Милива, моят Виктор при всяко ново умение будува. Няколко поредни вечери играхме от 03:20 до 04:30 (включително и снощи), защото той в кошарата не иска да стои и започва да мрънка да го взема.
Ако решиш да работиш с консултант да знаеш, че си трябва доста търпение.Бях споделила тук моя опит с "Лека нощ мило зайче". Не останах очарована, трябваше веднага да започна да чета, да слушам някакви материали, да се обяснявам как се е събудил, пращах и снимки как спи. Ами не става така. Никой консултант няма да дойде вкъщи и да види какво става. Не познават детето, че да кажат "ето това ще работи". Попълват се и досадни дневници всеки ден, всеки ИБ, всяка активност се описва подробно. От толкова описване не ми оставаше време за бебето. В крайна сметка сама се справих с това да не спи в ръцете ми. Сега си спим заедно през деня, но той изобщо не е в ръцете ми.
Да се похваля, че се престраших да дам парченца банан повече и ги дъвче, чак отваря уста за още, както никога досега. Вече не е погнусен, навик предполагам. Давам и оризов снакс, харесва се.
Вятър и мъгла, стискам палци всичко да е наред! Ще чакаме позитивните новини!
Това ще ползваме при ухапване веднага:

Спрей на бочко и още някакъв взех, но търся охлаждащ също.
NI_CI, регресия или грешка в режима.