Подаване на жалба срещу съседи за системен тормоз

• 5 494
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Вербално агресивни са - никой, никого не е докосвал!

За мен опита да ми нахлуят в дома вече не е само вербална агресия. Ти го разбирай както желаеш, а ако желаеш, ходи и им гледай и бебето. Тъкмо и авторката ще се наспи по това време.

# 61
Цитат
Искам да попитам дали на някой му се е случвало подобно нещо и се е налагало да се обръща към властите. Колко време отне да се случат нещата и дали изобщо е имало ефект? Какво могат да направят властите, понеже цялата ситуация предизвика много стрес и страх за здравето и имуществото ни.

Ето за какво беше пусната темата и се дадоха отговори на всички въпроси - да, случвало се е на много хора, да обръщали са се към властите, не, нямало е ефект. Властите нищо не могат да направят на практика, освен да ги предупредят, евентуално да ги глобят. Но никой не може да ги накара да пазят тишина.

# 62
.....още повече, ако наистина са "селяндури" ще започнат да правят още по-големи мизерии.

ПС: Но все пак никого не агитирам да не сезира полицията. Пускайте жалби, звънете....полицаите само това чакат, да идват по сигнали за зайченцето бяло и ревящо бебе.

# 63
Защо удобно се зачеквате само за пеенето и ревът? Къде пропускате виковете, хвърлянето на предмети и другите неща?
След разговор с полицай, мой познат, патрула ако веднъж направят забележка, на второ идване същата вечер пишат глоба.
В моя конкретно случай заради това, че малката живее с чужденец на семейни начала, ще се прави проверка и от там ако оставят, че това наистина е така, прокуратура.
Основната идея в случая е да се стреснат собствениците на апартамента и да ги изгонят. Нещата вече само до не опират до спазване на тишина. Проблемът е, че ние имаме връзка само с жената собственик, а решенията ги взима мъжът и. Имам съмнения, че тя не му казва какво сме говорили с нея, защото мъжът и пали от нула до 100 за секунди и ще ги изнесе на момента. Когато полицията ги привика за обяснения няма да остане нищо скрито покрито.
Преди да скочите - ама те горките ако ги изгонят къде да идат. Ами нещо като ти е ценно го пазиш! Аз не съм видяла някой да игра тенис с порцеланов сервиз.
Аз знам за два случая където точно този метод - жалби и полиция, е дала необходимия резултат.

По отношение защо не е извикана полиция като този опита да нахлуе - ами беше ми по важно да го изгоня и да се защитя. Време нямах да говоря по телефона. Паник бутон не съм си инсталирала. Не знаех, че мога след приключване на ситуацията да подам сигнал.

# 64
А от какво се очаква да се стреснат пък собствениците?
И след като знаеш за два случая, където селяндурите са онемели след викане на полиция и глоби, за какво пусна темата? Пускай жалби, обаждай се на полиция, социални, миграция, пиши до Папата, ако искаш. Докато не се изнесат или те, или вие, няма да има мир.

# 65
Дръжте ни в течение! Силно сме заинтригувани да видим как се решава въпроса. Ще го прибавя към чудесата, които съм видяла!
Ще се радвам за вас!

Подгответе се за ответни жалби срещу вас. Дано не ви е нова колата!

Все пак:
17 годишна може да живее с когото си иска на семейни начала - не знам каква жална майка очаквате. А ако е вписан и като баща на това бебе - ще ги потупат и по гръбчето.
Тръшкане на врати, хвърляне на предмети, викове, силно говорене по телефона "облегната на стената, което усилва звука!!" - ако е моментно не знам как точно ще ги докажете. По същия начин те ще подадат жалба, че чукате по парното за да събудите бебето, усилвате телевизора, или правите нещо си там. Подобни молби няма да доведат до нищо, разбира се - но все пак и службите трябва да отчитат дейност. 

# 66
Явно не схващате, че идеята е не как да еволюират до човеци, а как да се изринат от блока.

# 67
Колкото вас някой може да ви изгони, толкова и тях. Вариант е хазяинът им да ги изгони, ама защо да го прави, ако си плащат редовно?

# 68
  • Washington,USA
Надуваш музиката и това е.

# 69
Надуваш музиката и това е.

А каква точно тишина постигаш с това?

# 70
Към авторката: преди няколко дни в моя град един съсед уби с нож друг съсед в жилищна кооперация заради междусъседски дразги и неразбирателства. Този ти е нахълтал у дома. Утре ще ти нахълта с нож. Така че въобще не се занимавай с необразовани, не цивилизовани хора.Те от дума не разбират. Изнеси се, за да ти е мирно и тихо и да не се страхуваш.

# 71
За съжаление нямаме финансовата възможност за преместване. Обмисляли сме много пъти, но в близките месеци няма как да се случи поради други фактори.
На под пазарния размер наем сте явно, за това не ви се мести.
 Иначе не е логично, човек да си къса нервите, да тича по полицейски служби, да се среща със хазаи, да се разправя със съседи, да недоспива, да се напряга, да живее в стрес и дразги ...ако може просто да си пусне предизвестие и да смени квартирата.

# 72
  • София
Другите съседи оплакват ли се ? Едва ли като са толкова шумни се чува само у вас.

# 73
За съжаление нямаме финансовата възможност за преместване. Обмисляли сме много пъти, но в близките месеци няма как да се случи поради други фактори.
На под пазарния размер наем сте явно, за това не ви се мести.
 Иначе не е логично, човек да си къса нервите, да тича по полицейски служби, да се среща със хазаи, да се разправя със съседи, да недоспива, да се напряга, да живее в стрес и дразги ...ако може просто да си пусне предизвестие и да смени квартирата.

Едно местене си е време, пари и усилия, така че разбирам желанието на авторката да не се стига до там. Но пък ще си осигури спокойствие. От друга страна няма да превъзпита комшиите, както вече многократно й обяснихме. На мен шумните съседи ми бяха един от стимулите да сменя жилището, при все че бях собственик и смяната означаваше купуване на ново жилище.

# 74
  • София
Понеже също съм потърпевша на малоумни съседи, интересно ми е на тези цени как купувате ново жилище по тази причина? И каква гаранция имате, че новите съседи ще бъдат тихи и възпитани хора?
Към авторката на темата: успех, дано ги пребориш. Институциите в тази държава (от опит) никога с нищо няма да ти помогнат. Те си взимат заплатите, прехвърлят си топката и услужливо те подбутват към саморазправа Confused

Общи условия

Активация на акаунт