🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 555
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 540
Хайде да не се заблуждаваме - за да се включиш доброволно в тоя сеир имаш отклонения - интелектуални и във възпитанието. Следователно особено читави няма - ни сред участниците, ни в семействата. Как се представяте нормално, добре възпитано и образовано момиче лекомислено да се набута, че и да е подкрепено от разумни и балансирани родители. Ми не. Няма как. Така че хвани девойките, удари родата. Или обратно.

# 541
Цитиридис може да изиграе Васил. Има нещо в погледа.

# 542
Почвам подред.
Мирям умря от срам горката. Тая жена и пари да й даваха, нямаше да отиде в Шри Ланка.
Личи си чия дъщеря е Косара. Лошо, много лошо.
Елеонора е много готина мацка и Адриана трябва да следва добрия пример, който има. Сякаш Васил я хареса повече от Ади.
Майката на Росица го усети. Стана й ясно, че няма нищо между тях.
За десерт е Десислава. Тя представлява Даниела преди корекциите. Наистина са турци, само те имат такъв акцент и бръчки от ранна възраст. Мартин го видя и даде леко назад.
И не ми се правете на големи девици, ако бяхте на мястото на Даниела щяхте да оревете орталъка от ревност. Напълно нормално е да реагира така, даже много беше сдържана. Аз лично щях да му спретна скандал и да си тръгна, айсиктир.
Турци или не, няма значение. Той, Мартин, от началото на епизода си изглеждаше нещо кисел. Сестрата носи кръстче.

# 543
Аз мисля, че Мартин просто искаше на жената да й стане приятно, прояви любезност и за това отиде да й каже хубави думи за дъщеря й. Въобще не мисля, че се е опитвал да я спечели с комплименти за щерката, така че тя после да й повлияе положително за него. Абсурд. Съвсем чистосърдечно беше, иначе нямаше да е пред очите на Даниела. Въобще не му хрумна, че тя би се подразнила, именно защото нямаше задна мисъл. Той си пада по Даци и това си е, с Косара по-скоро я дразнеше.

# 544
Сега, ако трябва да сме честни, повечето неща, с които Васил дразни Косара, са си съвсем правилни червени флагове. Тя просто има маниер, който дразни, и не умее да изрази ясно какво я дразни, затова и ѝ излиза още по-дребнава. Не че не е, и не че съм съгласна с тъптоята как нещата трябва да се казват само под сурдинка -- с това конкретно не съм съгласна. Но с много други нейни виждания и усещания за Васил сме съгласни повечето и от самото начало има нещо гнило там като поведение. Но повечето от нещата, които я дразнят у Васил, наистина са белези на не читав мъж.
Ама нея всичко и всички я дразнят… Виктор я дразнеше, после Мартин, накрая Васил. Междувременно я дразниха и Даниела, Ферай, Росица, Адриана, Клаудия, Диана, Ива… Коя изпускам? Хич не харесвам вечни мрънкала аз. Като не ти изнася - напусни предаването.

# 545
Не видях да сте коментирали промото за следващия епизод и как Мартин ще се измъкне от “годежа”. Така мазно налази Косара и майка й, че се смях от сърце. Одобрявам по сценарий заради ревност и несходство в характерите да се раздели тв двойката семейство Джанъм. Някак културно и вежливо е. Даже с комплимент към Мартин, че уж Даниела го ревнува. При все че й е видимо неприятно да я целува. Но по-добре ревност като причина, отколкото да се рови повече в запори, кръщелни свидетелства и т.н.

# 546
Нямам пръстен за вас... Искате ли... Да си станем гадженца? 🌹

# 547
Аз мисля, че Мартин просто искаше на жената да й стане приятно, прояви любезност и за това отиде да й каже хубави думи за дъщеря й. Въобще не мисля, че се е опитвал да я спечели с комплименти за щерката, така че тя после да й повлияе положително за него. Абсурд. Съвсем чистосърдечно беше, иначе нямаше да е пред очите на Даниела. Въобще не му хрумна, че тя би се подразнила, именно защото нямаше задна мисъл. Той си пада по Даци и това си е, с Косара по-скоро я дразнеше.
И аз така си мисля. Той е много комуникативен - още първата вечер в предаването почна да си говори с момичетата на Виктор - дори и тези, към които имаше 0% интерес.

# 548
А майката на Роси ми прилича на Мадлен Алгафари.

# 549
Ако беше Бранито останало, щеше да ѝ виси пред прага на спалнята на тоя дрийм дейт, не като Люба да го пуска вътре, и пак щеше да ѝ даде пръстен. Жал ми е за момичета като Любомира, защото ги има много в живота...

# 550
Айде бе, все едно не го знаем Мартин какъв е Grinning Той все пак си пробва едното с комуникативността, пък ако му се получи и другото - още по-добре за него Joy

# 551
Не е трудно да си по-приятна от Адриана.  Сестра ѝ също има такъв тип изказ и говор, обаче няма пренавит лелински вайб, макар че видимо си изглежда по-голяма, не е по-красива, но определено има по-приятно излъчване. Адриана може да бъде хубава много, ако поиска, но пак отблъсква нещо в нея.

Да, но причината, поради която сестрата на Ади е така уравновесена е, че тийн връзката ѝ е проработила, успяла е да я запази и сега ѝ е лесно да го играе chill Simple Smile

Я да я видя на 30 без 'гаджи' в ергена, дали няма да е пренавита.

# 552
Нямам пръстен за вас... Искате ли... Да си станем гадженца? 🌹
Joy Като биеш комари вечер, така става.

# 553
Ако беше Бранито останало, щеше да ѝ виси пред прага на спалнята на тоя дрийм дейт, не като Люба да го пуска вътре, и пак щеше да ѝ даде пръстен. Жал ми е за момичета като Любомира, защото ги има много в живота...
Не ми е жал за Любомира по простата причина, че не вярвам тя наистина да е влюбена. По-скоро към края се беше увлякла в “играта” и обърка това с чувства. Точно седмица извън предаването и ще се усети, че този човек изобщо не си заслужава.

# 554
Пфу, като се хванете да плюете някого, както и да хвалите/оправдавате друг, чак се оливате. Косара беше харесана и от тримата ергени, особено от двама, но тук хиляда кусура и вменихте, чак и майката почнахте, обратно на Роси и нейната. Чак пък нямало да се ожени, щото на бг мамите не харесала. Има самочувствие не само, че мама и тати ѝ го създават, видимо и ергените са готови да се жертват. Хубави са и тя, и майка ѝ, нормално е да са със самочувствие, явно е имала проблемна връзка, нормално е да са по-предпазливи и взискателни.
Сериозно ли мислиш, че някой мъж ще търпи някоя постоянно да се оплаква какво ѝ прави лошо впИчатление и да върти интрижки? Е, сигурно има и такива, де… Но определено не са богатите, умни и успели мъже, в които се цели.
Майката върти успешен, както се твърди тук мъж вече доста години, според Косара в мир и разбирателство. Косара ще капризничи, докато избере, после ще е по примера на мама.

Общи условия

Активация на акаунт