КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 20 094
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцата на любимите ми хора
Диди, пробвай пак. Май сега се получи 🙂

# 646
  • София
О, да, получи се, красиво е!
И тук валя, сега като сляза от метрото ще видя в Младост как е.
Благодаря за чудесните пожелания за дъщеря ми!

# 647
  • Вила Великула
Тану, пробвай с лепящите капани за мишки. Работят безотказно. Сложи малко сиренце към средата му и дано се хване гостенина.
Аз се приготвям утре рано сутринта да отида отпуска за 24 часа, както ви бях спомената. Толкова ми се е стегнала душичката, че не мога да се зарадвам.

# 648
Пипи, кога ще са ясни резултатите? Споко, стискаме палци!

# 649
  • Вила Великула
Ениса, нищо още не знаем. Предполагам докато е в болницата.

# 650
Пипи, всички сме стиснали палци всичко да е в норма и да няма проблем. Успокой се и се стегни. Нали знаеш, че ние, жените, сме подкрепата.

# 651
Пипи, предпочитам да сложим капан за мишката.
После ММ ще я занесе на някоя котка да я хапне. Ако я хване, де.

Стискам палци за ТМ! Всичко ще е наред!

# 652
  • София
Мариянка, честит рожден ден на Дани!
Да е здрава, да успява и да се разбирате много!
И в Дианабад валя проливно, разхлади се приятно след дъжда.
Клечи, за дробчетата - Пл. прави нещо като дроб-сърма. Запържва ориз с лук и подправки, разбърква, слага вода и измитите дробчета и мята във фурната. Задължително джоджен, да мяза на агнешка. Също хапваме дробчета по селски с много лук, малко доматен сос и подправки. Нищо не киснем предварително, само измиване.  За пастета само чета и му се каня, но не си приемам поканата. Но 1 съвет от мене - не купувай замразени 1 кг. , освен ако и принца не яде. В Лидл има и охладени 500 гр, по-малко са и точно за 1 манджа. Във фризерите има и дълбоко замразени - пак 500 гр.
За изследванията и проблемите - аз като не се втелявам и не ходя, освен на елементарните си живея спокойно. То все ще се мре, нали трябва да освободим място за следващите поколения...
Яжке, холестерола не е страшен, според новите изследвания. Моя от дете е повишен, след много изследвания решиха, че е нещо генетично и не ми пречи. Било характерно за  племената от Анадола - ми аз съм ОК. Бащата буча как са му пробутали дефектна дъщеря, ама нямаше как да я върне.
Пипи, възползвай се на макс от градската отпуска. Дано бързо открият проблема при ТМ и се реши лесно.
Тану, съчувствам за нашествието. Като беше малка Ани дядо и довлече от вилата в Симеоново полска мишка в торбата с реколта. Размърда се нещо на остъкления балкон и така я забелязахме. После с дни държахме кухнята затворена за да не влезе в апарт. Тя нямаше как да избяга,  баща ми я дебнеше с 1 лопата и я довърши. Ани била в къщи и видяла убийството, но не се потресе, не се натъжи.

# 653
  • Кубрат/ Пишурка
Мериан, честита да е щерката ти! Желая й здраве и много късмет!
Болните бързо да оздравяват! Включително и аз. Не, че съм болна, но със затопляне на времето левият ми крак е кабардисал като самун. Но да не си мислите, че това ще ме спре в петък?! Куцук, куцук - там съм!
Нещо напоследък не виждам Нами. Да не се е отказала и тя и пак да остана без другарче. Сакън!
При вас вали, а при нас вече трети ден е 35 градуса.

# 654
  • някъде другаде
Да ви се оплача. Сложих да варя жито за утре и тока спря. Дано да дойде скоро. Писна ми , на първата грамотевица и спира. А не мога да си стопля и вечерята.

# 655
  • София
Янке, Нами не се е отказала, но нещо не е по писането. Майка и се е стабилизирала за сега. Беше на срещата в китайския,  смяхме се много.
За крака - не е шега работа, внимавай, в понеделник посети ЛЛ. До тогава докато седиш го вдигай на високо/стол, диван/ и го раздвижвай през поне 30 мин. 5 пъти да обиколиш апартамента - все е движение. От опит с баща ми пиша, лекарства не смея да препоръчам.

# 656
Леле момичета, вулкана избухна тази вечер - след толкова мълчанка си казах почти всичко. Естествено бабата не го възприе, тя си живее в нейния свят, ММ логично не взе страна и си мълча ... Тегаво ми е, не ми олекна, но поне изказах на глас това, което мисля. Зная, че от тук нататък също няма да ми е никак леко, но да потискаш в себе си неща също не е никак добре.
Нощта ми няма да.е спокойна, отново ще разговарям със себе си ... Но това е положението ...

# 657
  • София
Макавели, ти на бабата ли избухна?
Ако да - наспи се спокойно. Сама пишеш, че тя не вдява и ще си е пак същата. Е, защо тя да кърти и хърка, а ти да се въртиш и да премисляш цяла нощ?Пък утре недоспала да и слугуваш.  Накрая и кръвно ще вдигнеш, и други сакатлъци може да станат.
ММ щом до сега не си е набил в главата, че той е по-важен от някаква бабишкера и не се щади заради 2 -3 лехи - ми проблема е негов. Аз бих му изяснила, че ако стане нещо с него заради бабляка да не разчита на мене за гледане. Децата и внуците, а и моето здраве ще са ми по-важни. Те с маминка да се оправят. Да, знам - жестока съм и нямам търпимост към старците. Младите са важни, да вървим напред и да сме с тях.
Янке, друго се сетих за крака - както е положен на високо може да го масажираш леко през известно време. Да се раздвижва кръвта и лимфата, да няма застой.

# 658
Айша, благодаря ти за съпричастието. ММ логично не взема страна и не му се сърдя - той си я знае и е съгласен с мен. Но никога няма да го каже пред нея, майка му е и я обича,. Ако го потвърди, ще я нарани. Затова си мълчи - характер ... Но се моля тя да спре с претенциите, които дори не осъзнава че предявява.

# 659
  • София
Тя няма да спре - склероза, австриец и подобни са я налазили вече.
Вие трябва да се осъзнаете и без скандали и с шегички да се съгласявате с нея и после да отклонявате заповедите.
Аз бих работила - да осъзнае сина и, че това не е вече неговата умна и енергична мама. Има възрастови изменения, а и ако той се разболее заради нея няма кой да и обръща внимание. Ти няма да се занимаваш,  затова да се пази.

Общи условия

Активация на акаунт