Подаване на жалба срещу съседи за системен тормоз

• 5 479
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
Не чета избирателно, нарочно се върнах да прочета всичките ти постове, за да видя за какъв шум говориш, че се намесиха микрофони и уредби. Ще извикаш полиция за бебешки рев и успокояването му със зайченцето. Добре, съгласих се, само да не забравиш да пишеш развитието какво е. И евентуално каква ти е глобата. И най-интересното - дали са се превъзпитали съседите.

# 46
Изкарано от наредбите:

Съгласно него се забранява свиренето, пеенето, шумния говор и увеселенията, използването на озвучителни системи, на перални и съдомиялни машини, извършването на производствени дейности и ремонтни работи, които нарушават спокойствието на останалите обитатели, във времето от 22 до 8 часа сутринта и от 14 до 16 часа...

Иии какво?! Няма нужда от наредби за тези неща, те се подразбират. И не само в тези часове, ами и изобщо. Единственото ви спасение е да се изнесете, щом сте наематели. Ако си мислите, че ще ги превъзпитате, няма да стане.

# 47
  • Melmak
Как ли пък няма да дундурка чуждо бебе? Аз на приятелка не се наемам да гледам детето за час, ако нещо стане, отговорността чия е?
Тая малката е нагла, мисли си, че може да прави каквото иска, дошли са от някоя землянка да живеят в блок, малко да се съпбразяват.

Викай социални, миграционни, каквото се сетиш. Жалби за шума всеки ден. Също така говорете сериозно с хазяйна, кажете му, че ако не вземе мерки, ще се наложи да си търсите нова квартира. Нали се сещаш, че докато вие си плащате наема и не мрънкате, вашия хазяйн проблем няма.

# 48
Какви жалби, какви пет лева...... Ама, нека подава де....нямам против. След два сигнала за "говорене" и "рев на бебе", ще си я глобят като стой , та гледай. Ако пък не е след 22 ч., хич няма да я отразят.

# 49
  • Варна
Айде стига с това бебе бе! Навсякъде намеси ли се бебе и веднага се скача в защита на майката и бебето, та били те и отявлени примати както в този случай. Какво като има бебе, останалите не са ли хора, нямат ли право да затворят очи?! Прекалено много ги извинявате тия дето просто са се размножили щото не са имали умствен капацитет да си затварят краката пред някакъв мигрант на непълнолетна възраст. И споменат ли се социалните, стой та гледай как се вади вода от стотина кладенеца в извинение на поведението на приматите. Аз бих подавала жалби. Първо към социалните. За лоши битови условия (щом е смърдяло и бащата е алкохолик), за неадекватна майка (с все примерите от нейното държание) и за каквото друго се сетя. Моя приятелка така я разкатаха социалните по доноси от бившия й, хем детето е тийн вече. Тия като захапят, стой та гледай. Не може бебето да служи за извинение комшиите да не спят и да се съобразяват с боклуци. И ще й гледат детето, как не?! Да има време да пръкне още едно ли?

# 50
Това може да го напише само някой, който не е имал бебе или е забравил какво е да се гледа.

Иначе, както написах, нека пуска жалби. Най-много да изнерви полицаите след второто идване за рев на бебе. Щото, (оооо, чудо!) бебетата реват. Може и дълго време, може и цяла нощ.

Дали са се размножили и с кого точно, не е ничий друг проблем, освен техен. И, да, ако се бият, крещят по нощите, тогава е различно, ама за бебе и зайченцето бяло........айде, сега!

# 51
  • Варна
Ами не позна. И бебе съм имала, и не съм забравила какво е. И стоя зад всяка моя дума. Голям страх значи тая жалба към социалните, че навсякъде се отрича подаването й. Ще кажеш в Норвегия живеем и взимат бебета на поразия. А после като прочетем из новините за неглижирани и пострадали деца, веднага се обръща плочата и се започва с "къде са спали социалните". Ами ето така са спали.

П.п. Разбрахме вече, че авторката ще отнесе яки глоби щом дръзне да си търси правата, няма нужда да се повтаря тая заплаха във всеки пост. Колко точно е прословутата глоба? Защото аз бих пробвала, дори и на тази цена. Не се знае на кого ще попадне и накъде ще избият нещата. Може пък онези да платят глобата.

# 52
Ама защо решихте, че имам проблем с рева на бебето? Кога съм го казала?
Проблема е съвсем различен.

# 53
Айде стига с това бебе бе! Навсякъде намеси ли се бебе и веднага се скача в защита на майката и бебето, та били те и отявлени примати както в този случай. Какво като има бебе, останалите не са ли хора, нямат ли право да затворят очи?! Прекалено много ги извинявате тия дето просто са се размножили щото не са имали умствен капацитет да си затварят краката пред някакъв мигрант на непълнолетна възраст. И споменат ли се социалните, стой та гледай как се вади вода от стотина кладенеца в извинение на поведението на приматите. Аз бих подавала жалби. Първо към социалните. За лоши битови условия (щом е смърдяло и бащата е алкохолик), за неадекватна майка (с все примерите от нейното държание) и за каквото друго се сетя. Моя приятелка така я разкатаха социалните по доноси от бившия й, хем детето е тийн вече. Тия като захапят, стой та гледай. Не може бебето да служи за извинение комшиите да не спят и да се съобразяват с боклуци. И ще й гледат детето, как не?! Да има време да пръкне още едно ли?
Извинява се липса на цивилизованост с бебе. Ами бебето реве. Ама шумният говор си е упоменат в наредбата. Там не пише “с изключение, когато се успокоява бебе”. Много хора са отгледали бебе без съседите им да стават свидетели на възпитателните им методи, в случая на простотията им.

# 54
Добре де, какво се запенихте? Пускайте си жалбите, чакаме с интерес развитието.

# 55
Леле колко сте страшни - ей сега ще подадете жалба, ще им покажете на селяндурите приматски! Пък те милите няма да отвърнат със здрав селяндурски "'шамар" на вашите жалби или пусната музика!

Все едно малки деца чета как ей сега ще викнaт Социалните, Полицията и ще видят ония как ще мирясат и бебето ще спре да реве, майката ще израстне месец за семица, мъжа и ще придобие гражданство, а бащата ще спре да пие завинаги - дааа така ще стане. Само, че в цялата картинка само 1 е малолетна и като такава ще отговори на нападките с цялата простотия, която има в себе си.

Подстрекавайте авторката на воля да се скара както хората със съседите ОТГОРЕ и да се стигне до размяна на шамари, мизерии и номера, каквито и не можете да си представите и кой знае какво още като се засекат. В прав текст бе казано, че са прости и до момента само вербално агресивни. Дерзай авторке, ние не се справихме - апартамент купихме, десетки подобни теми в този форум никой не успя по този начин, но ти ще успееш и ще настане тишина!

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 18:32 от the Дорис

# 56
Ама, да подава, нека ....нещо друго да съм казала. Само че тя очаква да има промяна и "селяндурите" да се стреснат от някаква си жалба. И, да, не били цивилизовани, ами не са и.....?!?
И да, бебетата реват. На някой може да му се е паднало по-кротко, но като цяло реват. После по-малко, но пак се дерат за някакви неща, после пък почват да отговарят и да тряскат врати. И, да, случва се. Може би на вас не, щото сте супер родители, но в повечето семейства се случва. Пък вие си пускайте жалби. Всеки има право да се жалва за каквото си реши....

# 57
  • Варна
Не чух с колко се очаква да одерат авторката щом дръзне да се оплаче и да си търси правото на спокойствие, почивка и сън.

П.п. До момента не са били само вербално агресивни, хайде прочетете малко.

За мен такива идиоти се оправят по техния начин ама авторката не е от тази порода.

# 58
Вербално агресивни са - никой, никого не е докосвал!

# 59
Че откъде да знам аз каква е глобата, не съм подавала смехотворни сигнали. Четем всичко, дядката е нахълтал да врещи у тях, ама тогава нямало нужда от полиция. Виж, зайчето вече е друга работа.
Не знам защо не разбирате, че само ще се влошат нещата, честно, наистина ли очаквате след посещенията от всички дядо Торбалановци, които изредихте, хората да се цивилизоват рязко? Аз като виках всяка нощ полиция за купоните отгоре, тишината настъпваше само за 10 минути, докато полицаите им кажат - не така бе, деца. След тръгването на патрулката, всичко си продължаваше. Понякога не отваряха вратата и полицаите просто си тръгваха. Писахме жалби, плащаха глоби, но не запазиха тишина.

Общи условия

Активация на акаунт