Абитуриентски страсти 2025

• 70 989
  • 847
  •   1
Отговори
# 105
Този конкурс повече ми прилича на конкурс най- добър фотограф .
Как се оценява красота по снимки и то при тези напреднали технологии?
Да не говорим колко субективно нещо е красотата.
Какви са критериите?

# 106
Няма критерии, само брой гласове. Поне преди беше така.

# 107
Поне не е "кукла без крака"

# 108
Поне не е "кукла без крака"
Не знам кой фотограф препоръчва на момичетата тази поза " кукла без крака". Изглеждат плашещо.

# 109
  • Някъде там
Първата само в гръб.
Втората  отдалече.
Как да се прецени красиви ли са, не е ясно.
Определно трябва да има критерии.
Всяка година има много странни снимки и нелепи пози, но вината в случая е на организатора.
Ако имаше критерии щеше да е в пъти по добре.

# 110
  • софия
Знам, че, както аз четях (и ще продължа да чета) темата, има майки на бъдещи абитуриенти. И, понеже снощи беше нашето неофициално изпращане (не в деня на бала), мога да кажа, че се радвам, че организирахме неангажираща среща. Много се колебаех какво, къде, как, дали. В крайна сметка мисля, че се получи доста приятно и дори и на дъщеря ми ѝ хареса, а тя беше против. Събирането ни беше с най-близки семейни и нейни приятели и роднини, различни поколения, но на всички не ни стигна времето заедно. Бар с фингър храна, коктейли, огън. Без арки, табелки и балони, с малък подарък от събитието. Имахме прекрасна гледка в родния ни град, който обичаме, въпреки; хубаво време; прекрасна атмосфера и обслужване. Вярвам, че за всички ще остане хубав спомен.
Ако се колебаете като мен, недейте. Направете го. Не е нужна помпозност. Хората правят събитието, а на подобни събития всички са с много позитивна нагласа и желание.

Незабравим бал на децата, които днес имат бал! Ще им върви по вода.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 20:43 от zvаnchе

# 111
Не искам да съм гадна, но това момиче изглежда на 40г.

# 112
Въпреки дъжда, имахме време за снимки. За момчета времето е благослклонно, няма да се потят, но милите момичета умираха от студ.

# 113
  • София
Потвърждавам, умряхме от студ (и по-големичките "момичета") 😁
Добре че между 17 и 19 часа не валя, та имаме снимки. Simple Smile

# 114
Ще им върви по вода на днес празнуващите абитуриенти🙂

# 115
Днес сме ние.От сутринта вали направо не знам.То небето се изля.Щяха да правят снимки в Бояна, ама се отложи.Снощи си направи пробно обличане на костюма.Три чадъра съм взела, черни!! Той ми разправя ,че щял да е като по филмите ..."Ще вървя в дъжда"...-вика..Добре да прави каквото ще, ама първо снимките. С Костюмът дето ми изпили нервите докато го вземем..😁😁😁

# 116
  • София
И ние сме днес, определено не си го представях така Worried. Добре, че не се спряхме на някакви градински и опън еър пространства, защото имах и такива идеи.
Да, на момичетата ще е доста по-дискмофортно в ситуацията - голи рамене, фризури, отворени обувки.
При нас се отменя ходенето до училищния двор (традиционното), имаше гласуване вчера - най-вече момчета са се съгласили и почти никое момиче.
От сутринта вали, вчера валеше, довечера сигурно ще продължи.... минорно ми е..
Не си спомням толкова интензивни валежи по време на балове - цяла седмица да са такива. А нашият ден ще и най-студеният:
Скрит текст:

Все пак - по вода да им върви Nature Sweat Drops и добре да си изкарат на сухичко!

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:10 от Frau B.

# 117
  • Варна
Дам, ние вчера успяхме да сменим нашето градинско парти. Въпреки нищожната  случайност, новото място (вълшебно за снимки) нямаше заетост за 27-ми. Прозвъняхме гостите и воала. Все още имам надежда за хубаво време, засега при нас просто проръмява за минути.

# 118
  • София, Дружба 2
И ние сме днес. Роклята е с презрамки и гол гръб, ще умрат от студ горките. Отпадна им ходенето в училище, направо в ресторанта и така...... Дано поне там да си изкарат прекрасно! Партито с гостите ни е утре на закрито.
Какъв е този дъжд, все едно небето се продъни, нямам спомен да е валяло така по баловете.
Дано наиситина да им върви по вода!

# 119
  • София
И близначките са днес и те се отказаха да ходят в училище. Нямат нищо връхни за роклите. Така, че оправят се вкъщи и направо в залата и после към дискотеката. Семейното събиране е на 27ми,та и там следя прогнозата. Ще е по-топло, може да не вали толкова. Залата е закрита, но има хубава градина, която ми се искаше да може също да ползваме, но това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт