АНДАЛУСИЯ - тема 3

• 4 224
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
Аз също съм доволна от MSE. Наскоро писах, че ги ползвахме за ескурзията до Ронда и Сетенил. Имат такива и до Каминито и Гибралтар. Оферти има навсякъде. Преглеждайте наред booking, getyourguide, tripadvisor, защото въртят различни намаления навсякъде. Аз лично първите изобщо не ги отразявах за атракции до скоро, но това лято ги позлвах няколко пъти заради най-добрата цена. Последно взехме билетите за лифта в Беналмадена от там. Оглеждайте се и за едни малки картончета с намаления за различни атракции. Четох, че хората ги намират на различни места в региона като например заведения. Ние попаднахме на тях в мол Мирамар във Фуенхирола.
Flamee много добре е обяснила за влака C1. Много е удобен за предвижване от летището и в района. На моменти е малко претъпкан, но поне е изгоден и бърз начин на предвижване. По автоматите редовно има опашка от хора затова е най-удобно да минавате с карта. И да забравите да я маркирате на излизане ще ви таксува за най-дългата отсечка, което е 3.5 евро. Ако ще пътувате повече може да си вземете карта за 10 пътувания. Има различно намаление спрямо зоните, които ще се ползват.

# 61
Информацията ми за Ронда е от преди няколко дни. Ходихме сами, без екскурзия. Купих двупосочни автобусни билети. Фирмата е Damas.Цената е 15 евро в посока на човек. Автобусите тръгват от автогарата в Малага, която е до жп гарата. В Ронда се разходихме навсякъде. Гледките са зашеметяващи. Купихме си на място билети за Арената корида и влязохме вътре. Определено много ни хареса Ронда. Заслужава си да се посети.

# 62
  • Den Haag
Другия месец ще пътуваме за три дни до Севилия. Може ли да ми препоръчате хотел в кокто да отседнем? Благодаря предварително!:)

Общи условия

Активация на акаунт