Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 94 683
  • 1 824
  •   3
Отговори
# 1 815
Вили изглежда прекрасно, но тя е и доста хубавка и лъчезарна и това подсилва ефекта на цялостната и визия. Много я харесвам.
Марияна постигна също чудесни резултати, но тя нямаше и толкова много за сваляне. Въпреки това някак ми остава на заден план, защото в лице не ми харесва и това ми разваля общото впечатление.
Ани пък някак и се "изблещи" физиономията, очите изпъкнаха при нея и нещо ми е една такава облещена, инак и тя се справи повече от чудесно и изглежда много добре.
Бе, живи и здрави да са и дано да са щастливи и в мир със себе си, това е най важното. Flowers Four Leaf Clover

# 1 816
Марияна може да не е имала толкова кг за сваляне, но предвид възрастта ѝ и доста сериозните ѝ заболявани - диабет и дискова херния, е постигнала даже значително повече от доста по-младите участнички, пък ако ще двойно повече кг от нея да са свалили. 🤗

# 1 817
Марияна изглежда доста добре в тяло, защото тренира тежко, а не скок-подскок - като някои заблудени момиченца на по 30 и нещо, на които или не им увира главата, или няма кой да им каже...
Е, как? Ванкото не я ли гледа как се/го излага?

# 1 818
  • Някъде там
Тази мацка я тренира в момента.
https://www.instagram.com/555.dddd.555?igsh=MTByaHMzM2lnaWVwbw==

# 1 819
Активираха се нещо пак някои от старите участници които преди се показваха често. Да не би да започват снимки на нов сезон ?

Какъв странен изпъкнал корем има Анна, а е в легнало положение. При повечето хора коремът хлътва, като легнат, ако не са 150 кила.

# 1 820
Най-вероятно това е кожа

# 1 821
Опитайте да направите упражнението - коремът се напряга и издува - даже и принципно да е плосък - като правя коремни на лежанка - и моят се издува, нищо че е плосък.

# 1 822
Опитайте да направите упражнението - коремът се напряга и издува - даже и принципно да е плосък - като правя коремни на лежанка - и моят се издува, нищо че е плосък.
Може, може. Просто ми се видя със странен вид коремът.

# 1 823
Е, има си, разбира се, и малко кожа излишна, и мазнини, то трудно се прибира "престилката", тя си беше с доста голям екватор Ани. 🙂

# 1 824
Няма как да стане манекенка предви това което е била.
Не и по-естествен начин.

Общи условия

Активация на акаунт