Живот на кантар - тема 6

• 32 761
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде там
Нищо скандално не виждам аз в цеденото кисело мляко, ама явно тя, след като го игра цял сезон дразнител, каквото и да покаже, ще се смята за провокация.

Където са седнали, има страхотна бисквитена торта с Нутела между другото. Ако не се бъркам, явно са в София.
И аз не виждам и точно защото не виждам, вярвам, че са го направили за привличане на внимание в социалните мрежи.
Ако съм на режим и го спазвам стриктно, точно този десерт не би ме изкушил, та чак и да го снимам да се показвам.
Начинът по който го демонстрираше и обясняваше, също до тази мисъл ме доведе.
Ако може да ме изкуши нещо и съм решила, че ще прегреша, то това би било много шоколадова торта с шоколадови блатове, мус,ганаш и прочие.Калорийна бомба, но истинско изкушение и наслада.
Защото киселото мляко както и ядките в някои диети са включени и тях може и да си ги хапваш по-често.
За мен всичко е за поза и опит да трупа последователи. И дори да не беше Виолета, Вили или Ани да бяха пак бих казала, че го прави, за да е интересна и трупа последователи.

# 646
  • Бургас
Дано не съм разбрала правилно, но от споделената публикация на Виолета оставам с впечатление, че тя се кани да дава съвети на хората как да отслабнат!!! И те ще са толкова важни и адекватни, че да си ги записваме!!!
Но като се замисля - защо не! Щом я питат - отговаря. Друг е въпросът - колко трябва да си отчаян, мързелив или чакащ "вълшебен" съвет , че да се довериш на човек, който смята, че за три месеца е станал спец в сферата на здравословното хранене и тренировки.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 23:26 от pafal

# 647
Дано не съм разбрала правилно, но от споделената публикация на Виолета оставам с впечатление, че тя се кани да дава съвети на хората как да отслабнат!!! И те ще са толкова важни и адекватни, че да си ги записваме!!!

Явно. Наглост до безобразие.
Съвети се приемат от хора, които не само са отслабнали здравословно, но и са задържали постигнатото. И то дълго време.
Съвет от жена на която лигите и текат при вида на баклава няма как да взимам.
Не че ми трябва де.
Лошото е, че не тя все още не е свалила всичко, но ръси акъл. Ужас.

# 648

Виолета и съвети за отслабване😂😂😂 Това е оксиморон! Ако се стопи до 50-55 кг може някой да й се върже, но! и това е оксиморон😉😂

# 649
Нормално.
Даже в този форум в темите за отслабване се лее акъл на килограм, при това със супер ехиден “просветителски” тон. Някой като си повярва прекалено много, става страшно.
Има и много полезни и добронамерени постове, но са рядкост. Поне преди време беше така. Аз лично се отвратих и спрях да влизам в подобни. Ще се радвам, ако към момента положението е различно (към добро).

# 650
Е, какви съвети от Виолета...тя пита chat gpt!!! Смешна е! За 3м нищо не е научила.

# 651
  • Be realistic - plan for a miracle.
Chat GPT се е справил добре, да. На ежедневна база работя с този тул и много добре знам как “отговаря” на промптове. Тя дори не си е направила труда да махне толкова типичното за GPT финално “изречение” (което неизменно присъства) от типа “Ако искаш мога да предложа… бля бля”, някаква вариация.
Бе много нагло и много леко на акъл.

# 652
  • ПАЗАРДЖИК
Всеки се излага според възможностите си.

# 653
Daviz, аз не се впечатлявам, че някой е влязъл в риалити, за да трупа последователи. Няма да е първата, нито пък последната. Ванко също много е дръпнал и едва ли е изненадан. В крайна сметка, влязла е, развявала си е телесата, обира плодовете от участието си, били те и гнили.

Кой какво може да го изкуши е отделен въпрос. За мен постът не е да покаже, че я е изкушило кисело мляко, а да покажат, че са променили начина си на живот - избрали са приемлив десерт и си го поделят, както посъветва Деря. Честно казано, ако ми беше попаднал постът, нямаше и да ми направи впечатление.

За съветите по здравословно хранене в смешно. Но както и Тили спомена, новопокръстените хранещи се здравословно, са много ентусиазирани да раздават акъл, а скоро стават най-нелепи и агресивни да налагат мнението си.

# 654
poppy,аз съм съгласна,но точно в това предаване можеше да влезе някой с по-голяма нужда и наистина да си промени живота към добро.Здравето е най-важно,не последователите,а като си представя колко хора не са били одобрени и наистина са искали да се променят и научат....
На мен ми писна във всяко риалити да гледам незаинтересовани участници,влезнали само и само да са по ТВ и после да изкарват лесни пари в ИГ.

# 655
Някой има ли идея кога се очаква втори сезон?

# 656
А дали има много неодобрени? Аз все си мисля, че за това предаване едва ли има много кандидати и по-скоро няма от кого да избират. Не е като да пееш някъде, например или да показваш качества. Хората с наднормено тегло обикновено ги е срам, особено жените-все не искат на плаж или на отдалечено мясо да не ги гледат, все купуват дрехи да прикриват. Тук това събличане и пухтене на тренировки не е за всеки. Отделно, да си готов да отсъстваш толкова също е проблем.

# 657
Някой има ли идея кога се очаква втори сезон?
Догодина февруари

# 658
А дали има много неодобрени? Аз все си мисля, че за това предаване едва ли има много кандидати и по-скоро няма от кого да избират. Не е като да пееш някъде, например или да показваш качества. Хората с наднормено тегло обикновено ги е срам, особено жените-все не искат на плаж или на отдалечено мясо да не ги гледат, все купуват дрехи да прикриват. Тук това събличане и пухтене на тренировки не е за всеки. Отделно, да си готов да отсъстваш толкова също е проблем.

Това не е много вярно според мен. На плажа е пълно с хора с наднормено тегло. Миналата година, когато още бях доста пълна, ми направи впечатление, че аз съм почти фиданка на плажа в сравнение с другите и  на никого не му пука как излежда. Виждам и доста нахакани дебели хора по улиците и магазините, та не е като да се крият и няма защо. Всеки си шета на акъла и си носи килограмите сам.

# 659
  • София
Вчера мъжа ми праща тази снимка по вайбър
Скрит текст:
така че има много хора -кандидати за 2 сезон.
Където се коментираше че преди 30-40 години нямало
дебели ученици.
Аз съм 71 набор повечето момичета бяхме 55-60 кг
мереха кг и височина в началото и края на учебната година.
Имах 2  съученички по 80-90 кг. още от сутринта почваха
банички с боза и филии намазани с какво ли не да си похапват.
след 8 клас не съм ги виждала и не знам как са с килата.

Общи условия

Активация на акаунт