Живот на кантар - тема 6

• 32 793
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
Отпадналата госпожа не бих я гледала никъде, достатъчна ми беше през цялото предаване. Снощи за пореден път говореше високопарни думи с нула съдържание. Идеална е за български политик.

# 556
Марто със сигурност харесва Ани, но обратното не ми се струва, че е така. Той до вчера се оригвал пред нея.. какво да му хареса?

# 557
Не и давай идеи, млля те 😅😅

Отпадналата госпожа не бих я гледала никъде, достатъчна ми беше през цялото предаване. Снощи за пореден път говореше високопарни думи с нула съдържание. Идеална е за български политик.

# 558
Ако финалът наистина ще е на живо, то реално Ани и Вили имат шанс да бият Тодор, защото Тодор вече няма какво да сваля. А за 4 седмици Ани и Вили ще му дръпнат процентно.

Как така 4 седмици? Другата седмица е финала.
Вярно че се снима предварително и бяха 3 седмици назад, но всяка седмица ги виждахме.
Та и финала ще е стар запис. Или не?

# 559
  • Благоевград
Вярно вчера много правеше впечатление поведението на Мартин. Може би извън камерите са се сближили. Няма лошо. По-добре такъв като Мартин за Ани - тя да го води, отколкото да попадне на някой мухъл да й изпие душицата. Ако са се харесали такива, каквито са, какво по-хубаво от това? Ани влияе добре на Мартин, отделно вчера поведението му беше наистина като на мъжкар, а не лигльо. Тя как му се радваше като той говореше колко го е променила и приписваше доста заслуги само на нея, колко му било хубаво като готвели двамата. Абе има нещо там.
Тодор видимо е най-смален. Ани също. Вили и тя се е променила. Само Мартин още не изглежда много променен.
Певтичева само да не я сложат водеща на следващия сезон, че... няма да го гледам.

# 560
  • Сливен
Тъкмо сега върнах да гледам гостуване от й тази сутрин в БТВ - така ли ме струва или интервюто беше 10 минути? 🤔

Каза, че от 2016 година се борят за дете, ама в последните години заради работата, все отлагала. И сега, се появило предаването "Живот на кантар", и решила да избере него/да се запише за участие, вместо да замине за Турция?Ами извинявам се за коментара , но как ще избереш едно предаване, то ли ти е по-важно..
Както съм споменавала и друг път - нашата борба  за дете също беше дълги години, Но ВИНАГИ е било на ПЪРВО място. Дори си спомням сега, че единият ми трансфер беше, на юбилея на свекървата.Имали сме и други неща, поводи и т. н. , но Винаги абсолютно винаги борбата за дете, посвещаването на клиники, болници, операции, е било на първо място.
ММ като я слуша какви ги приказва Виолета  казва "Тя до сега не е отслабнала  САМА за да има дете, значи тя самата няма воля и сега чака на предаването да свали много килограми ".
Щом на него му е направила впечатление. 😀

# 561
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много ми хареса на мен зеленото сетче на Ани, дали е от reserved, на него ми приличаше магазина, а костюмите на Тодор и Мартин бяха от Теодор.
Бих си го взела това зеленото, много я вталяваше Ани, а Пефтичева щеше да я пукне жилетката, панталона също тази кройка не и стоеше добре. Тодор също много ми хареса със спортния костюм от Теодор, направо му залепна.

# 562

А в Живот на кантар, има повече романтика отколкото е Ергенът. Ани и Марто 100% се харесват. Марто е бебе още, ама защо не- да се вземат, любов да има.
Абсолютно така е, този лек флирт, нежно приятелство или каквото и да е, внася неподправена романтика в предаването. Ергенът го зарязах още в първите епизоди, някога върви за фон 5,10 минути докато раздигам масата и толкова.Не искам да казвам на какво ми прилича Ергенът, колкото съм го гледала, че ще получа бан за нецензурни думи.

В "Живот на кантар" (което в началото ми беше скучно) тази ненатрапчива нежност между Ани и Мартин внася романтични нотки. Дори само приятели да си останат, събуждат в зрителите симпатия.

Казвате Мартин прост такъв онакъв, но колко хубави асоциации направи при пробва ето на дрехи, за Ани каза "Принцеса върху грахово зърно", точно такава ми е на мен асоциацията с приказката, за Вили каза  - банков служител - абсолютно такива са банкерките-строга и изтънчена елегантност. Освен това,  Мартин умее да се надсмее над себе си, точно като героите на Елин Пелин, много колоритен образ ми е.

Предпочитанията ми- много искам Вили от Плевен да спечели.
И един деликатен въпрос-Ако имате в обкръжението си близък човек, не в семейството, но в много близък кръг, за когото знаете, че спокойно може да отдели време за предаването, бихте ли го насърчи ли да участва и как. Или повдигането на въпроса е обидно? (Сигурна съм, че ще бъде одобрен такъв участник и ще внесе много позитивизъм в предаването, а и най-после ще се раздели с излишни кг)

# 563
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето я Пефтичева в Тази Събота, за който не е гледал
Скрит текст:

# 564
Ако финалът наистина ще е на живо, то реално Ани и Вили имат шанс да бият Тодор, защото Тодор вече няма какво да сваля. А за 4 седмици Ани и Вили ще му дръпнат процентно.

Как така 4 седмици? Другата седмица е финала.
Вярно че се снима предварително и бяха 3 седмици назад, но всяка седмица ги виждахме.
Та и финала ще е стар запис. Или не?
Не знам как ще е, казвам че ако е на живо, то разликата ще е 4 седмици спрямо снощи. А и като гледах кадри от следващият епизод имат тренировки навън, Вили от Плевен тичаше с група деца, а Тошко беше на морето и Рори от един скутер го предизвикваше.. така че не знам дали ще е запис самият финал или на живо.

# 565
  • Пловдив
Цитат
Ако имате в обкръжението си близък човек, не в семейството, но в много близък кръг, за когото знаете, че спокойно може да отдели време за предаването, бихте ли го насърчи ли да участва и как. Или повдигането на въпроса е обидно?
Бих, според мен това не е като да му кажеш "виж се на какво приличаш".
То аз съм за там, ама не мога да си позволя да отделя толкова време. Wink Трябва да си взема неплатен отпуск, а няма кой да ми разреши за подобно нещо (не искам и да питам, де; дано само за такива неща да ни трябват дълги отпуски).
Тъкмо и почивка от всякакви интернети. Wink

# 566
  • Някъде там
Ето я Пефтичева в Тази Събота, за който не е гледал
Скрит текст:

Определно си личи, дори в различна поза че има леко отпускане ли, качване ли, не знам ?

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 17:19 от daviz

# 567
  • Пловдив
Аз не мога да забележа разлика при Пефтичева между полуфинала и тези снимки.

# 568
  • Сливен
В този ред на мисли :

# 569
  • София
Финалът няма да е на живо, но е сега. Прибрали са се вкъщи, Ванко и Рори ще отидат да ги видят намясто и да тренират с тях. Дано всички успеят да продължат и след края. Тодор може да спре вече с отслабването, но другите трима имат още път да извървят и най-вече да не се връщат към вредните навици.

Изгледах и аз Виолета, малто кофти се изказа в интервюто, искаше да се изкара колко много работи, затова нямали дете и сега тепърва ще започват опит, а тя вече няколко пъти каза, че имат вече две неуспешни инвитрото и са я посъветвали да свали преди следващо. С идеята да е интересна, пуска някакви изказвания, които не звучат добре.

Общи условия

Активация на акаунт