Стани богат - тема 28

• 22 330
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
На въпроса за зъбите щях да изгърмя зрелищно,ако участвах. Заложих твърдо на акула... Тя има няколко реда зъби и не знам как точно ги преброяват...

Остен е малко вероятно...

# 691
То и по пътя на логиката – или морковът, или пръчката. От двете пръчката, т.е. остенът е по-силният мотиватор, доколкото от моркова може да се откажеш, но от болката... Simple Smile

# 692
  • Пловдив
Стимулус също не знам какво е, ама просто няма как да бъде остен Simple Smile
Ка`щяло да няма, бе - остенът е най-действеният стимул и всеки стимул е вид остен. Wink

# 693
Остенът стимулира Simple Smile

# 694
Остен беше леко подвеждащ отговор. Даже нелеко. Думата "стимул" от латински означава "остър предмет". Толкова. Ако бяха дали отговор "остър предмет" щеше да е друго...

# 695
То и по пътя на логиката – или морковът, или пръчката. От двете пръчката, т.е. остенът е по-силният мотиватор, доколкото от моркова може да се откажеш, но от болката... Simple Smile

Освен това малко или много сме срещали римските монети и все щеше да ни звънне някоя камбанка, ако беше монета.

Стимулус също не знам какво е, ама просто няма как да бъде остен Simple Smile
Ка`щяло да няма, бе - остенът е най-действеният стимул и всеки стимул е вид остен. Wink

Уфффф, готвя, гледам и пиша едновременно и съм пропуснала едно НЕ....

Имах предвид "няма как да НЕ бъде остен", ама от бързане се изложих Sad

# 696
Еха, знаем нам си колко езика, но не знаем къде е гърнето в автомобила ?!

# 697
Трябва да му задават въпроси за езици. По-трудни от този.

За да видим  нивото.

# 698
  • София
Симпатична жена е Дарина, но и тя като 90% от участниците в сезона - 3 жокера и се печелят или 2000 или 3000 лв. в звисимост от това да отговорят на поне един въпрос (обикновено този от 500 към 1000).

А това момче, какво да кажа, ами имаше един лаф за гърнето и похлупака Wink Вярно употребява се в друг смисъл ама ми харесва шегата.

# 699
Всеки път, когато има въпрос за писатели, участниците не са чували за тях... Марк Твен бил известен с хумористични разкази... А не с Том Сойер и Хъкълбери Фин??

# 700
Всеки път, когато има въпрос за писатели, участниците не са чували за тях... Марк Твен бил известен с хумористични разкази... А не с Том Сойер и Хъкълбери Фин??
Младежите не четат такава архаична литература.

# 701
До тук общо взето лесни въпроси - ставащи за анализ или подходящи за телефонен жокер (котката).
За това, че някой знае Марк Твен с хумористичните му разкази, а не с Том Сойер, не искам да съдя, защото може и да знае, но за него да не са най-важното и да споменава само другото.  А и Том Сойер, каквото и да си казваме, е малко архаичен за вкусовете на днешните млади. Както Ян Бибиян, Тошко Африкански или Патиланци. Или даже Жул Верн.
За футболистите се колебаех между Тюрам и Дешан, ама до там.

# 702
Това са неща, които се учат в малките класове в училище (Том Сойер, автобиографията на Нушич и т.н). Днешните млади може и да не четат нищо, но учебната програма си съществува.
И аз не съм съвременница нито на Том Сойер, нито на Пипи Дългото чорапче - били са ми в списъка с книги и съм ги чела.

Мислех, че Кънчев ще й каже, че Орфей е аргонафт - бил е на кораба, заедно с Язон и останалите (след като тя го отхвърли с думите, че той не се занимава с такива неща). 
Минават успешно покрай сирените, като той ги надпява (за разлика от екипажа на Одисей, които имат друга стратегия).

# 703
Пишейки съм изпуснала това за Орфей, но то днес и старогръцка митология не четат.

# 704
Жената пътешества, не е нужно да чете, ако се е посветила на това. Но дали ще й е от полза в играта...

Общи условия

Активация на акаунт