Звездни Компромати- Май'25

• 266 671
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 610
Kate Hudson
Скрит текст:

# 2 611
Омъжена е за дядо си, кариерата й е колеблива (2 хита я има, я не за 20+ творчество), децата са й невъзпитани, та на какво отгоре гледа надуто?

# 2 612
  • In The Middle Of Nowhere
По принцип не й е чак дядо Петър на Виктория, 7 г им е разликата, ако трябва да сме точни. Усещането за голяма разлика идва от това че той изглежда по-възрастен, а пък тя младее (като че ли?)

# 2 613
Не знам кой на колко години е, но визуално ми носят такъв вайб. Както Деси Цонева и муж.

# 2 614
  • In The Middle Of Nowhere
Е там вече си е по-голяма разликата. Тя е 84 набор май, а той не знам, но сигурно е едно ок 20 г отгоре.

# 2 615
Amber Valletta
Скрит текст:

# 2 616
Елен Колева
Скрит текст:
Много ме е яд за Елен. Много красива жена е, започна и много обещаващо кариерата на актриса, но странните и избори в живота май я накараха тотално да изперка.

# 2 617
  • До морето
Елен Колева
Скрит текст:
Много ме е яд за Елен. Много красива жена е, започна и много обещаващо кариерата на актриса, но странните и избори в живота май я накараха тотално да изперка.

И въобще не е лоша актриса всъщност.

# 2 618
Много ми е превзета и неприятна Вики
И доста лигава.

# 2 619
  • Варна
Елен Колева я помислих за някоя туристка корейка, японка, не ги различавам и разпознавам.

Тях съм ги запомнила със странния начин на обличане и съчетаване на дрехи, стилове 🤣

# 2 620
Дори и от магазин Втора употреба може да се облечеш спретнато и подходящо, и да изглеждаш елегантно. Трябва малко да имаш стил и усет за външния си вид, особено когато си публична личност.

# 2 621
Елен Колева
Скрит текст:

И въобще не е лоша актриса всъщност.

Аз не разбрах сама защо си причини космоенергетика, ала-бала глупости. ОК, връзката с майонезата е била травмираща, но дооста отдавна мина и замина. Защо не е актриса, не разбрах.

# 2 622
  • До морето
Аз не знам дали е от Майонезата травмата. Там си беше ок тя. По-скоро след връзката с Калинтер нещо се чалдиса. Тогава изплиска легеня на цяло.

# 2 623
Калинтер е супер токсичен мъж, повече от Майонезата, въпреки интелектуалните добавки.

# 2 624
Как някой мъж може да е по-токсичен от Майонеза, който беше женен и същевременно нападателен, обиждаше всячески Елен и се държеше кофти с нея? Не си спомням този Калин с какво я е тормозил...

Общи условия

Активация на акаунт