🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 084
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 815
Косара супер много прилича на майка си в черти. Не е нейно 1 към 1 копие, разбира се.

# 1 816
Цялостният образ на Косара ми е много смешен. Балон пълен с въздух е това момиче, но си вярва, че е принцесата на Уелс, което е комично.
Тя първо нахока Васил с пронизващ презрителен поглед, че не е казал на Росица, че е поканена само защото Косара е отказала. Била разочарована от него. Веднага след това, с поучителен и маниер на превъзходство към нещастника, дръзнал да я харесва, тя му даде "приятелски съвет" да не казва на Росица, че пак е станала план Б, защото щял да я нарани.
Ами че нали Васил тъкмо й обясни защо е излъгал Роси на срещата - не е искал да я натъжи и обиди. Селската царица не прие отговора, след което го съветва пак да излъже Роса. Е, много е ...простовата.

# 1 817
  • Out of the Mix
Добре, перефразирам - да му импонира във всички (или повече от един - външен вид) аспекти.

Revoker, не мисля, той че е разкрил точно какво търси в момента. Ето, ще дам предположение - едновременно красива и интелигентна жена, която разбира от бизнес и няма против партитата, да го държи в напрежение и да му подхранва интереса, общо-взето да е до него на равна нога във всички основни аспекти. Само че този вид доста трудно се откриват.
Това те питах, и исках да ми кажеш. Hands Plus1
Т.е. според теб копие на него в някаква степен?
Даца никъде не се припокрива.

Той е завършил в Англия, родителите му са юристи от кариерата и т.н.

Държането на напрежение при нея не е това, като може да има положителен и негативен аспект.

Положителният е това под лъжичката с лекото "потване", пеперуди и усмивки, мачнал си се с човека на всякакво ниво, феромоните усещаш във въздуха, аромата му (не на парфюма) постоянно ти въздейства. Wink

При нея е негативният - под формата на пасивна агресия, с уклон на изнудване под формата на капризи от всякакво естество, всички от които се купуват единствено и само с пари, вкл. и "чувствата и любовта й", като конкретно тя не "краси", а загрозява, мен ще ме е срам да се появявам с нея.

От всичко казано излиза, че това е формулата на безчувствената държанка, а мъжът който се влюби и мисли, че има "любов" с такава, е абсолютен глупак.

Мартин дали е?
Не мисля.

# 1 818
Revoker, махни си очилата - розови, черни, слънчеви... Мартин не е пример за подражание.

# 1 819
Косара, много страда от държанието си, защото тя е човек, който само взема и изисква. При нея има проблем с даването. Няма ли даване в една връзка, няма двустранна истинска любов.
А дори след разочарование да се прибира винаги при семейството си, това няма да й помогне за пълноценна връзка и любов.
Ще даде, когато има на на кого. В България повечето жени не са научени да искат и вземат, а е нещо съвсем естествено. Това че Косара прекали накрая, но може и да е усещала, че Васил само иска да я прасне.
На мен ми е жал за Ади, тя се ентусиазира, само защото Косара тръгва ... точно както при Любомира, ако Бранка беше там другата щеше да седи в някой ъгъл.

# 1 820
Като цяло всички Мартинки и Косара продължават да се слагат на Мартин, а аз дори не мога да разбера за какво. Ако им е за едната дискотека и седенето във ВИП-а, след тези претенции за стандарт бих очаквала, че и без негова помощ могат да си платят това “удоволствие”.

# 1 821
Люба нямаше да седи в някой ъгъл и за разлика от много лицемерни особи, Бранимира беше искрена.
Косара, много страда от държанието си, защото тя е човек, който само взема и изисква. При нея има проблем с даването. Няма ли даване в една връзка, няма двустранна истинска любов.
А дори след разочарование да се прибира винаги при семейството си, това няма да й помогне за пълноценна връзка и любов.
Ще даде, когато има на на кого. В България повечето жени не са научени да искат и вземат, а е нещо съвсем естествено. Това че Косара прекали накрая, но може и да е усещала, че Васил само иска да я прасне.
На мен ми е жал за Ади, тя се ентусиазира, само защото Косара тръгва ... точно както при Любомира, ако Бранка беше там другата щеше да седи в някой ъгъл.

# 1 822
  • София
Според мен гласовете на Косара и майка ѝ страшно много си приличат.

# 1 823
'Айде успокойте се и си представете, че Васил излъга и Косара със същите мотиви, с които излъга и Росица, и да е мир на земята. Като нищо ще излезе, че човекът е добре възпитан, не иска да причинява мъки на жените и ги оставя да се чувстват такива каквито искат, и да си мислят, че нещата са произтекли по съответния начин, който им е угоден на тях, защото те така искат. В същото време Васко тайничко се усмихва под мустак и си вика: айде и тая се пусна по пързалката, чек ✅

# 1 824
  • # супернатурална #
Никой не упреква Косара за това, че не е одобрила нито един от ергените, а за начина, по който го направи пред тях и по телевизора. И от двете и отрязвания лъхаше на желание да мачка, за да изпъкне тя. Вместо "не сме един за друг, чао"- "Аз съм прекрасна, а ти си червей". За мен е идиот всеки, който и се връзва.
Мартин с три неща ми падна в очите, иначе вярно е най-добрия ерген, не само от тримата, а и от всички телевизионни до сега.
1. Много ми е странно мъж на 40 да е такъв върл фен на чалгата. Интелигентен, имам предвид, защото смятам, че е такъв.
За младите донякъде мога да приема, но тези, близо до моето поколение, са имали удоволствието да се докоснат до други жанрове. И да запре в чалгата! Докато сега е яко облъчване.
2. Озадачена съм от суперлативите към Косара. Тя ОЧЕВИДНО е неинтелигентна, невъзпитана и, извинете, бая простовата. Аз не бих имала против да се захласва по външността и-не го намирам за голям грях дори и при семейните мъже. Но да я величие за каквото и да е друго...очаквах повече от "четец" на хора като него.
3. И разбира се, липсата на лоялност. Даже не става въпрос за пол-един човек, плюл по "уж" твоя човек не би трябвало да бъде наричан "приятел"  

При спора им с Даниела, аз също разбрах, че това, че могат и след пръстена да не се женят, беше казано за нейно успокоение. Но пък не разбирам откъде накъде ще им "нареждат" само два избора-или пръстен, или край. Все едно някой ще ги върже след предаването, ако искат да продължат заедно. Какво ще им направят, ако излезе Мартин и каже-нямам пръстен, но искам като излезем да сме си гадженца?  (по Виктор)

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 16:14 от Г. Краули

# 1 825
  • Somewhere beyond the moon and stars
Revoker,
Да, хората обикновено търсят партньор със сходни качества, приоритети и цели.
Не непременно "копие", но да бъдат на един житейски етап и ниво, които пък се променятъ във времето.

С доцентката по математика и с много от пишещите тук няма да си допаднат интелектуално и житейски, но пък с Даниелка може да са си точно - те си знаят.

# 1 826
Еми точно защото имате Мартин за интелигентен, ви е странно, че слуша чалга.
Приемете, че реално не е - и чалгата му пасва като ръкавица.

# 1 827
То не че е гаранция, че ако слуша рок и класика, пак няма да е самороден простак ( за справка Фънки), но да приемем, че слушането на чалга е в пълен синхрон с останалите му ценности и със характерната визия, която ее...негов Чип. Великият Гетсби в чалга вариант.
Аз всичко останало щях да му простя, ако не беше наплюл така грозно Васко Жабата пред проекто тъщата. Просто не е мъжко това. И това не се оправдава от никакви музикални вкусове.

# 1 828
Ферай с новите придобивки, със здраве да си ги използва. Хич не ѝ стоят добре, знам, че са много скоро сложени и ще спадат във времето, но май е избрала прекалено голям размер.

# 1 829

1. Много ми е странно мъж на 40 да е такъв върл фен на чалгата. Интелигентен, имам предвид, защото смятам, че е такъв.

"Всичко е въпрос на вкус" - казало кучето и се облизало под опашката ... Joy
Няма как да съдим хората по такъв критерий. За другото - ОК, но това - няма как. Има хора /независимо от възрастта и соц. статус/, които харесват класика или хард рок или народна музика... Други пък налитат на шкембе-чорба, а имат 3 висши. Примерно.

Общи условия

Активация на акаунт