Живот на кантар - тема 6

• 33 243
  • 714
  •   1
Отговори
# 330
По същата логика, ако на някой не му харесва, че не всички са във възторг, че и тази тема се превърна в поле за безплатна психoтерапия, е свободен да не пише.

# 331
В желанието да се прочете морал темата стана основно спам. Отново да кажа, има бутон "Докладвай на модератор".

# 332
Опит за каква манипулация? Пределно ясно е на всички отдавна, че тя няма абсолютно никакъв шанс да спечели формата. За какво да манипулира?
Съвсем изплискахте легена...
Как за какво - за реклама и пари. Иска да е известна, има да продава услугите си, дрехите си. Иска да изкара максимум дивиденти като търси съчувствие на деликатна тема.
И какво лошо има в това? Завиждаш ѝ за дивидентите ли? Или теб не те одобриха на кастинга...
Ауу, после аз съм била злобна Satisfied Както писах и преди, аз отслабнах 60кг сама, със спорт и модифицирано хранене. Дори сега, на 42г пак съм в нормата, макар да ми се иска да бях 60кг като преди 10 години. И не, не и завиждам за дивидентите, просто коментирам личността и. Не ми допада, не одобравам подхода и, това е. Държавата ни е свободна, форума ни е свободен, и както Виолета може да ми се кокори от екрана 4 часа на седмица, така и аз мога да си изразявам мнението.

# 333
  • София
На мен не ми е никак грозна Виолета, даже разбирам защо я кръстиха Барби. Те си го казаха и там, заради русия цвят и че е женствена. Другите жени казаха, че не са слагали рокли, не са слагали обувки на ток от години. Докато тя обича, а и както Марто ѝ каза, за него тя е слаба на фона на другите, с които сравняваше.

Не съм за нея, но и тя няма никакъв шанс да спечели и това го знае от седмици. Бори се за ефир още малко.

# 334
Аз пък не мисля, че Барби е грозна.
Доста е симпатична, а ако отслабне още, ще бъде още по-добре.
Ама никой не може по-хубав от Вили да бъде и това е. Точка Grinning
Подкрепям!
За мен също не е грозна жена,неприятна е заради характера си и малоумните опити за манипулация на зрителите.  Мен това най-вече ме дразни, привидно го играе добричко и мило Барби,а хапе и съска с усмивка. Това й държание ,гледането от високо и абсурдното самочувствие я загрозява в очите на околните, няма нищо общо с теглото и ако ще са беше с мерки и лице на мис свят пак щеше да е същата отвратителна жена.

# 335
Откакто прочетох в темата, че само 6-7 кг се води наднормено тегло, а повече е затлъстяване, ми се прииска и аз да се запиша за участие Grinning Защото си живеех с мисълта, че с моите +20 не съм чак затлъстяла, но явно не е така - аз съм 165 см и 75 кг. Със сигурност няма да ме одобрят де, има къде по-тежки (и в буквален, и в преносен смисъл) случаи от мен. Иначе с удоволствие зарязвам всичко и отивам в гората за 2-3 месеца с Ванко, диетолог и лекари Satisfied

# 336
И накрая се падаш в отбора на интригантката Рори 🤣.В кръга на шегата разбира се,с малко тренировки и повече полезна храна набързо ще влезеш във форма 🤗.
Чакам с нетърпение довечера епизода,утре ли ще е финала или другата седмица,нищо нямат обявено,много им е зле ПР агенцията.

# 337
А, не, аз си поръчах още преди време смяна на другия треньор и на водещата с Милица Гладнишка, така че няма да има интрижки, само веселба и резултати Stuck Out Tongue Winking Eye

# 338
Тази седмица май ще е финалът преди финала. Joy Останах с впечатлението, че ще е последната седмица в къщата, но финалът ще е след това.

# 339
  • Пловдив
Аз Гладнишка пък не я харесвам.
Ако махнат интригите, няма да са те (телевизиите).

# 340
На мен ми е най-интересно дали финалът вече е сниман, или са ги оставили да доотслабват и сами вкъщи.

# 341
Според мен са ги оставили да досвалят още  вкъщи,за да го има елемента на изненадата как ще изглеждат на финала и да е още по-видима разликата от началото и сега.

# 342
В желанието да се прочете морал темата стана основно спам. Отново да кажа, има бутон "Докладвай на модератор".

Оф, Ирис, далеч съм от това да викам учителката и да изказвам за коментарите. Ако големи хора сами не можем да се модерираме, само защото живеем в свободна страна и свободен форум и можем да си приказваме каквото искаме...

# 343
Виолета снима в Бургас. 90% от населението няма как да ѝ ползват услугите по географски причини. В Бургас пък не е като да не я знаят.

Овърсайз колекцията ѝ не е подходяща за 80% от жените, а за 99% заради моделите и съотношението цена-качество.

Та, ако въобще може да се говори за реклама, тя е също толкова ограничена, колкото и бизнесът. Въпреки това не може да ѝ се отрече, че е успяла да развие нещо сама.
По едно време се пробва да върти 2 студиа: в Бургас и в София, очевидно не ѝ се получи, в София има прекрасни фотографи.
Мен ме изкафе, когато имаха състезание да се снимат, когато гостува унгарката, и Виолета се самоизтъкна, че тя с това си изкарвала хляба, пък условията се оказаха по-различни от нейните очаквания.

# 344
Оф, Ирис, далеч съм от това да викам учителката и да изказвам за коментарите. Ако големи хора сами не можем да се модерираме, само защото живеем в свободна страна и свободен форум и можем да си приказваме каквото искаме...
Разбирам, но както е видно, обичайно ефектът е обратният: дискусията се разпалва още повече, а от това страда темата, чийто фокус се измества от предаването на лична основа между потребителите.

Общи условия

Активация на акаунт