Не съм готова за връзка

• 8 117
  • 229
  •   1
Отговори
# 15
Винаги има нещо крайно съмнително, когато едната страна започне да пришпорва нещата. По--добре бягай.

Така е, винаги.
Обикновено са психопати такива. Или с някакви други емоционални дефекти.

Охоо, македонец. Откачен е. Те тия не са много на център.
Приключвай, блокирай и бягай.

# 16
Може да иска гражданство* или разни облаги от брак с паспорт на ЕС. (За БГ гражданство май има изискване да се живее у нас, но в ЕС при брак веднага получават облаги като на ЕС гражданство).

Просто му кажи в следващите 5 г. (или колкото си мислиш) не планирам семейство и деца. По принцип, ако е влюбен, няма да те натиска, а ще се съобрази с теб. 

# 17
Цялата работа е за ЕС гражданство, а децата - за да те обвърже стабилно със себе си. Предполагам, че за гражданството трябват някакви години брак, така че ето значи каква му е схемата.
Аз не бих се занимавала с този схемаджия.

# 18
  • София
Няма нищо лошо да изясниш за себе си какво искаш от една връзка на всеки етап от живота си и да искаш да бъде така, както ти желаеш. След като този мъж не ти дава това, което искаш, а дърпа за друго - прав му път.

# 19
  • София
Я му кажи, че искаш да правиш магистратура и докторантура и не се виждаш да си майка в следващите 5-8 години да видиш как ще реагира. Но, да, щом каза, че е македонец и за мен става що-годе ясно, че май търси далавера с ЕС паспорт /масова практика е в Македония, даже имахме министър, който ги продаваше като топъл хляб. Сега схемата я няма и бум, женичка да намеря/ Разбира се може и да грешим и момчето да е свястно, макар че наистина много бързо започва да те пришпорва от няма и месец..

# 20
На него му е време, на теб не. Просто е.
Ти сигурно се ласкаеш, че те е избрал за майка на децата му.
Иначе на мен не ми е съмнително, че е заявил сериозни намерения. Много мъже го правят.
На мен пък са ми крайно неприятни, тези, които казват "о, аз съм против брака", "о, не искам деца", о, не искам сериозна връзка" .
Докато първите можеш да ги убедиш да изчакат или да се разделиш с тях, вторите ти убиват всякакво желание за каквато и да било връзка. Поне при мен е било така. Слава богу , вече не ми се налага да мисля поне за това. Grinning

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 18:28 от zavs

# 21

Иначе на мен не ми е съмнително, че е заявил сериозни намерения. Много мъже го правят.
На мен пък са ми крайно неприятни, тези, които казват "о, аз съм против брака", "о, не искам деца", о, не искам сериозна връзка" .

Абсолютно подкрепям!
Кога нормализирахме, да се задомяваме след 35, или дори по-късно ?

За авторката - щом не ти се разтупква нещо, чак до петите- чий го дириш с него?
Явно той търси връзка, ти не щеш....

# 22
Не се захващайте с мъже,не сте готова ,сега ви е времето да сте гаджета с някое момче,което мисли като вас.

# 23
Може да иска гражданство* или разни облаги от брак с паспорт на ЕС. (За БГ гражданство май има изискване да се живее у нас, но в ЕС при брак веднага получават облаги като на ЕС гражданство).

Просто му кажи в следващите 5 г. (или колкото си мислиш) не планирам семейство и деца. По принцип, ако е влюбен, няма да те натиска, а ще се съобрази с теб. 

Той има българско гражданство.  Платил си е и има документи.

# 24
Като няма сериозни намерения - проблем е. Пълно е из форума с теми за мъже, които не искат брак и деца.

Като има намерения обаче и ги заяви - пак проблем Simple Smile

# 25
Голяма каша ти е в главата. Simple Smile
Няма как да не си готова за връзка, след като имаш някаква. Че даже си била и щастлива (по твои думи, на практика опровергани).
Бъркаш връзка със семейство. Човекът не ти предлага връзка, а семейство.
Нищо не пречи да пробвате със съжителство и след някакъв срок да решите дали ставате за семейство, или не. И всеки по пътя си.
Казваш в прав текст, че нямаш против да пробвате да живеете заедно, но отлагате брака и детето за по-късно, когато се убедите, че нещата между вас са наред.
И един съвет – не се връзвай да раждаш дете без брак. Даже самият факт, че ти предлагат нещо такова, трябва да ти включи сирената.
Не е казано, че трябва да приемеш. Но липсата на предложение даже говори много за човека срещу теб.

# 26
Не. Аз съм българка, а той македонец, а живеем и работим в друга държава.

Тоя македонец като се изкъпе, българин ли става или шиптер?
Щото мюсюлманите са настойчиви в тази сфера.

# 27
Преди всякакви други съвети, бягай на гинеколог да ти изпише някакво противозачатъчно. Че такива напористи момци така хубаво връзват с бебе 'несигурни' партньорки, ще се чудиш откъде ти е дошло.

# 28
Тва да искате съвети за връзки в тоя форум е като да питате гугъл кво ви има вместо да идете на доктор. Не знам що си правите труда.

# 29
  • Somewhere far away
Като не искаш просто му го кажи.

Общи условия

Активация на акаунт