КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 453
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен!🌹
Както Макавели е писала тук студ на кутийки. Гледам прогнозата до края на месеца все така. Клечи, ако не си се върнала, стой си там на топличко поне още няколко дни 😊
Тони, прекрасни са ти децата. Здрави да са ти, щастливи и все така да те радват! Палците за Теди са стиснати! 🍀
Борянка, браво на внуците, браво и на родителите, че са ги насочили и подкрепят, и не ги остават да мислят за глупости! Представям си как си летяла вчера Simple Smile Днес релаксирай! 😘
Мериан, гуш от мен и дано намериш правилния доктор! 😘
Фло, успя ли да поспиш във влака? Хубав ден ти пожелавам с много приятни емоции! 🥰
Аз съм пуснала една пералня. След малко ставам да направя едно руло Стефани в кексовата форма, малко дрехи мисля да пренаредя и общо взето това ще е за днес. Малките са на разходка с племенниците до Смолян. Очаровани са, много им е харесало. По екопътека Невястата са били, на Снежанка се качили и до Орфееви скали ходили. Времето вчера там било много хубаво. Дано и днес е така, че имат планувани още обекти да разгледат.
Изчезвам, после пак ще намина.
Хубава и лежерна неделя ви пожелавам! 🥰

# 241

Да се отбележа с малко цвят.  И тук студ. Остана би да измия  , подсуша и  прибера тенджерите, но не ми се ходи там, освен да запаля печката, не е лоша идея. Прибрах дебелите дрехи и много ми е неприятно  да " разбутвам", нали са оставени вече. Въобще не обичам да търся нещо, намирам го когато не ми трябва вее. А сега ми трябва по-дебела дреха.

# 242
  • София
Привет от Варна. Тръгнахме със закъснение, пристигнахме навреме. В купето бяхме сами. Беше много топло. Синът ни чакаше, закара ни в тяхната квартира. Кафе, приказки, свободна програма. Още не сме отишли в нашата квартира, която е на 5 мин. от децата. След обяд ще се срещнем с моя братовчед. За сега от мен толкова.
Тони, прекрасни са ти момичетата. И момчето е хубаво! Да са здрави и да сбъдват мечтите си! На Теди -стиснати палчета!
МЕРИАН, добре, че болката е понамаляла.
Гордей се, бабо БОРЯНЧИЦЕ. Браво на децата - плътно ангажирани!
КАССС, и при нас е доста студено. Добре, че предвидихме и си взехме дрехи.
МАКАВЕЛИ, хубава мисъл - носете светлината в себе си!
Спирам до тук, че ще правим програмата за днешния ден.
По-късно, пак.Heart

# 243
Добро утро! С надежда погледнах през прозореца дано времето е по-хубаво, ама - не! Синоптиците са познали - вали си и то доста интензивно.
                  Тони, стискам палци за девойката и изпита.Прекрасни са ти децата. Живи и здрави да са и да им се радваш но успехите.
                  Борянка, добре си ги видяла макар и за малко. Жалко, че не можеш да публикуваш снимка / поне за кратко време/ и ние да ги видим. Лично, аз, не се страхувам да публикувам снимки. В сегашното време е трудно да се запази някаква информация и на който му трябва ще си я намери сам.
                 Мисля я Фло, ама във Варна времето може да е и по-хубаво.
                 Нашата девойка е на 30-ти и се чудя какво да измисля за връхна дреха евентуално, че ако вали с голи рамене ще измръзне. Не съм видяла прогнозата за тази дата. Дано се поразкара този дъжд.
                 Мериан, не мога да помогна с лекари. Водих ММ при един от най-добрите, но той даде правилна диагноза, лечение  и след него сътрудниците му се грижеха и....доцентката сбърка лекарството. Та съм с много резерви относно здравната ни система.
                  Спокоен ден и ....... Фло сблъскахме се с теб на вратата, но ти си абитуриентка и ти давам път!

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 11:54 от Didia

# 244
  • някъде другаде
Пускайте палците. Взе изпита.Остана един по лексикология,  но трябва да направи курсова работа , която е свързана със снимане на речници , та ще ходи на Велико Търново и ще го остави за есента.  Дидия,  дано се оправи до тогава времето.

# 245
Здравейте.
От час съм мома - софиянка Simple Smile .
Не че ми харесва у нашенско, по - ми беше добре по турско но няма повече - две седмици стига за сега.
Обещала съм н внука да дебна скорошни ласт - минит оферти и да направим бартер - той с мен някъде по света, Чарли у тях н отглеждане Simple Smile .

Прочетох последните 1-2 страници - много сте писали, та даже и в нова къща сте се нанесли  Simple Smile .
Ще наваксвам, ако мога и когато мога.

Сега по актуалните теми за деня -
Поздрави и благопожелания на всички пропуснати!
Приятни абитуриентски вълнения на внуци и баби!
Успехи на всички, имащи изпити!
Приятно гледане на всички имащи мрънчоци и пИатели!
Обхванах ли всички разисквани теми - ако не съм ме извинете - толкова си мога, а и от вчера на обяд до преди малко бях Пантелей пътник. Дремуцах в автобуса, ама то не се брои за спане.

Мериан, за някаква инжекция питаш - на мен преди две години ми слагаха хиалурон в коляното. Ако ти представлява интерес, звънни по - всяко  време да разкажа.

Борянкааа, и аз като теб още от март прибирам и вадя зимни дрехи.
ЩЪ земЪ да емигрирам Начи у някоя топла странЪ, особено с моренце наблизо. То тук два сезона - баси този студ и дъжд и баси тая жега Simple Smile. Wink .

Спирам, че отивам да си взема кучето, да видим дали е плакало за баба си Simple Smile .
Поздрави!
До после писане Simple Smile .

# 246
  • някъде другаде
Клечи, добре Дошла!
Със студено време та посрещаме,  а ти от топло идваш.

# 247
Клечи, добре си се завърнала! Трябва ушите ти да се изгорели колкото пъти те поменавах! Как те посрещна принцът?
              Тони, браво на девойката. Докато стиснем палци и трябваше да ги пускаме! Все така да и върви.

# 248
  • Вила Великула
Мериан, не ти препоръчвам никой лекар. Аз имах най-много време подобрение на коленете ( с гонартроза съм) от "Гуна терапия" в болницата по физикална терапия в Овча Купел. Може и на друго място да я правят. Там ми направиха преди години комбинирано лечение на Гуна и нещо с ток. Вече не помня.

# 249
  • София
Привет от Варна. Тръгнахме със закъснение, пристигнахме навреме. В купето бяхме сами. Беше много топло. Синът ни чакаше, закара ни в тяхната квартира. Кафе, приказки, свободна програма. Още не сме отишли в нашата квартира, която е на 5 мин. от децата. След обяд ще се срещнем с моя братовчед. За сега от мен толкова.
Тони, прекрасни са ти момичетата. И момчето е хубаво! Да са здрави и да сбъдват мечтите си! На Теди -стиснати палчета!
МЕРИАН, добре, че болката е понамаляла.
Гордей се, бабо БОРЯНЧИЦЕ. Браво на децата - плътно ангажирани!
КАССС, и при нас е доста студено. Добре, че предвидихме и си взехме дрехи.
МАКАВЕЛИ, хубава мисъл - носете светлината в себе си!
Спирам до тук, че ще правим програмата за днешния ден.
По-късно, пак.Heart

# 250
  • в сърцата на любимите ми хора
Поздрави от Русе. Хапваме рибка в един ресторант-корабче "Понтона" и потегляме за Румъния. Малко кофти време се случи, но това да ни е проблемът. До скоро!

# 251
Момичета, да ви е хубав деня! Simple Smile

# 252
# 253
  • София
Е вече съм с 38.6. Цял ден спя и потъвам, и се вдигам. Лоша работа. Отмених срещата с родата и с една приятелка. А гърлото не ме били. Нощес два пъти го обработвах с Нишадър. И хрема нямам. Утре с маска ли ще се снимам??? Не съм боледувала от 100 години. А толкова чаках бала на Ники...Тъжно ми е.

# 254
  • София
Фло, съжалявам! Изпий нещо противовирусно. Дано те размине. До утре има време.

Общи условия

Активация на акаунт