🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 189
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 725
Не Ферай, другите. Ферай каза, че с Васко не си кликнали общо взето.

Тъкмо гледах въпросното предаване с Ферай и Мартина. Повръща ми се. То не бе групово лъскане на Алфата и оплюване на Васил, не бе сипване с лъжица на Даниела... Значи, изводът, който трябва да проумее драгия зрител е, че Алфата е мъжкар на място, мил, добър, пухкав и бял, както и хлътнал! Нее, в никой случай той не е интригант и манипулатор! А Даниела е!
Васко е лъжец и бутафорка! Косара е егати точната мадама!
Е, няма такъв ... Криндж ( да не използвам други изрази).
Ко?! Ферай е сипвала на Даниела ли? Нали са си приятелки.

# 1 726
  • Обран бостан ;)
Тъкмо гледах въпросното предаване с Ферай и Мартина. Повръща ми се. То не бе групово лъскане на Алфата и оплюване на Васил, не бе сипване с лъжица на Даниела... Значи, изводът, който трябва да проумее драгия зрител е, че Алфата е мъжкар на място, мил, добър, пухкав и бял, както и хлътнал! Нее, в никой случай той не е интригант и манипулатор! А Даниела е!
Васко е лъжец и бутафорка! Косара е егати точната мадама!
Е, няма такъв ... Криндж ( да не използвам други изрази).

Ама като почнете да цитирате тия подкасти, все едно са решения на конституционния съд.

Събрали се някакви безделници и бистрят хора, които не са там.
Казаното в подкаст струва толкова, колкото казаното от бабичките пред блока, само дето на едните викаме "клюкарки", а на другите "влогъри".

# 1 727
От опит ще кажа: Да се пазят майките с децата  в градинките от такива като Косара. В някакъв момент ще изискват детето им да се извинява, че е стъпило под крака на тяхното.

# 1 728
Косара наистина е опасна - на Виктор му държа сметка как така е коментирал, че носела много грим. На Мартин му заяви, че е твърде натурално красива за него. Васил, когото уж поощри да опознае останалите момичета, се оказа черен за всяка грешна дума и действие.

И накрая го пита - ти поопозна ли ме поне малко? Simple Smile

# 1 729
Финалният епизода другия четвъртък да не е от София, както започна и предаването. Виктор и Любомира не гостуват никъде,накрая да ни показват кои са останали заедно в реалния живот

# 1 730
  • Sofia
Защо В&Л не присъстват на тези епизоди?

# 1 731
Финалният епизода другия четвъртък да не е от София, както започна и предаването. Виктор и Любомира не гостуват никъде,накрая да ни показват кои са останали заедно в реалния живот
Не е лоша идеята, но едва ли. Любка в момента е във Франция - възможно е затова да не гостуват никъде. А и то интерес към тях почти няма…

# 1 732
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/zad-kada … vo-ljubomira.html
Зад кадър с Туджаров: Би ли си причинила всичко отново Любомира?

Изгледайте го, не е много дълго. Ще видите Виксата в целия му блясък. Чак ги бил режисирал от какъв ъгъл да го снимат. Нищо, че две думи на кръст не може да каже.

# 1 733
  • София
За годежната ситуация да се изкажа, че ме напъва отвътре:
Проблемът възникна, защото двамата разбират нещата различно. Даниела си представя истински годеж, след който ще следва брак, а за такава стъпка определено не е готова. Мартин го вижда като театрален финал на продукцията, един вид още едно вричане, едно ниво над роза. Така го представят и от екипа, доколкото разбирам.
Защо наричат това нещо годеж, не е ясно, наистина звучи подвеждащо и стряскащо и разбирам Даниела.
Мартин е схванал концепцията, затова и е спокоен, защото 100 % и той не иска наистина да се сгодява и жени, абсурд. Друг е въпросът защо извъртя така нещата към Даниела, все едно е готов на всичко и едва ли не тя го е подвела нещо.
Защо някой не го обясни това на Данито, жената изглеждаше истински потресена и си го каза. И е права, не може да се годиш за някой, който познаваш от няколко седмици, пък дори и да те е избрал в такъв формат.
Неадекватна организация и комуникация на продукцията.
Да не говорим родителите на Марто как ли са се сащисали, този човек ще ги побърка, фолк певици, силиконки, та и ще се сгодява. Аз ако съм на майка му, ще получа някой припадък, няма да го понеса това нещо.

# 1 734
По въпроса за  годежа – щеше да е много яко той да пита за зестрата.

# 1 735
Изгледайте го, не е много дълго. Ще видите Виксата в целия му блясък. Чак ги бил режисирал от какъв ъгъл да го снимат. Нищо, че две думи на кръст не може да каже.
Един ръб говори за ъгъл. Trollface

# 1 736
  • София
Мартин генерално подля вода на момчетата. Той си издейства да остане с една-единствена жена на много ранен етап. От там младите момичета си казаха - ето, ако мъжът ме иска, би избрал само мен. Не си дадоха ясна сметка, че форматът не може да го позволи и че всички трябва да продължат малко или много да правят театро. Затова и Буба рязко се разстрои, като Виктор продължи да се среща с други момичета; и Косара се сети, че е много специална; въобще, у почти всички момичета се зароди едно очакване те да последват съдбата на Даниела.

# 1 737
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/zad-kada … vo-ljubomira.html

Едно непопулярно мнение - Виксата ми хареса както в никой епизод Joy

Не се хилеше фалшиво като зелка и беше естествен. Прояви сарказъм, което също ми допадна, защото лустросаният образ, към който се придържаше в предаването, подбирайки почти винаги всяка своя дума, го караше само да изглежда незрял, неориентиран и леко гей.

Освен това показа, че има нещо между двата ушаци и това, което каза за Мартин, си беше много точно. Топ беше и коментарът му, че останалите участнички много са помогнали за неговия избор.

# 1 738
А Даниела от луната ли пада за формата на предаването и за самия Мартин? Все едно не е гледала предните сезони и не знае, че завършва с пръстен. И другите моми все едно не видяха Евгени и Алек що жени нацелуваха, а те сега много обидени, че не са единствени. Всичко е сценарий на този сезон. Явно ни подготвят, че Даниела и Мартин навън няма да ги бъде, но пък бяха по-атрактивни за гледане от всички други 'двойки' този сезон.

# 1 739
Скрит текст:

Едно непопулярно мнение - Виксата ми хареса както в никой епизод Joy

Не се хилеше фалшиво като зелка и беше естествен. Прояви сарказъм, което също ми допадна, защото лустросаният образ, към който се придържаше в предаването, подбирайки почти винаги всяка своя дума, го караше само да изглежда незрял, неориентиран и леко гей.

Освен това показа, че има нещо между двата ушаци и това, което каза за Мартин, си беше много точно. Топ беше и коментарът му, че останалите участнички много са помогнали за неговия избор.

На първите срещи в София също беше много категоричен. В горното клипче все едно е друг човек. Да беше си казвал каквото мисли, по-гледаемо щеше да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт