Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 121 905
  • 2 236
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Радвам се, че Ани победи. За Славко също. И двамата от сините. Браво на Ванко.

Някой помни ли колко кг бяха участниците на последния кантар, да проверим колко са свалили сами? Тодор мисля много малко е свалил, чак ми е странно. Аз очаквах да живее на краставици 3 седмици.
Има ги в уикипедия. Тодор е свалил 3 кг, Ани 11 кг, другите по около 10 кг. Мисля си, че Тодор може и умишлено да е оставил наградата на друг.

# 226

Някой помни ли колко кг бяха участниците на последния кантар, да проверим колко са свалили сами? Тодор мисля много малко е свалил, чак ми е странно. Аз очаквах да живее на краставици 3 седмици.

Той няма вече много какво да сваля, 88 кг за мъж са си супер, напълно нормално тегло.

Ани има да сваля още поне 15 килограма.

Който и да беше победил, щях да съм доволна. Ани сякаш има повече нужда от парите, така че се радвам за нея.

# 227

Има ги в уикипедия. Тодор е свалил 3 кг, Ани 11 кг, другите по около 10 кг. Мисля си, че Тодор може и умишлено да е оставил наградата на друг.
Не вярвам Тодор да е оставил победата на друг.
Вили може би е изморена. Работа,  деца, къща ...всичко натоварва. Не е като в предаването да мислиш само за себе си.

# 228
И аз забелязах, че Вили не е в обичайното си весело настроение, прави сте, че беше доста унила.
Ани трябва да свали още около 20 кг. някъде и ще е топ, жалко, че не дават колко са високи участниците, тя ми изглежда 160-165 см. висока по мои наблюдения.

Как преценявате кой има повече нужда от парите? В случая, че това е Ани. Чета го през пост.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 23:04 от Rosita

# 229
На Вили близките също изглеждаха разочаровани като Тодор я измести. Може би се е надявала да спечели, като знае колко в свалила.

# 230
  • София
На Вили близките също изглеждаха разочаровани като Тодор я измести. Може би се е надявала да спечели, като знае колко в свалила.
Едва ли е мислила, че ще спечели, защото тя знаеше Ани колко е свалила. Когато видя резултата на Тодор каза, че Ани го е минала. С Ани са си близки и са си споделяли.

# 231
  • ПАЗАРДЖИК
Ани каза веднъж, че целта й е 65кг. Дано на старта на следващия сезон да я видим  близо до нея. Меги е казвала, че целта й е 80кг, а вече е 88кг. Марти стигна целта си, не мисля, че има много подкрепа в средата си, но се надявам да продължи да редуцира теглото си.

# 232
Тодор я би с 2 стотни реално,нормално да се е надявала.Но Ани беше неузнаваема,Ванко каза че ще я докара под 90 килограма на финала,радвам се че успяха,в крайна сметка въпреки ИР младия метаболизъм няма стигане,35% за 4 месеца почти е феноменален резултат.Според мен не ги снимаха по бельо заради кожата,само си представям коремите на Мартин и Тодор каква неприятна гледка са,не знам дали без операция ще им се прибере толкова много кожа.
Помня тази победителката която вкараха също беше много млада на 27 години.

# 233
Много се радвам, че Ани спечели!
Дано да успее да промени и живота си сега!

# 234
Радвам се, че на Рая са ѝ помогнали с количката зад брат ѝ.

Иначе не смятам, че на някой от останалите ще му се промени кой знае колко животът, ако беше спечелил парите. Анна е слаб характер, очаквам да бухне като козунак пак след време и единственото смислено нещо, което може да направи с парите, е да ги използва за първоначална вноска за жилище.  Едва ли ще просперира кариерно, ще развие някакъв печеливш бизнес и пр., но има опасност да ги похарчи за малко разкош и дреболии, особено ако не започне работа.

Исках Вили да спечели, просто ми хареса най-много като човек и участник. Не че животът ѝ би се променил коренно, тя си го харесва и е доволна от живота си, но на всеки ще му свършат работа 45 хиляди след данъците. Да, не изглеждаше много добре, изморена, но и с такъв тежък грим съм забелязала, че не изглежда особено добре. По-натурални са по-хубаво както тя, така и Нанси.

# 235
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Радвам се на резултатите постигнати от всички.
Надявам се това бясно сваляне за толкова кратко време да не им изиграе лоша шега, а също така и животът в нестерилна среда, изпълнен с изкушения и стрес от най-различно естество (а осообено жените често го лекуваме с нещо вкусно и неполезно и в неоптималти количества).
Мисля, че това което може да ги държи във форма е непрекъсващ контакт с треньорите и може би с Дери, защото мнението ми е, че те се чувстват отговорни пред тях за постигнатото и освен пред себе си, няма да искат да видят разочарование и в техните очи.
Браво на Ани!

# 236
И на мен ми се иска да знам колко са високи. Мисля, че Ани, Мариана и Виолета са доста ниски. Бих предположила под 160, защото Ани до Вили имаше поне 15см разлика, ако не и повче.
Радвам се за Ани, дано промени живота си към по-хубаво.
ПС. Ха-ха лаладжийката Певтичева е качила, много неприятна жена.
Беше ми приятно да си коментираме, много позитивна тема и прадаване!

# 237
Почна да дзяпам, ама утре ще довършвам.
Повечето са отслабнали.
Дани е уникална, просто уникална, каква беше каква стана. И красива бе, пу пу.
90 кг, но Поли е 70, а Дани изглежда много по-добре.
Мария е много досадна. Не ми е приятна.
Виолета не е  толкова дразнеща колкото тази Мария.
Симеон е уникален. Много е отслабнал. Браво.
Сонай още май е отслабнал.
На Марианка гушата и гледам, изчезнала бре.
Абе на всички много неща са им изчезнали Joy
Какво и има на дъщерята на Мариана, че е толкова емоционална, много странно.

Трябваше килата им да ги сравнят и с последния кантар. А не само с първия.

# 238
  • Благоевград
Видяхте ли Мартин и Ани как си бяха вплели пръстите по едно време, докато бяха прави? С приятел не се държиш по този начин за ръка.
Мартин беше прегърнал Вили и там си личеше, че е чисто и искрено приятелство, но с Ани има нещо, убедена съм ❤️❤️❤️

# 239
Изгледах до края, не удържах

Ани изглежда страхотно, браво.
И Мартин е отслабнал и сега вече личи.
Вили, прекрасна както винаги.
Тодор също е отслабнал, той няма накъде повече, браво и на него.
Финала много ме разчувства. Браво на Ани, браво.
Само да е посмяла да качва. Само надолу още да сваля ей.

Общи условия

Активация на акаунт