Звездни Компромати- Май'25

• 270 987
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 795
Ааа заради малкото коте се разделиха, май.
Моите клюкарски спомени са такива, Денси да каже ако има повече информация.

# 796
Валери почна да й изневерява, с малкото коте вече стана явно. Аз не знам на Николета колко Николай й е бил великата любов, защото бая рева за Валери, та тогава не личеше Николай да й е любовта Simple Smile.

# 797
Изобщо освен Божинката и Николай знае ли се да е била с други мъже? 😅

# 798
  • Glasgow
Владо Арабаджиев, Главата от "известните" 😅 тези двамата се бяха стреляли в Пловдив, уж заради нея

# 799
''Интересното в случая е, че бившето гадже на Главата - Николета Лозанова, преди време бе любовница на Николай Михайлов, който я замени именно със сестрата на Владо - Александра Арабаджиева.''

# 800
Изобщо освен Божинката и Николай знае ли се да е била с други мъже? 😅
😂 тоя въпрос кефи. Още малко девата от Гуадалупе ще излезе 😂😂😂

# 801
Как изглежда днес "най-красивото дете в света".

# 802
''Интересното в случая е, че бившето гадже на Главата - Николета Лозанова, преди време бе любовница на Николай Михайлов, който я замени именно със сестрата на Владо - Александра Арабаджиева.''

Помним, помним. Нали тогава казваше на Николета трабант. Явно тогава още не ги е била осенила концепцията за общото им предопределение.

# 803
Sofia Richie и дъщеря
Скрит текст:

# 804
Влизам да пиша, че цял Хамбург е облепен с реклама на интимисими бельо на Хайди Клум и дъщеря й. Малко ми е отврат като идея да се изтипосаш по гащи с дъщеря си,  но момичето е много красиво, за мен по-красива от Хайди.

# 805
И на мен ми харесва повече щерката от майката ..майката на моменти ми идва ту мач ..

# 806
  • в пералнята
Мишел Обама направо се е стопила и лицето ѝ е увиснало. Дали и тя е на модерните лекарства?

# 807
  • Враца
Това ми прилича на восъчна фигура/фигури. Или генерирано с изкуствен интелект.

# 808
  • До морето
Така и не се разбра защо се разведоха...
Много тихомълком стана. Но от култовия израз: "малко коте секс има ли" става ясно, че Валери никога не може да е само с една жена. Което ме навежда на мисълта, че той е имал забежки, а от нейните изказвания за Николай, и тя е имала забежки.
Седнали са и са решили, че ще се развеждат и така 😁

Мхм....и един мармот завива шокалада ...

Това звучи точно като версията, която Найлонка предпочита да се знае -  той имал забежки, ма и тя, нали, да не е няква грозна и нежелана.....баш пък тя, дето е най-най-най от всички на света. Как ще й изневерят на нея, разбира се, че и тя вече е била изстинала и седнали като интелигентни хора (точно тези двамата титани на мисълта 🙄) и се били разбрали да се разделят.

# 809
И видео има с Мишел Обама и майката на Бионсе

https://www.instagram.com/p/DJI_7S2uPVU/?img_index=2

Общи условия

Активация на акаунт