Живот на кантар - тема 6

• 32 764
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
Реално този десерт  не е като някоя мазна и супер сладка торта ,та изобщо не е скандален и дори може да мине за балансиран-млякото е протеин,меда е въглехидрат ,а орехите полезна мазнина. Ако наистина тричките си го разделят хич не са чак толкова много калории, но дразни защото е снимано показно и си личи,че госпожа Барби го снима само за да е интересна и да скандализира зрителите.

# 631
Дани изглежда страхотно! Браво! От всички участнички в предаването тя има най-хармонична фигура, женствена, тип пясъчен часовник, има и висок ръст, и потенциал да изглежда перфектно, без да влиза в кльощав режим.
Ани и Пефтичева колкото и да отслабват, все ще са си окръгленки, защото са ниски. Вили Христова е с фигура круша и сваля в горната част на тялото, но доста трудно от кръста надолу, Поли също е с такава конструкция. Мариана е с типичната мъжка структура - чудесни крака, но без талия. Но изглежда страхотно на последните качени снимки, браво и на нея за волята!

# 632
Поли на няколко пъти я засичам привечер в парка, изглежда отслабнала, ное се види на финала как е реално

# 633
  • Бургас
Дани наистина изглежда прекрасно, но за това допринасят не само свалените килограми, а и усмивката. На снимката няма нищо общо със сърдитата лелка, която беше в предаването.

# 634
  • Някъде там
И Анита ще присъства на финала. Не я следя. Тя оправи ли се от травмата ?

# 635
Нищо скандално не виждам аз в цеденото кисело мляко, ама явно тя, след като го игра цял сезон дразнител, каквото и да покаже, ще се смята за провокация.

Където са седнали, има страхотна бисквитена торта с Нутела между другото. Ако не се бъркам, явно са в София.

# 636
Нищо скандално не виждам аз в цеденото кисело мляко, ама явно тя, след като го игра цял сезон дразнител, каквото и да покаже, ще се смята за провокация.

Където са седнали, има страхотна бисквитена торта с Нутела между другото. Ако не се бъркам, явно са в София.

Къде са седнали? Аз не разпознах заведението.

# 637
Не е ли Щастливеца?

# 638
Sweet bar-а в Гео Милев е заведението.

# 639
  • София
Йорданка наистина изглежда различно, чак пък толкова да се е променила откакто я видях, чудно. Дано да се усмихва не само за снимката, отива ѝ.

# 640
Sweet bar-а в Гео Милев е заведението.

Да. И аз смятам, че е това.

# 641
А аз да кажа за Ани.
Всяка вечер ходим да бягаме на Гребна база - Пловдив.
И почти всяка вечер я засичаме. Повечето пъти бяга, няколко пъти беше на режим "бързо ходене". Изглежда много добре, видимо много е отслабнала. И е много чаровна къдравелка на живо.

# 642
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дани отвреме-навреме се усмихваше и в предаването, и усмивката ѝ направо я озарява, наистина.

# 643
Барбито от Тему отговаря на всички завиждачки 🤣 относно десерта.

Готови ли сте да си записвате?

Много се радвам за Ани! ❤

# 644
Само дето си мисли, че това е здравословен десерт, където млякото само името му е мляко и е с нишестета Simple Smile медът е от евтините ментета, с глюкоза и аромати, а орехите най-вероятно не са киснати и  си носят фитиновата киселина... и докато брои калориите и не гледа какъв рязък скок на гликемичен индекс има този псевдо десерт... може да се мисли за умна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт