Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 073
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Натали,това отстрани се прави за подпиране/повдигане ъгълчетата  на устните.

# 466
Бях при доктор Личев в Белисимо в крайна сметка. Направих ботокс на масетери и чело.
Много съм доволна от отношението му, беше изключително любезен и внимателен.
Единствено на рецепция не ми хареса държанието - много надменни девойки.
Ще споделя резултати след две седмици

# 467
Аз търся мнения за д-р Оксана Волчелюк, преди е работила в клиника Аглея дерма в Пловдив. И тъй като ще ми е за пръв път, каквото и да е 😀се интересувам за цялостният подход. Не искам скули като на Даниела от Ергенът, искам поддръжка, с леко забележим ефект.
[/quot
Изключително премерена  и предпазлива е в поставянето на филър,няма да сбъркате.Може и да ви върне ако реши ,че нямате нужда.

# 468
Момичета, какъв ефект може да се очаква от Скинбустер RRS Long Lasting? Нещо като запълване или просто ще хидратира кожата?
Също така, искам да ви питам - в Дерма акт, звъните по телефона и си запазвате час за лекар и процедура или се запазва час за консултация? Понеже не живея в София и ми се иска да не ходя на два пъти и тръгнах да резервирам през сайта, но се обърквам....Примерно Juviderm филър, излизат няколко варианта - 1 или 3, а аз не съм запозната кой за какво е...

# 469
Запазвам час по телефона.Когато бях при Трендафилова и я питах какво в юни ще е подходящо ,тя ви каза филър,примерно Сайфа ,като по телефона да запазя час като кажа само за фирър и ще решим на място.
Все още се чудя дали само фирър или да е в комбинация със Скулптура...
Натали ,като спадне отока ,според мен ще стои естествено и добре.

# 470

Да, днес са някак по-симетрични. Абе добра си е жената!
Като ходих за пръв път в Дерма акт и записвах час по тел., казах че искам час за процедура и ще коментираме на място каква да бъде, не съм ходила първо за консултация, пък после отделно.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 12:15 от N a t a l y

# 471
Момичета, тук забелязвате ли се много асиметрията и според вас има ли разливане на филър?
Скрит текст:

Моля не цитирайте.
Алтея ти ходеше при Савченко нали? Изтървах снимката, ако не те притеснява би ли ми пратила ма лично да те видя, че още се колебая за устните.

# 472
RRS Long Lasting аз го харесвам -прави малко plump ефект , но ори мен държа 2 месеца , иначе особено около скулите много ми хареса като резултат .
Запази си час за филър и на място преценете , за мен е безсмислено час за консултации , по-добре да направите нещо .

# 473
RRS Long Lasting аз го харесвам -прави малко plump ефект , но ори мен държа 2 месеца , иначе особено около скулите много ми хареса като резултат .
Запази си час за филър и на място преценете , за мен е безсмислено час за консултации , по-добре да направите нещо .
Tова бяха и моите мисли... Значи, обаждам се и запазвам час за лекар, който искам и така.
За RRS Long Lasting, като че ли се насочвам като за начало, защото е нещо средно между филър и бустер, пък ако на място кажат, че ми трябва друго ще го мисля..
За Скулптура още събирам смелост..

# 474
Хубава процедура е , не мисля , че има някога за когото да не е подходяща .
На 14 дни се ходи на ретуш , не може по-рано , нали? Не ме е хванало добре над веждите и се побърквам .

# 475
След 14, да.

# 476
Здравейте, а аз да попитам от кой доктор/клиника сте доволни и ви издържа най-много ботокса? При мен всеки път ефекта много бързо пада - в рамките на 2 месеца, а последният път го направих в Дерма Акт и още на 20 ден започна да отпуска. Има ли въобще някой, който не го разрежда?

# 477
Натали, харесват ми устните. Много естествени и като спадне оттока и минат синините никой няма да може да разбере, че е правено нещо по тях.

# 478
Аз не мисля, че някой разрежда, просто продуктът вече е направен да не издържа дълго, а казват, че развиваме и антитела, което допринася да намалява действието му.

# 479
Аз като исках да ме пусне по-бързо ботоксът в платизмата, се поинтересувах кое може да спомогне и това са: спорт, парна баня, сауна, радиочестотен лифтинг и масажи, различни добавки и лекарства - антибиотици (тетрациклин), антикоагуланти, противовирусни, НСПВС, вит. В, ВСАА+, NMN и изобщо всякакви забързващи метаболизма добавки.
Помислете дали не правите или не взимате някое от изброените.

Общи условия

Активация на акаунт