🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 871
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 815
  • somewhere over the rainbow
Ох, моля ви, не я пляскайте така Даниела без предупреждение, че някои сме със слаби сърца и се стряскаме Simple Smile

Каквото и да си говорим, откак Мартин не е в играта, темата поумря, както и цялото предаване.

# 1 816
Айгюл храни момичета от предаването в стори, че били завистлили кокошки, че Косара не била никакъв фактор
Ами факти 😂

# 1 817
Адриана не е влюбена и няма да й мигне окото, ако Васил не я избере. Изглежда превъзбудена, защото преиграва, не е естествена, винаги внимава какво казва на камерите, разговорите са планирани предварително. И въпреки това тактиките ѝ са ефективни, от второстепенна героиня тя се превърна в главна. Има видеа с кавъри в YouTube, може би ще се опита да изгради някаква музикална кариера.
Съгласна съм, тя не е влюбена, но е много амбицирана да е с мъж като Васил и извън предаването. Имам усещането, че за нея той е рядка порода, която иска. Така се държи около него.
Иначе тактиката й е не най-големият фактор да е напред. Ок, мери си поведението - политкоректна, дотук добре. Друга тактика не видях.
Но истината е че е малко от немай къде дръпнала - Васил харесваше Ферай на първото и късо дъра бъра, но Ферай си изгърмя шансовете на дългата среща. Даде роза на Роси, а тя се прецака като не му я прие от раз и после се заобяснява и вече изглеждаше загубенячка. Затова Адриана успя да се нареди до Косара. Не че е супер силен играч. Даже беше изкълчила малко глезен като го пота за целувката. Срещата с преспиване си я спечели тя, не я избрал той. И й отказа джиджи биджи.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 16:46 от Linda*kiss

# 1 818
Сетих се за едно стори на Даниела и Ферай без колани в колата и тъй като наскоро четох, ще ви кажа защо Ферай конкретно не носи - след поставянето на силиконови импланти е болезнено да се опира колан там и епикризата от операцията е доказателство, че не си за глобяване.
Дана също знам, че сравнително наскоро ги е сложила, но ме съмнява още да е болезнено.

# 1 819
Ферай е сложила сиси след предаването ли? Не съм я следила.

# 1 820
Нали тук постваха.
Да , “гърдиозно” се е подобрила, както тя си мисли, че се произнася думата. 🤣
Жалко, че мозък не може да си сложи.

Ферай е сложила сиси след предаването ли? Не съм я следила.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 19:15 от Labubu8

# 1 821
Аз съжалявам за тренда, който яхват, с оправените носове, фасетите, филъри в бузи, брадички, ботокси, силикони, хиалурони и какво ли не. Всъщност не знам какъв процент от тях въобще имат идея що е Breast Implant Illness (BII), дано и не разбират, де. Ферай е толкова фина и "предните гърди" много ѝ хармонираха на тялото.

# 1 822
Неделчо и Ния го обясниха най-добре, Васил нямаше какво да направи (не го защитавам), Косара му отказа среща, а Ади не беше писала писмо, Васил трябваше или да каже, че няма да има среща или да извика Ферай или Роси.Мисля , че има неща, който продукцията му забранява, като например да реши да няма среща.
Това с план Б, не беше, че каза план Д,а каза ДЕЙБА, и за дова го цензурираха.
Нямаше как да каже на Роси в лицето,че е блан Б след Косара, просто не трябваше да го дава този синхрон.

Сигурно ли е, че каза ДЕЙБА, да не и било ДА БЕ? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Роси направо извади късмет, че е план Брекзит

# 1 823
  • Stockholm
Относно на Данка борчовете, ако няма договор за работа и недвижимо имущество, не могат да ь вземат душата, но могат много да я тормозят. Затова този, който се хване сериозно с нея, трябва да е много смел и щедър, защото хем тя ще му мрънка да я откупи, хем самият бивш спонсор ще хвърля по едно око, понеже от нея не може да ги вземе, но от балъка с нея, може. Затова едно от най-големите притеснения на Марто, казвано много пъти уж на шега, е да не го чакат някои хора като излязат. Според мен цялата тази неприятна ънърграунд история трябваше да ни я спестят, но продукцията си мислеше, че Данка ще им е златната кококшка, но им излязоха криви сметките. Всички да ходят на офтамолог, защото видя ли нейна снимка, получавам сърцебиене от ужас.

# 1 824
Адриана не е влюбена и няма да й мигне окото, ако Васил не я избере. Изглежда превъзбудена, защото преиграва, не е естествена, винаги внимава какво казва на камерите, разговорите са планирани предварително. И въпреки това тактиките ѝ са ефективни, от второстепенна героиня тя се превърна в главна. Има видеа с кавъри в YouTube, може би ще се опита да изгради някаква музикална кариера.
Съгласна съм, тя не е влюбена, но е много амбицирана да е с мъж като Васил и извън предаването. Имам усещането, че за нея той е рядка порода, която иска. Така се държи около него.
Иначе тактиката й е не най-големият фактор да е напред. Ок, мери си поведението - политкоректна, дотук добре. Друга тактика не видях.
Но истината е че е малко от немай къде дръпнала - Васил харесваше Ферай на първото и късо дъра бъра, но Ферай си изгърмя шансовете на дългата среща. Даде роза на Роси, а тя се прецака като не му я прие от раз и после се заобяснява и вече изглеждаше загубенячка. Затова Адриана успя да се нареди до Косара. Не че е супер силен играч. Даже беше изкълчила малко глезен като го пота за целувката. Срещата с преспиване си я спечели тя, не я избрал той. И й отказа джиджи биджи.
Та при Адриана е малко като вица с мечката - не е нужно да бягаш бързо, важното е да бягаш по-бързо от другарчето.
Е да де, освен прословутата целувка, спрямо Адриана не е имало кой знае каква инициатива досега. Мартин не я отрази и хоп- хайде при Виктор, нищо че изглеждаше като нейното по-малко братче. И Виктор нещо не я валидира и вече се настърви яко за Васил. А Василчо пък, уж я хареса първата вечер, бяла роза ала-бала и щом се полигави с Косара, забрави за нея. Но тя на играта спечели и за това беше на вечерята, не знам ако Васил трябваше да избира, дали тя би била поканената. Представям си ако Росица беше спечелила, ОМГ! А на самата вечеря, Васил си е казал - защо не пробвам, и без това очевидно ми е навита. Та така с Адриана, хич никого не е задминала по симпатии, просто стечение на обстоятелствата. Фаворитка друг път. Абсолютно безразлична ми е. Не намирам нищо в нея, което да ме грабне. Обаче не мога да не призная, че Ферай е абсолютно изолирана от Васил. След избора на Росица за канеленото рандеву, стана ясно, че Ферай изобщо е нямала шанс.
Абе, то май никой не ми харесва, знам ли...Коментирам повече изцепки и тук-там, ако нещичко ми направи впечатление.

# 1 825
Гледам в момента Надкаста - обзор на Неделчо и Ния Косара. Не си спомням тази девойка от сезон 1, но ми прави много приятно впечатление. Опитва се да анализира смислено, естествено поведение и вид. Добра би била за коментатор и извън Надкаста. Поне Неделчо явно е щастлив в любовта. С много уважение се отнася към своето момиче.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 19:23 от Tilda.M.

# 1 826
"Две сестри (едната от които си повярвала много), въртящи схеми за укриване на пари."

Чакайте сега, обърках се. Крият ли пари или ги харчат. А от кого ги крият? И защо ги крият? И нали нямат пари и чакат подаяние. Странна работа.

# 1 827
Ферай няма шанс, защото е абсолютно непоносима, все пак дори да не те привлича някого, за да излезеш трябва да ти е що годе приятно в компанията му, или най-малкото да оцелееш, а не да оглушееш. Толкова е натоварващо за слушане и гледане това момиче, че не знам как издържат другите момичета около нея в къщата.

# 1 828
Чси-таа не са лихвари , осъдил я е бившия и от злоба , ясно му е, че нищо няма да види като пари , но ще и създаде неудобства .

# 1 829
На него му е било ясно, че нищо няма да види, още като ѝ ги е дал. Освен ако чавка не му е била изпила мозъка, като ѝ ги е давал

Общи условия

Активация на акаунт