🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 672
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 825
На мен и майка й ми харесва как й говори - "Искам малко да ми пуснеш ръката. Аз винаги ще те подпирам, но ти трябва да си по-решителна. Щом идва от сърцето, значи е вярно. В бракът дават и двамата, според възможностите. На първо място любов и подкрепа."

Какво не ви харесва?
Някои съвети са ѝ адекватни, други - не. Например това, че не трябва да прави компромиси, но в същото време очаква мъжът да прави такива за Косара.
Именно. Познавам хора са такова мислене - сами си остават. Това не е добър съвет. Човек трябва да има реални очаквания към себе си и към партньора си - никой не е перфектен все пак.

А за Ферай - според мен ако се отдалечи от хора като Даниела, може и да стане нещо от нея. Но казахте, че си е сложила цицки вече, тъй че може и да няма надежда Grinning

# 826
Косара правилно се ориентира, че връзка с Васил няма как да прокопса, но сякаш се е прицелила нереално високо... какво очаква? Някой топ 10 от 10 без червени флагове - баш нея ли да търпи?

С този характер и визия, която тепърва ще се скапва (та тя пред очите ни се трансформира в нещо което наподобява забравена хелуинска тиква на открито).... сякаш е време да си даде сметка тя какво слага като стойност на тезгяха.

# 827
Косарини просто се превъзнасят и прехласват по себе си и колко са специални, защото са хванали чалъма , че така едва ли не излъчват специална енергия и разни баламурници ще лапват специалната неповторима и единствена Косарина кукичка

# 828
Косара добре е усетила прекаленото натягане на Васил да бъде това, което се очаква от него и това прилича на поддържана фасада, зад която не е ясно какво точно се крие. Вижда се в контактите му с всички. Даже в последната среща току що на маса с Ади, Роси и роднините им. Толкова бърза да се съгласи с всяка, че не я остава да си завърши изречението и вече е развил сам същото виждане.

# 829
  • София
А, усетила се е. Марчин всичко й е наговорил.

# 830
Васил нищо чудно да прикрива доволно количество проблеми с гнева и силен егоизъм и натегачество. Винаги има нещо гнило при пийпъл плийзърите , а и той въобще не се прикрива добре. От километри личи че не е аУтентик

# 831
А, усетила се е. Марчин всичко й е наговорил.
И аз тъй си мисля, точно след разговорите с Марчин почна тъй да говори май.
Иначе Васко наистина е много фалшив, ама и тя Косара има огромни очаквания и изисквания, а покритието куца.

# 832
Е, с нищо не е по-специална Косара за вас! За майка си е най-специална на света. Наистина не разбирам, какво ви дразни, най-нормален разговор между майка и дъщеря.

# 833
Васил че не е стока - не е, но някак си не виждам Косара с някой кой знае колко по-добър. Най-много да свърши с някой футболист с 3 думи в речника. Както пишеше горе - човек получава толкова, колкото може да даде. За сега не виждам тя да може да предостави нещо повече от приятна външност, бесен акцент и самочувствие без покритие.

# 834
  • София
Едва ли тук сме се събрали само перфектни, но съм сигурна ( надявам се по- скоро) че не сме пристанали на първия дето ни е поискал, защото нали не сме 10 от 10 и трябва да взимаме каквото додИ. Косара си е в правото. Сама ли се е сетила, Мартин ли е помогнал , важното е че Васил е ясен.

# 835
Това дете Киселара говори като изтормозена 60 годишна бабишкера!

# 836
Ех, миличката Мирям, направо ми идва да я гушна!

# 837
Леля Мириам си е помислила, че правят някакъв СКАМ и се чуди "какъв е тоя" Grinning

# 838
Това дете Киселара говори като изтормозена 60 годишна бабишкера!
Joy Joy Joy

# 839
Подборът на думи на Ферай… “Васил не ме уважи като жена”… Кхъм… 😂

Общи условия

Активация на акаунт