КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 113
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
От кога е този миксер и аз търся отзиви и най-вече да го хвана кога го пускат ?

# 646
От кога е този миксер и аз търся отзиви и най-вече да го хвана кога го пускат ?
Тази седмица-Нехранителна брошура

# 647
Някой знае ли нещо повече за мобилния климатик от тази седмица? С компресор ли е? Има ли тръба, която се извежда навън?

# 648
  • София
Къде да търся метеорологичната станция?

# 649
  • София
Къде да търся метеорологичната станция?

Попитай на информация.
Може и при тях да е, може и при пром. стоки.

# 650
Прецаках се в Кауфланд, делих сметки от зор детето да върти колелото, а те пък го направили на покупка минимум 40лв. Наивно си мислех, че все още е за сметка 20лв.... JoyJoyJoy

# 651
Има бебешки мокри кърпи 1+1 за 2 лв. Wickies
Заредих за кучетата.

# 652
Киселото мляко с купон за 0.59 ст е сухо мляко всъщност, да имате предвид.
Пише на етикета.

# 653
Аз се зарадвах на купона за прясното мляко в кутия и взех три броя. Излезе 2,23 с отстъпката.

# 654
Прецаках се в Кауфланд, делих сметки от зор детето да върти колелото, а те пък го направили на покупка минимум 40лв. Наивно си мислех, че все още е за сметка 20лв.... JoyJoyJoy

Нали знаете, че наградите от колелото са за фитнеси Пулс.

# 655
  • Mostly in my mind
Има бебешки мокри кърпи 1+1 за 2 лв. Wickies
Заредих за кучетата.
защо за кучетата? за хора не стават ли? Simple Smile

# 656
Стават. Но на мен за кучетата ми трябват. Simple Smile

# 657

Нали знаете, че наградите от колелото са за фитнеси Пулс.
Ха, ха, ха, не, всъщност не знаех! JoyJoyJoy
Но то по-скоро не за наградите, ами заради самото въртене е "тръпката" при нас. Grinning

# 658
Протекторите за матраци от тази седмица качествени ли са?
soul, не знам кои са, но ако са едни опаковани в нещо като мешка, дишащи и водонепромокаеми, производител Аглика, са много хубави.
За първи път водонепромокаем не ме запотява. Другите ми опити преди този са свършвали в контейнера за текстилни отпадъци след първа нощ.
Ако са други, бих те посъветвал да изчакаш или да провериш другаде, но май в К ги пускат често. Ето такъв :

RebelHeart,този протектор с ластици ли се закрепя за матрака или е като чаршаф с калъф?

# 659
Изпратиха ми купона за РД и се чудя къде да го оползотворя Laughing В кой софийски филиал е най-добре заредено с техните бонбони? Скоро имаше мнения, че няма много разнообразие като преди.

Общи условия

Активация на акаунт