Стани богат - тема 28

• 22 464
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
Два от отговорите бяха нелогични...

# 241
  • София
Браво на този човечец Simple Smile
Напълни ми душата. Да, ето така се играе тази игра. Това беше с огромна разлика най-доброто представяне този сезон.

Ники е вече 16:0 след края на тази седмица.

# 242
  • Пловдив
И аз като Кънчев - в испанския език няма З, доколкото знам. На португалски не знам, но пък "каза" е къща на италиански. Или лесен въпрос за 20 хиляди, или голяма уловка.
Виж, за Гюстав Доре нямам никаква представа.

# 243
  • София
Да каЗем (този път на гръцки), че това с "къщата", дори и с уловка за нивото, беше лесно именно за нивото. И аз го отгатнах.
Връщам се назад към "тихата улица". В питанката никъде не е указано нищо за заглавие, нито по сюжет. Произшествията продължават да са в главите на екипа. Разбира се, те са праведните, зрителите с "мрънкането" си - предатели. Само участващите са едни селски хитреци, дето са намерили възможност (е, след кастинг и ферман за попълване) да ги покажат по телевизора и да им дадат хонорар 500-1500 лв. за което. Сгодно отвсякъде.

# 244
EmBrother, ти ли си или някой ти е хакнал профила?! Rolling Eyes

# 245
  • Пловдив
Участниците нямат вина. Нали и ти и други от темата сте сред тях. Едва ли повечето отиват с идеята "опуквам жокерите за 1500 лева и бегам". Някои се надяват на късмет, но на други просто им се играе или мислят, че имат нужните знания за въпросите.
Екипът е донякъде за бой заради част от въпросите, но и тяхната не е лесна - шест нищо и никакви милиона души и забрана за повторно участие, плюс може би малък бюджет - ами те знаещите в общи линии свършиха и как иначе ще направят предаването интересно, ако не с изгъзени въпроси... Flushed
Твоето предположение, доколкото разбирам, е, че пестенето от награди е изгодно за екипа, но кой знае дали е така.

# 246
  • София
"Птицо", привети!, аз съм - защо тъй мислиш; трябва ли да се притеснявам нещо?
Скрит текст:
(Че мрънкам и недоволствам ли? Ами да, дори си мисля за онези едва 5-6-7-на в миналите 10 г., които можеха да стигнат върха, но или нямаха късмета, или не им дадоха. И от доста време - какво в зрителски план? Да научиш нещо (ако имаш желание) и да ожалиш участниците - в няколко посоки...)
ПП. Всъщност, (по друг повод) Магдена е права.
Скрит текст:
Ама пусто, иска ни се да гледаме по-читави игри/хора и да не е тъй скучно-еднообразно западащо. Всъщност, когато преди година-две от любопитство изгледах за няколко месеца бая чужди реализации, останах с впечатлението, че и там има плява, но прозиращото отношение на продукция към участници е френдли, а и въпросите им изобщо не са като повечето от нашите.)

От тази вечер:
Гледам момичето от ПД, което не е чувало за Диоген и се чудя (отново, отново, отново) какво учат/не учат днешните - при това - по-начетени деца? Обаче ми хареса момичето, въпреки Диогена. И сега се чудя на едно изречение на Кън; момичето е (може би) малко интроверт, но си личеше колко е притеснено в началото, а се отпускаше с вс.следващ въпрос, но не до комфорт. А Кън рече, когато представяше баща й нещо от сорта, че им благодари, че и те са приели/са се отзовали... Т.е. дали детето не е било малко "изнудено" да участва?

Следващото момиче (с очилата) му личи, че е по-отпуснато, че поне видимо не се спешава... Леле, завидях му за тел-жокерите. Респект, девойче, за съпругата на Вазов. Чудесни 5К. НадскочИ ги, или поне ги запази! Браво! Браво! Браво! Същото ти пожелавам и за 20-те! Не ги губи спечелените - заслужаваш ги! (Скапан въпрос за млади хора/деца - на предишната имах неизвестни отговори, тук по случайност го знам: Балакирев. Чудесна игра, засрами бая участници, Цвети Пожелания за късмет и блестящи успехи в живота и всичко напред.

Това момиче тази вечер ми стига за месец. Групата, слънчеви и спокойни почивни дни с любимите хора/занимания! И честит празник (в аванс).

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 21:16 от EmBrother

# 247
Харесват ми с децата предаванията. Това за аерогела не го знаех, за 20К какъв беше въпросът, че се разсеях? За могъщата петорка го знаех, понеже съм го срещала по някакъв повод на руски и се бях позачудила каква е тази могъща кучка и съм го търсила.

# 248
Това момче получава някакви тикове...

# 249
Ти пък намери какво да коментираш...

Психологията е тук, има много хубави книги, преведени и на български.

https://iztok-zapad.eu/az-sum-dobur-ti-si-dobur

# 250
Ама май е транСакционен.

# 251
Е, аз го знам „транзакционен“, но съм чела за него преди сто години. Днес може правописът на термина да е друг.

# 252
Идва от латински и е комбинация на транс и акция. От там е логично да е трансакция.

# 253
Е, много ясно, че е Дуров, създателят на Телеграм. Щом липсва Мъск, той е другият толкова плодовит. Simple Smile

# 254
Кофти се прецака участничката или Кънчев я прецака...

Общи условия

Активация на акаунт