Четвъртокласници 2024-2025 - II тема

• 22 393
  • 637
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Ние имаме една грешка по бел от незнание  значението на дума, което аз не отчитам като грешка, тъй като незнанието на дума не е нито граматически, нито правописен нито логически пропуск.
Аз искам да ви попитам има ли деца без телефони на тази възраст?

Моят син ще си купува сам сега първия телефон, след края на годината. Спестяваше си пари, харесал си е модел. Досега е гледал клипчета/играл е игри на телефона на баща си за ограничено време.
Честно казано ако не беше скаутското училище в края на месеца, вероятно септември щеше да има телефон.

# 241
До края на деня на 12.06 трябва да излязат. Може и още сутринта да ги пуснат, така че малко остана

# 242
Явно по-рано няма да ги съобщят. Ще си ги качат на 12-ти и сайта им ще се срине най-вероятно 🙄

# 243
Явно по-рано няма да ги съобщят. Ще си ги качат на 12-ти и сайта им ще се срине най-вероятно 🙄
Е, толкова рано като на 9-ти едва ли. Ако ги качат по-рано бих заложила на 11-ти.

# 244
  • София
Сайтът е свикнал и на по-голям наплив от 4класното НВО, така че не се притеснявайте от срив

# 245
  • Пловдив
От опита ми с резултати от НВО в 7 клас ви казвам, че сайта търпи на натоварване Joy

И според мен преди 12-ти няма да ги качат.

# 246
На 11.06. чакам резултати за ДЗИ 12 клас.
Нашите най-веротно ще са на 12-ти.

Днес изпратих четвъртокласнсичката на зелено училище. От нетърпение беше се събудила предид моята аларма и ме изнерви да излизаме рано рано. Даже не си бях допила кафето.

# 247
  • Пловдив
От нашите другите четири четвърти класа били на екскурзия (или щели да тръгват, не разбрах), само "ние" не се организирахме.

# 248
Ще ги качат, когато са готови. Комисиите за проверка са различни за начален курс и зрелостници, нямат връзка едните с другите. По БЕЛ отнема повече време за проверка, защото имат съчинение и свободни отговори. При дванайсети клас зорът е БЕЛ, по другите предмети има по-малко работи за проверяване. Професионалните гимназии приключиха отдавна с второто ДЗИ и резултатите там са известни.

# 249
Завиждам ви за зелените училища! И ние се радвахме на зелени с предишната класна. Тя обичаше да организира и да ги води. Тази година новата класна - нищо. Прикрепиха се към една еднодневна за целия випуск и това е. Жалко за децата! От спортната школа организират два лагера лятото, но пък на моята там не ѝ харесва храната и тази година дава заден. Най-много да си изкара една спокойна почивка седейки си тук.

# 250
  • Пловдив
По-горе писаха, че предходна година от 28 и 29 май са обявени на 6 юни. Това прави същото време между провеждането и обявяването, както между 3-и и 4-и и 12-и.

# 251
Ако не греша, срокът е пет или шест работни дни.

# 252
  • Пловдив
Да ви питам извън общия подарък, някой ще прави ли индивидуален такъв.
Нещо само от вас, като за последно.
Пуснах муха на девойката отдавна и тия дни пак ме зачекна. А аз отдавна се настроих, че няма да си го причинявам.
Предложих и да им направя по една картина, е не тя това не го има за подарък вече. Може да е къде, къде по-запомнящо се Satisfied

# 253
Не, не го приемам за редно. Но ще изработя видеоклип със снимките на класа и госпожите от 4-те им години заедно, който ще прожектираме на тържеството и ще бъде още един подарък за тях и за родителите и децата. Със съгласието и знанието на родителите, разбира се.

# 254
Ние няма да правим групов подарък,та силно се интересувам какво би било редно индивидуално...

Общи условия

Активация на акаунт