КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 433
  • 733
  •   1
Отговори
# 210

Най-строгият учител е животът!
Най-мъдрият учител е книгата!
Най-важният учител е първият!
Нека не стихва жаждата ни за знания, духовното ни възвисяване и светлия, градивен зов на българщината във всички нас!
“Напред! Народността не пада там, гдето знаньето живей!"
Стоян Михайловски

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ И ПРОСВЕТИТЕЛИ В ТЕМАТА И НА СЪПРУГА МИ - бъдете здрави и дарявайте опита и мъдростта си на всички около вас Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ако има абитуриенти днес - да са щастливи и да бъде прекрасен празникът им!

Фло, май пътуваш днес или вече си пристигнала - приятно изкарване в красивата Варна!

На всички желая прекрасно настроение и хубав празничен ден

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 09:21 от makaweli

# 211
Честит 24-ти май на всички учители, дейци на културата и на всички българи! На света няма нищо по-силно от знанието и по-красиво от духа.

Денят е дъждовен и мрачен, но нека бъде слънчево в душите и сърцата ни!

# 212
Добро утро на най-светлия празник! Честит да ни е момичета! 🌹

Хубав ден и прегръдка за всички  ви от мен! 🥰

# 213
Честит празник, дами!
За мен е най-красивия, български
празник!
Валежни, но свежо.
Днес с книжка.
Хубав ден!

# 214
  • София

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЯНКА, КАГ, ЛУННО ЦВЕТЕ, ДИДИА, МАЯ, СЪПРУГЪТ НА МАКАВЕЛИ!

# 215
Честит празник на всички!
Приятно изкарване! Аз ще уважа празника, като отида да гледам шествието на всички ученици. Тук това е традиция и е доста тържествено.

# 216
  • София
Добро утро и честит празник!
Явно има голяма полза от детската градина - знаят за празника, за буквите и се опитват да пеят.
По сношното оплакване - с Пл. нямаме нищо против да ги водят и да не са заинтересувани. Наясно сме с родителския капацитет и на двамата и докато децата са тук си вземат витамините, хапват каквото обичат, правят каквото искат.
Тетка, съчувствам за ремонта на пералнята. И ние местихме 1/2 кухньохол за да се добере техника до нея. И това мина, друго ще дойде.

# 217
  • София
Добро утро и честит празник и от мен! Специални поздрави за учителите!
Изкарах тежко нощта със силни болки в ставите. Къде да намеря ревматолог или ортопед, който да ми сложи инжекция в ставата? В Света Анна ми обещаваха, че ще ми сложат такава инжекция, но не ми сложиха и сънят е мираж.
Фло, лек път и хубаво да изкарате във Варна!
Желая ви хубав празник!

# 218
  • София
Събираме си багажа. Довечера тръгваме. Утре сутрин, живи здрави, ще сме във Варна. Ще ни посрещнат, ще се настаним и празникът започва!
Спомних си, че миналата година заведохме германчето пред Националната библиотека и беше много хубаво. Впечатли я празникът на буквите! Те нямат такова тържество.
При нас е много сиво и мръчкаво, на изток - слънчево и приятно. И там прогнозата е за леко преваляване. Нека на децата по вода да им върви!

# 219
  • София
Честит празник!
Честито на всички,които са свързани с образованието,науката,културата и просветата!
Честито на нас като нация,която единствена има такъв светъл празник!

Тази сутрин попаднах по Нова нюз на интервю с проф,Сотир Марчев.Много интересно,научих неща,които не бях чувала.Препоръчвам ,ако можете [/i]да връщате-около 8,30ч беше.
      Мериан,вчера и аз имах силни болки в ставите,най-вече в рамото и лакътя на лявата ръка.Вероятно е свързано с времето по някакъв начин.Днес е по-влажно,но нямам никаква болка.Да отбележа,че това не е чупената ръка.За инжекциите в става проучи подробно,защото има и негативи!
      Фло,лек път ви желая! И много радост и положителни емоции.Няма как да не е така,щом всички/деца и внуци/ са около вас

# 220
Нещо бг-мамата ми правеше въртели и не можах да публикувам. Та сега накратко.
              Фло, лек път и приятни емоции. Ще чакаме да видим бабин Убавец и цялото кралско войнство. Какви ли тоалети са натъкмили девойките? Весел празник!
              Отидох да видя нашата девойка, че вчера беше на приятелка на бал и тя ,отваряйки едното си оченце, рече - сега спя, после ще отговарям на въпроси. Е, убедих я да ми покаже поне една снимка за да видя тоалета на другата девойка и грима - Неда се е справила професионално с тази задача. Оставих я да спи.
              Мериан, при промяна на времето ставите болят и май нищо не помага. Мажи и пии обезболяващи. За инжекциите в ставите и аз съм малко неуверена, че много помагат.
              Яжка, 12 клас при Вики дава ли право за кандидатстване у нас? Ако има право може и да не учи последния професионален клас. Въпреки, че той вероятно дава право да практикуваш определена професия. В този случай е добре да го завърши. Поне така си мисля аз.

# 221
Честит празник на буквите,  на писмеността, на културата и просветата, честито на нашите хора в темата, които работят в тази сфера! Бъдете здрави и продължавайте с благородното си дело! Специални поздрави и за поетесата на КГБ,  Боряна - продължавай да ни радваш!
На абитуриентите желая весело изкарване на бала, на бабите да им е хубаво и чакаме репортажи.
До обяд имах проблем със сайта, та се включвам малко късно.
Тетка, това са бели кахъри, неприятно,  но няма как, обичайните битовизми.
Пипи, зареждай батериите. Полага ти се и почивка, ще се оправят нещата, търпение!
Айша,  важното е, че дечицата се чувстват добре с вас, дерзай както ти си знаеш! Аз съм същата. Моят пИятел е при другата рода, скучая.
Мериан,  наистина внимавай с инжекциите, провери си нещата. Желая ти ден без болежки, пиши за да не те мислим!
Не мога да изброя всички ви, но съм ви изчела и ви гушкам. Не съм Фло, все пак  Joy Като казах Фло -  лек път и прекрасни емоции!
Хубав празничен ден, момичета!

# 222
  • София
Честит 24-ти  май на всички българи!!

Да ни върви по вода! На абитуриентите дъжда да им е за хубаво! Весел празник на всички ви!

# 223
Честит празник!

# 224
Чакам си гостите, трябва да са тръгнали, два часа и тук.
 Не  обичам  да повтарям, а нищо интересно не измислих за днес.
 Ениса ме поздравява,  ще празнувам пък тогава. Отивам да нарежа салатата след малко и  да огледам, препекох пържолите,  яд ме  е, но то  сякаш с шублер мерено ,такива тънки не съм виждала , не съм ги чукала,  навън духа, не прецених да изляза навреме. Има супа , таратор/ да го разделя на чеснов и без/  пълнени чушки ,опитах  , без забележка, една доматена гозба къкри настрани, да си вземат  е, утре децата да хапнат,  кво още - забравих май , а  ,тиквички пържени една  купа от 5 средни, няма да им правя сос, много мляко ще е, а  те  пак с чесън и без трябва.
 Ако искат - има продукти да набъркам.
 Много ми се спи, отивам до печката , запалих, че студено но и  чушки на котлон  ми е  ...та и  за тях. Купих им по една книжка , Сърце на Едмондо  де Амичис ли беше и забравих, Островът на съкровищата на Стивънсън, може да ги имат, нямам представа ,но нямаше нищо друго. Ученически Каквото - такова, да имам нещо,  и в книжките, че имаха рожден ден и се надяват. Те и за това идват с мерак сега. Скоро - друго.
 Много се изморих и почти заспивах ,взех душ за миризмите, ама сега на лук ще добавя, пък и да се разсъня. Не ставам.
 Не може ли да не се остарява?

Общи условия

Активация на акаунт