Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 29 490
  • 774
  •   1
Отговори
# 15
И аз пиша много рядко но се записвам за новата тема и благодаря за нея!

# 16
  • София
Мартеа, пробвай с лавандула. Да не е на плътна сянка, обича слънце.

И до блока се хвана (гадна почва, не много редовно поливане), и на село при свеки е ок.

# 17
Благодаря за темата!
Записвам се и аз. Вчерашният ден ми дойде много добре, въпреки че ми се събра доста обикаляне по задачи.

# 18
  • София
Аз чак на втора страница. Забравила съм какво е да работиш и все още не мога да се организирам.
Мартеа, градинарството е много забавно. Ние тази година се отказахме от подръжка и аз се занимавам с нашите 20 квадрата градина. Коса, подрязвам храсти, засади две пълзящи рози. Ще видим какво ще оцелее.
Наборката много помага откакто работя и съм й благодарна. Купихме й билет да отиде на гости на сестра й. Това ще й е първото самостоятелно пътуване и малко се притеснявам. Особено след Париж.
Ахони, много се смях на вашата комуникация. Вкъщи аз съм тази, която им звъни, защото ме мързи да се кача един етаж.

# 19
  • София
Днес имах чудесно събуждане. В ранни доби - 6,30 наборката връхлита с думите "Мамо, виждала ли си ми портфейла? Няма го никъде". Скочих като опарена и започнах да търся и пресмятам - нова лична карта, дебитна, транспортна, тя не може да влезе в метрото без карта, как ще стигне до училище, ще ми реве цял месец за изгубените фото карти. Умът ми на пихтия, сърцето ще изскочи, котката мяучи за закуска. Докато накрая една разумна мисъл си проби път в ума ми - "Провери ли в раницата?". "Да, няма я, а ето я, тук е. Чао, доспи си сега". Нямах шанс да си доспя.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 09:11 от Ahoney

# 20
  • София
Голямата редовно ми прави подобни сцени за портфейл. Сменя чанти всеки ден и е страшно.
Добре, че брат й е  по-организиран и не ми спретва такива драми.

# 21
Здравейте, дами. Моят набор е влюбен и излиза сутрин парфюмиран, стегнат и сериозен. Даже си направил социални мрежи (той беше последният тийнейджър без IG, понеже било брейнуошър), но сега покрай тръпката явно забрави тези обяснения.

# 22
  • София
Ох, Ahoney, охххх Joy Разсмя ме мен, но ти дали не мислиш как да си отмъстиш на наборката Joy

Аз не мога да гледам цветя, дори и в саксия, щом уморих и кактус - смятайте Joy

# 23
Хахахахах ДСК= даскало!!! Паднах! Simple Smile Много готино! Представих си учудването на единия и шока на другия след прочитане на съобщенията.
Моята звъни само ако иска да ѝ пусна повече време. А от училище ми пише, само ако са ѝ написали неприятна оценка и се старае да обясни ситуацията, преди да съм я видяла, и ядосала. Снощи късно и двете тръгнаха за Хърватска. Ние с баща ѝ си стоим от страната на автобуса, където е малката и си говорим с други родители. Изведнъж, наборката се появява иззад автобуса с думите - Къде сте се скрили, обиколих всичко да ви търся? Искала да ни каже Чао, моля ви се!!! Чак не можах да повярвам. Дори си даде бузата за целувка!!!

# 24
Мартеа, ириси за цвят и малини за хапване.

# 25
  • Sofia
Купихме й билет да отиде на гости на сестра й. Това ще й е първото самостоятелно пътуване и малко се притеснявам. Особено след Париж.

Големият е пословичен с разсеяността си, но сам на път е машина. Мисля, че тя ще е концентрирана. Вие със Санака по етажи си звъните, ами той - от съседната стая, толкова го мързи Persevere
Преди 5 години започнах работа с работно време след близо 15 години по-свободен режим  - тегаво е в началото, но си има и предимства - не вършиш всичко на всички, научват се, че не винаги си на разположение (, че даже им е гадно от това Laughing)

Наборката загуби едни Apple слушалки на петия ден от купуването им. Баща ѝ купи втори чифт и кошмарът в нас е "къде са ми слушалките" Rage

# 26
  • София
Да се запиша и аз в новата тема! След вчерашния почивен ден, днес съм като препила, без да съм обаче!:) Но ме крепи мисълта, че след това съм на работа чак на 13.05. Заминаваме семейно за моя рд в Италия. Ще обикаляме по фабриките на Ферари, Ламборджини, Пагани и ще ядем сладолед! Всичко друго ще е волна програма! Ех, Dolce Vita! Simple Smile

# 27
Записвам се и аз в новата тема и благодаря за нея!

# 28
Да се запиша и аз в новата тема! След вчерашния почивен ден, днес съм като препила, без да съм обаче!:) Но ме крепи мисълта, че след това съм на работа чак на 13.05. Заминаваме семейно за моя рд в Италия. Ще обикаляме по фабриките на Ферари, Ламборджини, Пагани и ще ядем сладолед! Всичко друго ще е волна програма! Ех, Dolce Vita! Simple Smile

И аз планирам същата екскурзия, но за РД на големия мъж, ама според мен и набора ще е доволен . Ние ще ходим октомври.
Вие сами ли се организирате или с агенция?

# 29
Боднах няколко цветя преди две седмици (роза, бегонии и мушкато) и ми хареса, че са се хванали, та започвам да се оглеждам за още. Ако някой се сеща за нещо, което да си вирее самО, без много поливане, приемам акъл.
По това време кандилки и рожец, за лятото цинии. Аз поне това гледам, мушкато и то в градината за да не се забравя да се полива.

Общи условия

Активация на акаунт