Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 119 223
  • 2 214
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ами на фона на повечето реалити шоута има повече смисъл, като за част от списващите им е толкова тъпо, какво правят в тази тема?
Може би подсъзнателно желание за менторство?
Пак бих го написала - и за това се иска да имаш подход.
Дори и с това, че разбужда дискусии и подбутва към действие струва повече от повечето такива, дето целта им е да се наднича под чаршафите на някой.

# 2 191
Има ли някой от тази тема, на който предаването да е помогнало сериозно и по какъв начин? Не само информативно или забавно, а с някоя фундаментална промяна на личния живот?

# 2 192
На мен ми направи впечатление че Виолета каза, че прави тежки тренировки с ток. Не съм се информирала за ползата от такива, но това каза, а то е доста различно от тежки тренировки. Успех ѝ пожелавам със здравето иначе.

# 2 193
  • Бургас
Нямах в предвид обвинения, свързани с инвитрото, в никакъв случай, а по-скоро чешенето на езиците спрямо липсата й на воля , липса на истинско желание и т.н. Аз честно  казано си мисля, че тя воля и инат има, но проблемът й е по-скоро здравословен, хормонален и т.н. И съчетано с обясненията, които дава, малко олеква. Това дава повод да се водят излишни дебати по нейн адрес. Някой да не си помисли, че я познавам - не, просто се поставям на нейно място. 2 сериозни битки води - една с кг и една за дете, иска се силна психика и характер да се удържи на всички фронтове - социални мрежи, клиенти, форуми, самите процедури и т.н.

Няма постоянство. Започва и зарязва. Всичко. Диети, спорт, подкасти, микро идеи в бизнеса. Всичко. Хаос и разпиляване.

По отношение на бизнеса не мисля, че е разпиляна. Разполага с най-голямото студио в Бургас. Винаги има много красиви и нестандартни декори. Вложила е много пари в техника, оборудване, реквизити, съответно цените й са високи. Доколкото наблюдавам в момента е оставила екип да снима в студиото - най-вероятно обучен, а тя също снима сватби, събития. Да, прави някакви подкасти в youtube, къде епизодични, къде в серия, има си канал, но работи усилено. Даже си мисля, че е на етап името й да продава и тя го използва активно.

# 2 194
Ако тренировките с ток са това, което открих в мрежата (x-body), нещата са ясни. 🤭

# 2 195
На мен ми направи впечатление че Виолета каза, че прави тежки тренировки с ток. Не съм се информирала за ползата от такива, но това каза, а то е доста различно от тежки тренировки. Успех ѝ пожелавам със здравето иначе.

Да, един вид се равнявало с тоя ток на много часове прекарани във фитнеса.
На баба и ....

# 2 196
x-body трябва да е, да. То в рекламите предполагам се обяснява как е еквивалент на истински тренировки. Любопитно ми е да опитам, като усещане, но абсурд да хвърля 60 лв за една тренировка. Ще си купя 15 кг тежести с тези пари. 🏋️. Не мисля че има начин да се стимулира мускулен растеж само с контракции. Толкова фактори има в тренировките - пулс, стави, химични процеси. На мен ми се струва, че се търси лесното - операция на стомах, подобни тренировки. Чудя се как не се е стигнало до Оз..к. Иначе не мисля, че е липса на воля има си проблем просто, хпрмонален психически или друго. Гадна работа, но пък постове с обясняния, които граничат с лудост или са си чист клик бейт не знам каква полза имат.

# 2 197
Къде продават тежести на такива цени? 😮Един олимпийски диск 15 кг, чугунен, струва 120 лв - в най-добрия случай, 25 кг последно беше 210 лв, което е добра цена. 🙂
Добре, защо тогава Виолета дрънкаше преди, мога и видеото да намеря, че тренира тежко с треньор от 5 г. 😄
Кой изобщо се връзва на такива неща като това с тока - то ако беше толкова лесно, по улиците всички щяха да са мускулести и изваяни. 🙂

# 2 198
Orion дисковете в спорт депо на промоция са с добри цени. Имам 15 кг дъмбел за 70 лв купен в края на миналата година. Не съм дорасла за олимпийски дискове вкъщи още.
Каза тежко физическо натоварване - тренировки с ток, плуване тичане. Тренирала е с треньор в миналото. Подозирам, че нейното тежко е различно от тежкото на някой друг. На мен не ми е тежко да вдигам тежко, но ако трябва да подскачам като луда или да карам няквакви велоергометри с часове - мерси. За плуването не знам, плувам от 20 години, по-лесно е от ходенето дори, ама хубаво тяло и мускули от него лично аз нямам.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 10:50 от Jolinar

# 2 199
Е, то от кардио - мускули няма как да имаш. 🙂
Мускули се градят само с натоварване, което превишава значително ежедневните дейности/тежести. Т.е., съвсем опростено - ако дамската ти чанта тежи примерно 2 кг, а покупките от магазина - 5 кг, то - ако тренираш с такива тежести, трудно можеш да очакваш мускулен растеж - колкото и да упорстваш, прогрес няма да има.
При Инес Субашка има едно момиче - Петя Бамбова, ако погледнете в профилите в СМ на Инес😍, ще я видите - момичето е с повече кг, но ми скрива шапката с лицеви - и не само.
И това е за мен правилният път - не да се вторачваш в кантара и да си унищожаваш и малкото мускули с продължителен дефицит и безкрайно кардио. 🙂
Идеята е да се свалят мазнини, а не мускули - но, нали съм псевдо-разбирач и искам да съм ментор... Тя, няма смисъл да пиша, в мрежата всеки може да си отсее инфо. А още по-лесно - да си намери добър треньор, другото ще си дойде на мястото. 🙂👌

# 2 200
Не се изразих правилно - от плуване може да расте мускул, но първо за мен тези години са минали отдавна, второ трябва си тежка тренировка. А след толкова време в басейн на мен лично ми е и яко скучно. За Вилито едно здраво плуване си е супер. Има си трикове за тренировки и с ниски тежести. Всяко упражнение има модификации - за по-малко и по-голямо натоварване. Със собствено тегло също може да се натовари яко човек. Ще погледна на Инес профила, мерси 🙂

# 2 201
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
О, няма нужда от припознаване отново.
Просто има начин така да се кажат нещата, че да не се получава това натрисане.

# 2 202
То и спринтовете са силово, но - не сме по темата. Темата е за "Живот на кантар, който отдавна приключи. 🙂
Скрит текст:
За другите неща  - с малките тежести - ще си замълча тактично🤭, всеки сам си узрява. Ако на някого му се получава така - много хубаво. При мен става само с големи тежести. 🙂

И не е натрисане - аз не давам непоискани съвети на хората в темата, а коментирам защо на някои от участниците, които виждаме по СМ и след предаването, нещата не им се получават много добре - при Виолета е ясно, а Ани и Вили - наблягат на кардио и дефицит, което (за мен) не е правилно.🙂

П.П. Знам, че Рори не е на почит тук, но ще споделя нещо от нея по въпроса за тежестите:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 13:53 от Ензим

# 2 203
Само че участниците в предаването едва ли следят непоисканите съвети тук. Голямо мерене на знания, голямо чудо. Със сигурност има теми във форума, в които това в фокусът. Това е тема за предаване, което е в графа entertainment.

# 2 204
Има ли някой от тази тема, на който предаването да е помогнало сериозно и по какъв начин? Не само информативно или забавно, а с някоя фундаментална промяна на личния живот?

Аз не че имам много за сваляне, едни 5 кг, но откакто започна предаването започнах и продължавам да спортувам редовно. Не съм свалила нито грам, защото не спазвам сериозно режим, но пък тялото ми е доста по-стегнато.

Докато течеше предаването виждах на разходка в парка и повече от обикновено хора със наднормено тегло, отдавам го точно на мотивация от предаването.

Общи условия

Активация на акаунт