RYANAIR - 29

• 39 801
  • 799
  •   1
Отговори
# 165
Правещица, тази иновация се надявам да я няма на летището в София Wink
Защо?
Много бързо и удобно е.

# 166
Някой летял ли е до Задар?

# 167
Да, с Lauda. Много от пишещите тук са летели. Какво е питането?

# 168
Тъй като темата е за Райън, интересувах се от техния полет, но няма значение..... Колко отдалечено е летището от града, колко би струвало такси до града , или има ли удобен транспорт? Може ли да се наеме кола директно на летището, дори при ранен полет?  Харесвам един апартамент в къща (пише 10 км до летището), и се чудя рентакар ли веднага и да я имаме за 4те дни или да се предвижим до къщата някак, пък там после да видим .....

# 169
  • SF
И аз ще задам един популярен въпрос за куфарите. Сега продават едни мънички, точно по размерите на клетките със свалящи се колела. Сваляте им колелата, слагате ги в клетката и някой заяжда ли се за четирите колелца, които държите в ръка, евентуално с връхна дреха, малка чантичка за документи, шапка, чадър - все допълнителни айтъми. Защото с тези куфарчета е ясно, че шапката ще ми е на главата.

# 170
За всичко допълнително могат да се заядат, имате право на 1 багаж, чанта, торбичка, раница, чадър вие решавате какво стига да не надвишава посочените размери.
Ние пътуваме с куфари с колелца, веднъж само  накараха ММ да ги свали и да премерят, след това си ги сложи пак на куфара. По принцип винаги имам пликче в което мога да ги прибера и сложа в джоба.

# 171
Аз пък не мога да разбера защо трябва да се спестят едни  20€ от багаж и да се тръпне на летището.

# 172
  • на село
Ако в държавата, до която летя, оперира Bolt, винаги ги ползвам за придвижване от летище. Бързо и удобно, на сносна цена. Например, във Варшава летището на Райън е далеч - пътува се около час - излезе ми около 20 евро.

# 173
Колко отдалечено е летището от града, колко би струвало такси до града , или има ли удобен транспорт? Може ли да се наеме кола директно на летището, дори при ранен полет?  Харесвам един апартамент в къща (пише 10 км до летището), и се чудя рентакар ли веднага и да я имаме за 4те дни или да се предвижим до къщата някак, пък там после да видим .....
Тъй като тези въпроси вече бягат от темата за Раянеър, пишете в темата за Хърватия.  Там се коментира логистиката в Задар постоянно.
Скрит текст:
Летището е близо до града, има си редовен автобус до автогарата и центъра, абсолютно няма нужда от такси.  За рентакар вие си решавате, в зависимост от това дали искате да шофирате по време на престоя ви

# 174
Тъй като темата е за Райън, интересувах се от техния полет, но няма значение..... Колко отдалечено е летището от града, колко би струвало такси до града , или има ли удобен транспорт? Може ли да се наеме кола директно на летището, дори при ранен полет?  Харесвам един апартамент в къща (пише 10 км до летището), и се чудя рентакар ли веднага и да я имаме за 4те дни или да се предвижим до къщата някак, пък там после да видим .....

За рентакар - обикновено офисите на летищата работят докато има полети, в града - в работно време. За да разберете, в търсенето задавате часа на вземане на колата и ще ви върне само отворените по това време. Просто и удобно.

# 175
И аз ще задам един популярен въпрос за куфарите. Сега продават едни мънички, точно по размерите на клетките със свалящи се колела. Сваляте им колелата, слагате ги в клетката и някой заяжда ли се за четирите колелца, които държите в ръка, евентуално с връхна дреха, малка чантичка за документи, шапка, чадър - все допълнителни айтъми. Защото с тези куфарчета е ясно, че шапката ще ми е на главата.
Колелцата в пликче и в куфара и така няма проблем или ако могат да се поберат в багажа, който ще е под седалката. В противен случай от персонала ще имат повод да се заядат, тъй като при сериозна турбуленция колелцата могат да изхвърчат и буквално да пребият някого.

# 176
Това е абсолютно несериозно! Колелцата се махат, защото ако са извън посочения размер не може да влезе багажа под седалката където му е мястото.
Спрете да пишете глупости!

# 177
Несериозно е да се твърди, че на куфар се махат колелата, за да влезе под седалката. Колелата се махат, за да влезе в рамката за голям ръчен багаж, т.е. с priority.

# 178
Има и малки куфарчета за безплатен багаж с махащи се колела.

# 179
то всичко по въпроса за куфарите е несериозно но...
размерите са такива, за да влизат куфарите в багажното над главите. То не че и малко по-големи няма да влязат, но ще са легнали или надлъжно и ще се побират по-малко куфари. Лично съм виждал как точно колелцата пречат да се затвори капака.
Всеки си има глава на раменете и все ще може да намери какво да направи с колелцата от куфара...

Общи условия

Активация на акаунт