🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 745
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 1 095
Ама вие наистина ли мислите, че не е спал с нея? Кой свободен мъж ще върне прилично изглеждаща жена, която буквално му се е навряла в леглото? Та било то и с логорея. 😁
Само обратен и импотент😁

# 1 096
В последния Ерген в Белгия, пичът беше успял да валидира цели три жени, без продукцията да разбере и също те самите моми да разберат, че е спал с други. Всяка си мислела, че само с нея бил спал. Sweat Smile
Така става, като няма камери 24 часа да го следи.

# 1 097
Ади нали работи козметичка на апарат при Денкова.
Не беше ли в друго студио? Иначе проверих, че сестра й е ‘връзки с клиенти’ при Денкова.

# 1 098
Виктор сигурно като е избрал Люба веднага се е върнал в БГ ,че да влезе в другото предаване.

# 1 099
Роси е права. Магията се случи с Васил. Нищо подобно не се видя с Ади. Ако избере Ади и тя после види срещата с Роси как ще се почувства? Мисля, че за Васил най-добрият ход ще е да не избере никоя. Макар, че това..валидиране...насочва към друго, но...ще е супер тъпо.

# 1 100
Ама, Налъме, няма нужда да ни преразказваш. Тая боза, дето ни спретнахте, няма забравяне!

# 1 101
Ако бяха правили качествен секс Васко нямаше да се мисли толкова.
На цялата сезонна суша там да му падне толкова лесно жена в леглото, щеше да я следи като роб на желанията си.
А той чумее в размисъл.
Нямало е секс.

# 1 102
Е как кой мъж щял да върне навираща се в леглото мацка, Васята два пъти върна. Вико броим ли го за мъж, защото и той върна една?

# 1 103
Само Мартин да не тръгне да дава съвети на Васил в посока Адриана.

Ама защо "спането" да задължава Васил да я избере?! Без значение имало ли е или нямало проникване..

# 1 104
"Не съм двойно влюбен, ама съм на кантар" - значи изобщо не си влюбен. Все му е тая на Васко и за двете, служебно като при Виктор.

# 1 105
В последния Ерген в Белгия, пичът беше успял да валидира цели три жени, без продукцията да разбере и също те самите моми да разберат, че е спал с други. Всяка си мислела, че само с нея бил спал. Sweat Smile
Така става, като няма камери 24 часа да го следи.

Трябва да прекръстят предаването на "БОГЪТ"

# 1 106
И аз мисля, че секс не е имало.

# 1 107
Ако бяха правили качествен секс Васко нямаше да се мисли толкова.
На цялата сезонна суша там да му падне толкова лесно жена в леглото, щеше да я следи като роб на желанията си.
А той чумее в размисъл.
Нямало е секс.
Мисля, че говори така за да има интрига.

# 1 108
Ади като даде магнита и Васил понечи да й отговори, просто тя не спря за пореден път да мели.
То бива говорене, ама няма млъкване..
Васил май само на записи го дават да говори, иначе не става.
Физиономии, планове за близко и далечно бъдеще, само имена на децата не взе да умува..

# 1 109
Марто добре го каза, "трудният път - това е неговото".
Ще допълня, че за Козирога, след постигането на целта, не е интересно и започва да търси друга цел.

Аз като един виден Козирог съм съгласна! Не обичаме скука, обаче вече като поостарях и взе да ми писва. Много е уморително всичко това и се отразява на здравето. Вече взе да не ми пука и предпочитам спокойствието.
Мартин е млад мъж, нека да дерзае, успех му желая.

Общи условия

Активация на акаунт