И Лео се вози зад шофьорското място, а батко му зад пасажерското. И имам огледало при него, което обаче виждам на моето си за обратно виждане. Изофикс на предната седалка имам фабрично, но се чудя коя би ми била третата точка там, не съм убедена, че колана ще стигне багажника от там, а и дали би било безопасно?
В тази връзка, ако някой все още си търси столче с изофикс и 360 въртене, НЕ препоръчвам Киндеркрафт - легналото положение има минимален градус и детето е на практика изправено вътре, съответно като заспи виси напред. Аз май ще търся ново на Лео, че столчето на баткото не може да се направи пак за бебе, иначе можеше да ги разменя.
Не ползвам нито паяк нито каска, Лео също пада понякога назад. И двете си имат недостатъци, заради които не се препоръчват. А от доктори знам, че тези падания сами по себе си не са опасни.
Ние в крайна сметка ще се приберем лятото пак за месец, аз дълго време се противих на тази идея, отчасти и заради жегите, но се реших. Надявам се да не е прекалено горещо.
Буденето вкъщи е в 7 всеки ден, за градина на баткото, а при него режимът вече е толкова утвърден, че той си става в 7 независимо от всичко. Лео също откакто сме се прибрали от болницата май става в 7 така че и той си става тогава.

иначе ми е комбиниран към инстант пота, може би от там е проблемът.
И навън пак основното забавление е да се лапат и изследват боклуци, камъни и треви от земята. Евентуално и някоя мръсна топка, ама за малко...Добре, че поне обича да се люлее, та едни 15-20 минути това правим.