КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 425
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Тръгнах с кучето на разходка и що да видя - има си баркод Simple Smile

# 181
Добро утро!
             Станала съм пак в ранни зори и пия вече не знам кое по ред кафе!
             Благодаря, за стиснатите палци. В момента ми е нужно. Тръгнали са рано, но все още не са пристигнали до тази Надежда. Дано не закъснеят. Силно съм притеснена и като чета в темата за 12 клас, че половината са в техните си у-ща или близо до дома направо скачам на метлата.
             Спокоен да е денят ви, а аз ще стискам палци докато я чуя!

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 08:11 от Didia

# 182
  • София
Добро утро и успех на абитурентите!
Да минава вече и да мислят за кандидатстването.
Фло, благодаря за докторката. Вчера свърших работа в Студ. поликлиника. Там има частна образна диагностика МДЛ Русев, има и физиотерапия с това име. Много ги хвалят съседите от блока, ЛЛ - също. Вчера отидох до там и свърших работа без записване на час. Резултата ще получа след 2 - 3 дни.
Тетка, на 1 спирка от вас към центъра има магазин за дом. потреби Стоп шоп, от там купувам еднократни кутии по 0.25 - 0.30 лв. За хладилника съчувствам. И ние сме замислили да купим по-голям. Но се опасявам да не е шумен, че кухньохола е преходен към спалнята.

# 183

"Не взимайте повече, отколкото ви трябва! Не давайте повече, отколкото е нужно! Не търсете щастието си вън от себе си! Всичко е скрито във вас.." П.Дънов

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Започва един нов ден - като нова страница, празна и чиста. Какво ще  изпишем на нея - зависи само от нас. Може и да нарисуваме някоя красота. Започвайте Simple Smile
За мен денят започва с усмивка и добро настроение - излизаме на разходка, навън грее слънчице Nature Sunny

Успех на децата Hands Plus1

Хубав и ползотворен ден на всички - не забравяйте, че все пак е петък

# 184
Зетят е доставил девойката след час и десет минути път в задръстванията! Сега вече съм спокойна и чакам обяд за да се обади, че е приключила със задължителните изпити и вече официално се води завършила.
                     Макавели, освен, че е петък чакаме и утре празник! Ще се постараем да изпишем само хубости на всичките си страници не само на днешната.
                     Айша, новите хладилници са безшумни. Така, че купувай без да се притесняваш точно от този проблем.
                     Чакам ММ, че е по работа с един приятел в Перник и .... ще излезем малко на разходка. За него е добре да ходи повече.
                     Сложих набързо едни пълнени чушки във фурната за обяд и сега се чудя какво да правя. Не, че няма какво, но нещо не ми върви. Май ще помързелувам докато съм сама.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 10:31 от Didia

# 185

Кайлъка ви поздравява, някой сее  разхождали  снимал, но не съм аз.  Трябва да шетам за утре. Като пусна палците.

# 186
В Кайлъка е много красиво, благодаря Боряна!
Айша, благодаря за отзива за кутиите, ще се възползвам. У нас няма място за по-голям хладилник. Върху настоящия ми е незаменимата микровълнова. Въобще кухненския бокс е като тетрис, щастлива съм, че намерих място върху плота за голяма, но куб миялна с две кошници. Абе нямам място да точа кори, за това точилката ми стои само за сплашване Wink
От Русев съм доволна и от физиотерапията, и от образната диагностика, и от МЦ. Пожелавам хубави резултати!
Чао, до после!

# 187
Стискам палци и аз за децата, въпреки увереността си, че ще се справят отлично. Всички знаем кои са бабите им  Joy
При мен обичайното,  чакам одит след Златоград, на  16.06. Та в бързината успях да набера нашата Мая, вместо колежката със същото име. Подхванах я със служебните въпроси веднага, преди да се усетя кого съм набрала. Та ако звънна и на някоя от вас  -  не се чудете. Натоварено ми е тия дни, то кога не е било...
Пипи, Тетка и Нами,  стискайте зъби момичета и се надявайте на по-добри дни. Търпение ви желая!
Останалите,  карайте по-лежерно и  да е спокоен денят ви. Аз лично съм решила да се наградя с масаж след обед и после вкъщи. Все пак е ден на майстора.

# 188
За нас пускайте палците! Девойката ми се обади преди двайсетина минути, че е приключила и е било много лесно. Техниката е била добра и се е чувало добре, че други години все проблеми със звука. Чака баща и да я прибере и отива на бал на приятелката и. Остана само ДЗИ по желание и приключваме с у-ще и изпити.

# 189
  • в сърцата на любимите ми хора
Докато напиша, че и аз съм стиснала палците, Неда вече е приключила с изпита. Браво на момичето - не се и съмнявам, че резултатът ще е отличен. Как са се справили останалите двама зрелостници? Надявам се - отлично.
Днес обикалям с мама по изследвания - прави кръвен захарен профил и три пъти ходим до лабораторията да дава кръв . Дано поне да има полза. Еми и Алекс са при нас, та и с тях се
занимавам. Мъка е с готвенето, че почти нищо не ядат - особено Емили.
Хубав ден и бъдете здрави.

# 190
И другите ще докладват скоро край на изпита и палците.
 За  яден -  наши хора  имат щерка, само на банани порасна дето се вика, пък няма проблем. Внучката също не  яде напоследък, но майка и   е такава, човърка само да се чудиш зле ли е храната, не обича ли това или ...накрая спираш да се чудиш. Спокойно за храненето. Ще оцелеят, даже ще пораснат.

# 191
  • София
Докладвам за изпита - племенницата е казала, че изпита е бил елементарен.
Хубав ден от мен!

# 192
  • Вила Великула
Здравейте момичета. Продължавам да стискам палци заради Никола. Фло да се изкаже по въпроса. Браво на Неда и на племеницата на Мериан.
При мен нищо интересно. В момента техниците от Виваком са тук, за да инсталират интернет. Тези дни работя с интернет от телефона.
Утре сутринта чакам сестра ми да се появи и да ме смени за два дни. Децата вече са на вилата и ще ме чакат утре да се прибера.
Тетка, това с баркода на кучето е интересно. Аз преди време си бях закачила някаква цена на лепящо етикетче на гърба и си бях походила така. Сигурно са ме гледали странно.

# 193
  • Кубрат/ Пишурка
Браво на зрелостниците!
Аз днес от 9 до 13 бях в болницата. Отидох да занеса резултатите от кардиоложката, а ЛЛ ме прати на изследвания и мамография. Чаках резултатите до 12, 30. Ами оказа се, че всичко ми е в норма! Дори пикочната киселина. Но ще продължавам да пия и Милурит. Доволна съм от днешния ден!

# 194
  • София
Пускайте палците! Ники ми се обади по-рано, но аз бях в движение, та преди малко се прибрах. Коментарът беше - мина, бабо, не беше трудно. Отивам с приятелите да се почерпим.
Сутринта станах рано, направих бухти топчета за изпът и компанията замина. Ходих до кабинета, но за малко. Докато чакам Ники да се обади, приложих шопинг терапия - купих си бяла чанта, но не си намерих бели обувки. Имам, но исках да са нови. Модата изобщо не ми допада - много дебели токове, а напред остри като муцуни на щуки. Помня, че когато бяха на мода дебелите токове, обувките отпред бяха широки като кутии, а тънките токчета си пасват с острите обувки. Сега - комбинация някаква - две в едно.
ПИПИ, излизаш в домашна отпуска с преспиване. Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙША, хубаво, че си минала прегледа. Hands Plus1
МЕРИАН, ДИДИА, браво на момичетата! Hands Clap
МАМСИ, как са резултатите на майчето? Дано да а добре. Blush
ЕНИСА, къде ти е внучето? На мен ми липсва. Grinning
БОРЯНЧИЦЕ, хубава снимка ни показваш. И спомени, спомени идват...Kissing Heart
ТЕТКЕ, Hug
МАКАВЕЛИ, как е момчето ти? Да не рипне в почивните дни пак да работи? Озапти го. Grinning
ЯНЕ, отличник си! Браво за добрите резултати! Hug
Сега, докато се прибере Ромео от среща с кума ни и кръстника на сина ни, малко ще подремна, въпреки, че е време никакво. Успокоих се съвсем. От морската столица се обадиха - всички са на разходка в Морската градина.

Общи условия

Активация на акаунт