Четвъртокласници 2024-2025 - II тема

• 22 258
  • 637
  •   1
Отговори
# 90
Тази служебна бележка в къщи стои на видно място отпреди седмица, когато им ги раздадоха, и добре че ей сега отворих да ви прочета - щях да я забравя! Толкова много се подготвяхме и коментирахме до последно какво ли не, а най-важното пропуснах, щях да тичам до училището утре сутринта 🤪😣😅🫣
Аз много се вълнувам, нямам идея защо, а дечко спокоен изглежда. Дано и на място да е така, особено по математика…

Успех на всички дечица!

# 91
При нас няма да има обичайните предмети поне днес.Преди матурата  ще работят за нея ,а след матурата започват ударно по математиката за утре .За днес по БЕЛ им иска да носят молив ,гума ,малка линийка / ще подчертавали нещо / и черните химикали.Водата ,ако може да стои в раницата точно тогава.
Вълнувам  се и аз Relaxed
Успех на децата ни! Hands Pray

# 92
Няма причина водата да е в раницата. Единствено на по-големите понякога искат шишетата да са без етикети и прозрачни.

# 93
Нашия клас ще са до обяд днес и утре, да имали време да си отпочинат, в петък казаха, че ще са цял ден, снощи в групата писаха, че си тръгват в 1ч. Леко ми писна от такива извънредни съобщения, някой изобщо отчита ли, че зад всяко дете стоят работещи хора, които трябва да съобразят графика си с неговия. Нямам търпение да приключи НВО и да почва ваканцията.
Пуснете линк като излязат въпросите днес, моля.
Успех на всички!

# 94
При нас днес и утре са неучебни дни. Преди малко по новините казаха, че резултатите ще излязат до 12.06.
Успех на децата! 🍀

# 95
Нашата класна изрично даде отново инструкции в родителската група,пишеше децата да си носят няколко черни химикала и вода,утре и чертожни инструменти.
Занятия няма да има днес и утре, в четвъртък вече ще са по разписание.🙂
Минат ли матурите,годината и за нас е свършила, всичко друго вече е формално...Това говорих и тези седмици-да не се отпуска точно на финала,малко остана! 💪
Успех на всички деца-да бъдат спокойни,за да покажат знанията,които имат! 🙏

# 96
Успех на децата ни! Дано се концентрират и дадат най - доброто от себе си. Това е супер тренировка за след 3 години.

# 97
Добро утро, успех на всички дечица! Тъкмо я събудих да се спретваме лека полека, не показва особено вълнение, аз ще гледам и да не я напрягам с инструкции тази сутрин, то е говорено, говоренооооо... Резултатът по БЕЛ ни е много важен, но в него й е силата и вярвам в нея 🩷

# 98
От публикацията на МОН снощи стана ясно, че ще имат 2 картинки на 25 задача.
Обаче дали ще трябва да преписват текста, или поправените думи, МОН ни хвърли в загадка.
Ако в 7. и 10. клас препишеш само думи на текста за редакция, ще имаш 0т. Тук информацията е двусмислена.
Аз го посъветвах моя син да препише текста, така е свикнал. Само дано има достатъчно място.
Успех на децата!

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 12:32 от Пипилота Ефраимова

# 99
  • Sofia
Аз днес направих бърз инструктаж в колата Wink Уж говорено, а сякаш за първи път ме слушаше. Щом го оставихме, направо му се напълниха очите. Чак се учудих, не показваше емоция досега, но явно го завладя в неподходящ момент.
Надявам се да е спокоен и да покаже знания, иначе спичането също е житейски урок, който е добре да се овладее.
Малко ми е притеснено за утре обаче, по математика може да има и блокаж, ако види 25-та задача с дълго условие Simple Smile

# 100
  • Варна
Аз на моя син никак, ама никак не съм му пилила на главата. Накарах го по математика последния месец да направи 4-5 теста и толкова. По български нито един тест не е правил. Но явно в училище са им набивали канчетата, особено да внимават да не излизат от квадратчетата/кръгчетата, като попълват резултатите. Онзи ден се разрева дори и ми каза: Ако изляза от квадратчето и ми анулират работата, ще остана в четвърти клас. Тази сутрин тръгна спокоен.
Мина 1/3 от образованието. Честно казано, почти не разбрах, че имам ученик, като изключим ранното ставане да му приготвям закуска и обяд в някои от дните. Хубаво беше, че до четвърти клас имаха занималня.
Но от догодина си мисля, че тези години ще ми излязат през носа. 5-ти клас, с различни учители, искаме и да е в друго училище, ще трябва да се подготвя сам вкъщи - ноооооо не искам да го мисля отсега. И аз вече чакам ваканцията Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Аз се надявам да е спокойна.
Имайки предвид истерията в 7 клас, нищо подобно не е нужно и оправдано в четвърти.

Допълвам се: Четвъртокласничката се обади. Беше много доволна.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 11:32 от miraluba

# 102
Свършило е. 12 от 12 грешки е намерила и дано ги е преписала правилно, че редовно прави грешки при преписването. Текстът бил за НВО и някаква принцеса Simple Smile Толкова знам. Нашите си имат редовни часове, но втора смяна, днес и утре. И аз си помислих преди малко, че ако не друго, то е добра репетиция за НВО след 7 клас.

# 103
  • Пловдив
Цитат
ако не друго, то е добра репетиция за НВО след 7 клас
На нас буквално това ни каза учителката на една родителска среща.

# 104
МОН се изгавриха с децата сменяйки концепцията в последната минута … дано децата са били спокойни .
НВО-БЕЛ :

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт