🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 804
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 3 345
Това,което се случи днес в ПО защо ли въобще не ме изненада,много отдавна в темата съм писала колко е токсичен Мартин още от това как унижи младата си "бивша" че му е била само за секс и колко е изневерявал на всички( сигурна съм че и на Емануела,такъв човек не може да обича),а на него сакън някой да си позволи да не го величае ще го съсипе ...Бях сигурна,даже съм го писала,че Даниела ще бъде прецаканата,не че много я жаля,но това  публично линчуване само говори що за тип е гуруто с "неговите момичета", някои му се възхищават колко бил искрен ха-ха,аз не познавам ИГРАЧ, който да е искрен,той затова е играч да манипулира,залъгва,заблуждава,да изопачава и да ни хвърля полу истини в очите..Според мен той избра Даниела,защото предварително знаеше,че има скелети в гардероба и никой не може да ме убеди,че Мартин е бил влюбен и че това което видя цяла България каква златотърсачка е тя и за какво е влязла,че той,който няма доверие на никой и е доста по опитен играч не го е видял...видял го е и още как само чакаше края за да я овъргаля в калта..защото токсичните хора са най щастливи,когато други страдат пред очите му..( поне Данка не му направи този кеф да се разплаче например)ако беше големият пич досега поне една свястна връзка щеше да има.... Не им завиждам на следващите му жертви...

# 3 346
Даци беше тръгнала с голямата кошница.
Да обере всички череши.
Все някой по веригата сълъжци я е издънил.
Тя Марто си го въртеше от самото начало. Но искаше да вземе позитивите и от него и неговия статут.
Мартин беше наистина влюбен в нея и затова се взли толкова.

# 3 347
Еми той го каза в Преди Обед, че ревяла да не се разбира/излъчва. Оттам го е навързал, то стана ясно.
Че коя нормална жена не би се разстроила, ако интимните ѝ моменти с някой се излъчват?!

# 3 348
# 3 349
Емануела и Даниела вече се следват в инстаграм. 😀

# 3 350
Ох, сега остава Даниела да участва в някой клип на Емануела и ще падна. Joy

# 3 351

Може и на по питие да се срещнат някъде (а защо да не направят и обща песен с намигване към Елвиса)?!
Хихихи Trollface

# 3 352
Това,което се случи днес в ПО защо ли въобще не ме изненада,много отдавна в темата съм писала колко е токсичен Мартин още от това как унижи младата си "бивша" че му е била само за секс и колко е изневерявал на всички( сигурна съм че и на Емануела,такъв човек не може да обича),а на него сакън някой да си позволи да не го величае ще го съсипе ...Бях сигурна,даже съм го писала,че Даниела ще бъде прецаканата,не че много я жаля,но това  публично линчуване само говори що за тип е гуруто с "неговите момичета", някои му се възхищават колко бил искрен ха-ха,аз не познавам ИГРАЧ, който да е искрен,той затова е играч да манипулира,залъгва,заблуждава,да изопачава и да ни хвърля полу истини в очите..Според мен той избра Даниела,защото предварително знаеше,че има скелети в гардероба и никой не може да ме убеди,че Мартин е бил влюбен и че това което видя цяла България каква златотърсачка е тя и за какво е влязла,че той,който няма доверие на никой и е доста по опитен играч не го е видял...видял го е и още как само чакаше края за да я овъргаля в калта..защото токсичните хора са най щастливи,когато други страдат пред очите му..( поне Данка не му направи този кеф да се разплаче например)ако беше големият пич досега поне една свястна връзка щеше да има.... Не им завиждам на следващите му жертви...
Подписвам се под това мнение и аз мисля точно това. Искам да видя мажоретките му с какви последици ще се измъкнат от "кръга" и лапите му.

# 3 353
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мисля, че на всички е ясно че никой не снима как правят секс. 🙄
Просто не е искала да се каже, да се разбере.
Еми той го каза в Преди Обед, че ревяла да не се разбира/излъчва. Оттам го е навързал, то стана ясно.
Че коя нормална жена не би се разстроила, ако интимните ѝ моменти с някой се излъчват?!

# 3 354
Елвиса вече е участвал в проект, който препраща към Данка, защо Емануела да не направи същото и да я покани. Видяхме, че Даца слуша чалга, може да ѝ е мечта. Grinning  Била е сигурна, че ако с Мартин не се получи, роля за нея в клип на Емануела със сигурност ще има. Grinning

# 3 355
Елвиса вече е участвал в проект, който препраща към Данка, защо Емануела да не направи същото и да я покани. Видяхме, че Даца слуша чалга, може да ѝ е мечта. Grinning  Била е сигурна, че ако с Мартин не се получи, роля за нея в клип на Емануела със сигурност ще има. Grinning

Дано, много ще се изкефя!

# 3 356
Мартин ще каже човек, че мечтата му е да е чалга изпълнител, толкова много колаборации сътвори неговия талант. На мен продължава да ми е странно как Мартин знае кои са неговите момичета преди да влезе и тогава е толкова трудно да се разбере тази обществена тайна, дето всички си мислят сега, че знаят на кого е любовница Даниела. А самата Даниела ако наистина е любовница се набута с пилешкия си мозък в това предаване, чак и успя да омае Мартин до такава степен да й предложи брак, тя на какво се е надявала, като излезе- тази история за мен не е логична и достоверна. Мартина си качила някакъв клип с част от новата песен на Мартин, това момиче верно ли си мисли, че точно то може да се подиграва на една златотърсачка. Относно сезона, какво е изнесъл Мартин, без Даниела с вечно готовата Мартина, Мартин щеше да лапа мухите и да се надява, че дразни Емануела! Приятелките на Даниела, те и без това също са инфлуенсърки и се показват да излязат и да кажат за букета

# 3 357
Щом казва “да не се излъчва” значи има нещо записано. Звук пред вратата, опаковки от презервативи и т.н.

# 3 358
  • София

Може и на по питие да се срещнат някъде (а защо да не направят и обща песен с намигване към Елвиса)?!
Хихихи Trollface
Ако стане бързо, може да яхнат и тренда.

Ето как е отговорила на провокациите свързани с майка ѝ.

Ана Мария и Росица си пишат под видео на Роси в Тик-ток, в което тя обяснява как не си е казала нито дума с голяма част от участничките в студиото.

# 3 359
Щом казва “да не се излъчва” значи има нещо записано. Звук пред вратата, опаковки от презервативи и т.н.
Според мен е било свързано с оня криндж момент дето Маги титанът на психологическата мисъл ги попита как са нещата в леглото и Даца е направила цирк да се каже там, че не са били интимни както и стана. В тоя сезон не ги снимаха как се карат почти, а е имало закани за бой дори, а вие това да снимат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт