🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 009
  • 3 024
  •   2
Отговори
# 2 010
Люба и Вико в никое предаване ли не се появиха като двойка поне за едно интервю?? Много странно или аз съм била с погрешно очакване? Какво е това радио затъмнение или съвсем вече не им дреме….
Излезе ми в ЮТ как Валето и Евгени отидоха заедно с едно кученце и си мислих, че всички ходят заедно като се изберат…
Малко са ми джиприсанчити явно…

# 2 011
Те където отиват, тя оттам се връща.
Именно. Хванала е богаташа и вече е класна дама.

# 2 012
Е,сега Марто ще валидира Косарчето срещу Идно смуЧи. 😁
Този коментар мина под радара май. 😂🤣😭

# 2 013
Заграждай, Марти, заграждай. Wink
Ще си подобриш говора и социалния статус. Wink

# 2 014
Тъкмо и на мен ми излезна клипчето с Косара и Мартин в тикток - ако вземе и я валидира, ще им иде приятелството с АМ, на нечий чужд диван ще ходи да спи 😂

# 2 015
Айдеее...ново профилче тип смути Stuck Out Tongue Winking Eye..мда..мдаааа

Виктор не се появи никъде. Люба и тя...не знам скриха ли ги..те ли се скриха..срам ли ги е..що стана....
Или е влязъл в някакво предаване писаха..друго.

# 2 016
Мадам Джиляна сигурно много се гордее с прогреса на златната си щерка! Намери си момък знатен, който щи я ръзбира, упузнал я е, щи я пудкрепя и щи ѝ е упоръ в животъ. А на Мадам очити щи блистят къту го види! Е, малкучко е дъртичък за щерчицата и две дечица невръстни на по 15-20 годинки има, ама другото е многу по-важну. Пък сватовете... то е гордост, то е блясък. "Криворазбраната цивилизация" издание 2025 гледаме. Добри Войников, ако е знаел, че творбата му ще пребъде, ехееее...

Е попиляха се, нали Виктор в Къщата на инфлуенсърите е влязъл веднагически - стана известен, както си мечтаеше и не смогва на ангажименти. Пък Бубка вече е в Кан, на най-големия европейски артистичен форум и тя междувременно е титулувана като една от най-добрите актриси, та затова е там и те така.

# 2 017
Не и завиждам на Кошара.Опита се при Виктор,който освен че се държи като 10 годишен хлапак,и финансовото му състояние едва ли е завидно.Пробва се при Васил,който освен че е пън ( а много го харесвах в началото),и на него май му е тънък портфейла-така и не се разбра точно какво работи.А Кошарината мама като с рентген видя часовника на Мартин,чела е за бъдещите сватове,пък може да си затвори очите че има две деца.Той само да я вземе и да разбере колко е спИциална,умна,с принципи,богиня неземна,децата ще останат на заден план.Та сигурно ако нейната принцеса е с Мартин,очите и вече ще се усмихват.

# 2 018
Как пък говори правилно точно Косара? Joy
Тя през повечето време дори не си довършва изреченията, защото май не ѝ достигат думите, или сивото вещество - не знам Grinning И събеседника ѝ трябва там да гадае какво е имала предвид...

Данка може и да има тук-таме някои бисери, ама поне може да свърже две изречения.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 16:36 от shurayu

# 2 019
Поне една двойка да излезИ от придаваничУ,  ако Марчин и Косара са се залюбили, а ‘ич??🥂🍾.
Скоро ще си проличи, нали обича да им слага $и$и…

Заграждай, Марти, заграждай. Wink
Ще си подобриш говора и социалния статус. Wink

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 16:37 от Labubu8

# 2 020
Нали беше излезнала новина, че Виктор е влезнал в Къщата на инфлуенсърите, затова не е активен? Мисля, че нямаше никаква активност дори на финала с гаджето Люба, сигурно е имал нужда от време да помисли още.
Иначе аз очаквах днес да започнат да качват Надкасти, на първо време с Клаудия.

# 2 021
  • в сърцето на един мъж...
Не знам дали някой забеляза на коктейла как Васил след като отвори отвори шампанското той понечи да налее първо на себе си, но се усети.

Да. Видях го това и аз.

Между другото, чисто по етикет - джентълмена сипва първо на себе си, за да елиминира попаднали частици от корковата тапа и след това сипва чисто вино или шампанско на жените до себе си. Така че той нищо не е сгрешил Wink
Косара и Мартин са търкулнало се гърнето, намерило си похлупака...

# 2 022
Къщата на инфлуенсърите пак ли е на БТВ?
Единственото нещо, което Вики може да ме инфлуенсне е да не гледам нищо, в което той се появява….та не знам колко му се е получило😂

# 2 023
Къщата на инфлуенсърите пак ли е на БТВ?
Единственото нещо, което Вики може да ме инфлуенсне е да не гледам нищо, в което той се появява….та не знам колко му се е получило😂
Не. Къщата си е изцяло ютуб риалити. Няма общо с телевизиите

# 2 024
Не знам дали някой забеляза на коктейла как Васил след като отвори отвори шампанското той понечи да налее първо на себе си, но се усети.

Да. Видях го това и аз.

Между другото, чисто по етикет - джентълмена сипва първо на себе си, за да елиминира попаднали частици от корковата тапа и след това сипва чисто вино или шампанско на жените до себе си. Така че той нищо не е сгрешил Wink
Косара и Мартин са търкулнало се гърнето, намерило си похлупака...
Tо по етикет и не се чукат чаши за шампанско... Те си знаят някакъв побългарен етикет момите, но мислех, че Мартин поне би трябвало да знае, ама той вярно е по кръчмите, не по Мишлен ресторантите.

Общи условия

Активация на акаунт