КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 427
  • 733
  •   1
Отговори
# 195

Не ти трябва длан, която да пасва идеално на твоята. Трябва ти онази, която държи твоята в най - важните моменти!!!

Магията на залеза...
Вълшебна майска вечер !

Бабите вече се успокоиха - и ние останалите също.
Важното е, че децата са доволни от себе си и със сигурност са се справили отлично.
Фло, ОК е човекът - спаднаха отоците, слава на Бога. Пие си противоалергичното, може би още ден. За сега не напира да ходи на село - сигурно през другата седмица. Попаднах на роботи-косачки и сега ще водя агитация да му купим такъв. Само това няма у дома, но е по-добре от тримера.
Янче, радвам се на добрите ти резултати - това се иска.
Пипи, добре че има кой да те отмени за глътка въздух и малко почивка. Наслади й се Simple Smile
Мамси, как  са резултатите на мама - дано всичко е ОК.
Ениса, дай отбой на работата - ще я има и след нас. На мен определено вече 5-ти месец след спирането не ми липсва. Явно толкова претоварена съм била и свикнала "в коловоза", че не ми се и помисля какво беше.

Сега е време за почивка вече и вечерни емоции - хубава вечер на всички🍸

# 196
  • София
Здравейте,момичета!
 Днешният изпит е минал успешно за  всички наши зрелостници.Браво на умните внучета!
И моята внучка днес е имала последен годишен изпит-по история.Матурите ще са следващата година.
 Аз днес бях на погребението.Чакаха едната дъщеря да пристигне,та отложиха с един ден. После ходих до Бриколаж за материали,за да укрепя оранжерията преди бурите.Миналата година вятъра отнесе тази на съседите и реших да се застраховам.Ще ви кажа дали е било ефективно,защото го направих по мой бабешки проект.За едни здрави въжета завързах тежки бутилки с вода.Ако имам успех ще трябва да го патентовам.Бързах да се освободя по-рано и да хвана големия  внук,да решаваме стари тестове от НВО,но дошла братовчедка им и отпадна всичко друго.Сега предремвам,нещо не спах добре тази нощ.Ако ме няма -заспала съм рано.
    Хубава вечер на вас!

# 197
  • София
Макавели, като ходех при Ани в Герм. около блока имаше къщи с дворчета. Всеки двор си имаше робот-косачка и си работеха редовно.
Забелязах, че в 1 от къщите семейството замина на почивка, запердиха цялата къща. А робота през 2 дни вършееше из двора. Като се прибраха не беше обрасло с бурени.
Яжка, германците ще се прибират ли? Ако да - Вики в кой клас ще е тук?

# 198
  • Вила Великула
Макавели, за съжаление отмяната ще е еднократно, защото сестра ми не живее в София, а е на 350 км. от тук. Ноо и това е нещо все пак.
За робота косачка, трябва градината да има правилна форма, за да може робота да се движи без проблем.

# 199
  • София
Айша,в Гермния има фирми за поддръжка на дворовете.
Вики смята да остане и следващата година/12 клас/,за да изкара матурите и последната година/13 клас/ да прекъсне и да се прибере и тя.Но аз смятам да я убедя,да изкара до края.Последната година е само по специалността.За сега нищо не казвам.Майка и също иска да се прибира и не знам ...абе,ако се наложи,ще отида аз,ако приемат.

# 200
Здравейте дами!
Ох, че хубаво мина този ден..
Ходихме до кремиковския манастир
Препоръчвам!

# 201
  • София
Яжке, то фирми за поддръжка навсякъде има, но искат пари. А и в града на милионерите хората си правеха сметка и си бръмчаха с роботчета. Като висях там 3 месеца и наблюдавах околните къщи - правеше им кеф да се грижат за дворчето. В свободното време все чоплеха нещо, садяха, поливаха. Имаше лехички със зелении, саксии с подправки, дръвчета. За малки дворчета в центъра на града много се грижеха стопаните.
За Вики - да стане както тя го иска.
Янке, явно и ти си минала ГТП-то. Радвам се, че всичко е наред.

# 202
  • някъде другаде
Тази нощ бабите на зрелостниците да се наспят хубаво. Матурите минаха , децата са доволни от себе си.
Бела , като ходим на Своге минаваме покрай Кремиковския манастир , но не сме се отбивали. Трябва да го направим.
Янче , браво за добрите резултати.
Пипи , почини поне за малко. Имаш нужда.
Яжка , браво и на твоята внучка.

# 203
  • София
Така, нахлуха, хвърлиха дечицата и започнаха да бягат бързо.
Бащата се мръщи, че у нас ядат боклуци - замр. пици, спагети и подобни. Но пък той ги е нахранил стабилно с купешки хот дог, скалички и плодово мляко.... Мамката - не се вълнува от изхранването....
Плахо предложих за вечеря на малки и големи прясно приготвен от Пл. гювеч. Цъъъъъ
След малко ги мия и тръшкам по леглата.

# 204
  • Кубрат/ Пишурка
Благодаря за съпричастността! Ще видя какво ще каже кардиоложката на 28ми.
Айша..... не знам какво да кажа.

# 205
А при моята щерка всичко е тръгнало на трошене и разваляне. Децата успяха да счупят едно (поредно) чекмедже от икейски стабилен скрин, а дрехите от него са из цялата стая. За капак водната помпа на пералнята им се развали. Днес го играх пране /сушене разнос. Преди малко ММ си легна ядосан, защото два от бурканите с ядене се бяха развалили и трудът му отива в боклука. Аман вече! Казвам му да готви по-малко, но не ме слуша, пък и не му се готви всеки ден. На мен не ми оставя много поле за изява, някак с готвенето показва грижа към майка и татко.
Утре пак ще ни е натоварен ден, защото ще ремонтират със зетко пералнята, което само по себе си не е толкова трудно, колкото изваждането ѝ от маломерно мокро помещение и отгоре сушилнята...
Тъй. Измрънках си.

# 206
Аиша,  гуш!

# 207
  • Кубрат/ Пишурка
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! Това за мен е най - хубавия български празник. И НИЕ СМЕ ДАЛИ НЕЩО НА СВЕТА!

# 208
  • някъде другаде
Честит празник!
Айша , гуш.
За днес имам планове за работа , само времето да не ги развали.
За учителите в темата
Скрит текст:

# 209
  • Вила Великула
Честит празник, момичета.
Аз чакам сестра ми да дойде да ме смени. Мама е обслужена, нахранена и пила кафе. Научихме се да яде с виличка и лъжица. Горе-долу се справя с гипсираната ръка. Другата с ортезата не може да я мърда, а и не трябва.
Отивам да си видя децата и дома.

Общи условия

Активация на акаунт