🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 296
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Ню Йорк
Филма не беше лош Simple Smile

# 1 636
Мартин доста е сипал на Даниела, нормално за наранен човек. Любомира също не се изказва ласкаво за Виктор. Той постъпи с нея както Васил с Росица, само че Васил поне си призна пред нея ( нищо че чете от тетрадка неща, които можеше без проблем да понаучи и да каже сам).

# 1 637
Значи, след четири сезона вече можем напълно резонно да предполагаме, че най-спокойната и уверената (Капитонова, Валерия, Магдалена, Даниела) най-вероятно е гласена за победителка или минимум финалистка.
`Че на Маги какво ѝ беше спокойното?

# 1 638
Финалните надписи бяха брутални!!!!

Най-хубавото на сезон 4 Laughing

Любомира - Разбрах,че той там не е за любов,а за популярност.
 Мартин пък направи Даниела на 2 стотинки.
Леля Ади и Васил едва избутали месец и половина.
Добре, че ни изненадаха с тази информация. Не знаехме, че Викчо е fame whore, Мартин е злобар, пък Васко и Ади са идеални един за друг... Да си правят компания в пенсионерския клуб.

# 1 639
Спокойна в смисъл сигурна, че ще стигне до финал?

# 1 640
  • София
Ще ми е много интересно да чуя Мартин и Любка в Надкаст.

Даниела добре говори, но има огромна разлика между думи и изборите ѝ в живота. Предполагам, че ако участва в подкаста, ще заблуди много хора.

# 1 641
А, в този смисъл ли? Е, че те колкото и да е се усещат колко ги валидира Ергенът. Няма как да не са спокойни, ако постоянно ги канят на среща и вземат първи рози, постоянно са на синхрони и т.н. Мен ако питат най-големите хора на продукцията бяха Гърдева и Леля Лени.

# 1 642
Приятели Васил и Ади, таратанци...

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 23:47 от DiaMia

# 1 643
Това ми беше първия изцяло гледан Ерген и знам, че беше и глупав, и фалшив, и на моменти скучноват, но като цяло много се забавлявах и разпусках гледайки го и най вече следейки темата. Коментарите ви бяха топ, много точни, много забавни, дори се хващах, че гледам поредния епизод, за да съм в час какво коментирате и да се забавлявам на макс с доброто ви чувство за хумор.
Джастев(който не следеше предаването, той си гледа негови си предавания и филми) също много ме забавляваше с коментарчета, хващайки отделни откъси от някой епизод. Днес например дочувайки нещо от рода във връзка с Марто и Данка: А, после ще видим накъде? Вика: Е, как накъде - Ти у вас, тя у тях. Joy После "съветваше" Мартин: Брато, не давай пръстен, че вашите вече те търсят да те бият. Joy И ей такива мимоходом пуснати бисерчета, които много ме разсмиваха казани в точния момент.
Та с една дума Благодаря на всички списващи в темата и за всички остроумни коментари. Сега ще ми е тъпо, че тази глупост свърши, защото забавата си беше на ниво, но съм сигурна, че ще имаме още доста да коментираме "кой -какво -защо". Убедена съм, че участниците и занапред ще ни дават поводи за обсъждане  Grinning

# 1 644
Обаче голям зор всички момичета да се карат цял сезон кой коя целунал и валидирал , а накрая ергените се оказаха кекави. 😂

# 1 645
Родата на Айгюл от Чепеларе се активизирала в социалните мрежи да я защитават

# 1 646
  • here and now
Чувството ми за справедливост ще бъде възнаградено, когато валидиращата проституцията бъде върната там, откъдето иска да забрави, че е дошла.

# 1 647

Да, някак си всички те бяха подозрително самоуверени от първия епизод до края — и в отношенията си с ергена, и с момичетата — и веднага влизаха в главна женска роля. И не им беше никак важно да се вписват в групата и да търсят подкрепа и коалиции там. Затова и някои станаха тарторки (Капитонова, Валерия), а другите бяха вълчици-единаци, но не им дремеше много от този факт (Магдалена, Даниела). Маги се правеше, че припада и получава сърцетуп, но беше очевидно театралничене от първата секунда. Той и Алеко си намекна много дебело в подкаста, че тя е гласена за финал.

# 1 648
  • България
Мартин дефакто не предложи брак на Даниела, а я попита дали ще е неговото момиче за милиони. Още откакто заживяха заедно нещата там закуцукаха. Онзи ден с кафето той се държа много каруцарски и грубо с нея.
Поздравявам Мартин и Даниела за прекрасната актьорска игра. Мартин в последния епизод повтаряше само: "краят на приказката", т.е. че повече оттук насетне няма да има нищо. Отдавна е осъзнал, че не са един за друг и че предпочита многобройните силиконовите кифли от Джанъма.

Моля следващия сезон:
1) продукцията да смени Ники Николов с някой по-кадърен в интригите
2) да покани по-интересни участнички с дар слово ала Даниела
3) да покани красиви и лицеприятни жени, защото тези в този сезон бяха грозни, невзрачни и гротескни
4) да покани ерген, който не е гей, не е разведен с деца
5) да даде повече пари за гримьор, фризьор и роклите от Асеновград
6) да не снима за месец и да раздува излъчването в 4

# 1 649
Кой ли е бащата на Росица? Защото се изхвърлят фалшиви профили в страницата на "Ергенът" в Инстаграм, че имала пари и пътувала нон стоп. Даже и нея малко я побутваха в шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт