🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 484
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 405
#RAngelova, да плати за позициониране Simple Smile
И аз харесвам Кукушев коментар. Резюмира и шегите му са на място, включително нецензурните.

# 3 406
Ако Косара тръгне с Мартин приятелството ѝ с Ана-Мария отива в коша. Приятелствата след форматите са временни. LaughingLaughingLaughing
Точно си мислех днес, че на Косара скоро няма да ѝ харесва АМ да ѝ обитава диванчето. Ти представяш ли си каква досада е някакъв навлек да ти се натресе у вас, да ти върви денонощно по петите и да си живурка без да плаща ей така, щото ти е "най-близката приятелка". Аз не бих го издържала. А пък в допълнение на това, че е влюбена в тоя, дето теб те загражда...

Сериозно Ана Мария и Косара живеят под един покрив?
Тоест Ана Мария живее при Косара?

# 3 407
И друго се чудя- този мъж на Данка като има пари да й дава джобни, за кола, за мезонет не можа ли и дълговете да плати?
Ако не е станало ясно, тя няма намерение да си плаща дълговете. Грам не и пука.

Разбрахте ли сега?
Даца имала мечта - да направи Дом за деца, в който те ... (тук тръгна да тече някаква неясна мисъл и не се разбра за какво ще е този дом). Обаче този Дом ще се направи с СМС-и от хората - по левче за смс.
Joy

Дацо, домове за деца отдавна не съществуват, казват се по друг начин и следващият път поне се консултирай с някого преди да плещиш глупости. Пълен траш е тази жена. Не на 100 метра от нея, а на километри трябва да се стои. Фалшива до върха на ноктите, манипулаторка и мошеничка. Тая до 2-3 години ще живее някъде извън България, защото ще й отеснее.

Малиии чух го.
Явно е чула, че трябва да влиза с някаква добра кауза, ама както за всичко - профан. То 99.5% от грижата за сираци вече е от семеен тип, ако това имаше предвид.

Значи както казва доктор Хаус - всички лъжат.
В реалити форматите сума си хора искат да излезат в по-добра светлина.
Ама при Данка дори не е това, просто всичко е измишльотина.

# 3 408
Ако Даниела и Емануела са се сдушили, ще гадно. Пък не ми се вярва Даниела да участва в клип на фолкпевачката. Няма да падне на нивото на Мартин, мисля аз. До тук тя реагира много премерено и е хладнокръвна, за разлика от него, чийто реакции са като на пубер.

# 3 409
  • # супернатурална #
Усетил е "народната любов". И е разбрал, че не всички са тъпи клакьори като в най-близкото му обкръжение.

# 3 410
Много се радвам, че Мърчин попадна на Даца. Тя му натри филъро-ботоксовата муцуна. Още по жалък беше в студиото на btv с поддръжниците му на диванчиту.

# 3 411
Ооо и Васко не бил алфа мъж, не бил като него. Едва ли не, с никоя нямало да си пасне, Мартинките били огън и не били за Васил, може би с Ивет щял да си пасне (щото си приличали и визуално(!???)), ама той и нея бил изгонил. Иначе прогнозира, че на Ади и Васил нямало да им се получи, щото тя не го познавала... Щяло да трябва да го опознава наново навън, защото той не бил наистина това, което бил във формата. Докато Марто... О, той е 1:1 истински!

# 3 412
Истински като снимка на прабългарин.

# 3 413
Това беше само някаква прелюдия. Мартин нямал търпение да си разкаже всичко както било в Надкаста. Имам чувството след панаира, който направи в ПО и сегашното му поведение, че е биполярен.
И пак седнал да нарежда другите ергени колко не стават. Само той топ, папардакът на 40 , с две големи дъщери, най-желаният ерген в републиката.

Едит:пак редактирам, но проблемът е, че харесах/заимствах оттук/ думата папардак, пък я написах с грешна буква. И бързо пиша, и от телефона...отиде...

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 10:24 от проксима

# 3 414
Гледайте Мартин, сега обяснява колко се влюбил в Даниела.
Не разбрал как се случило неджентълменското предаване. Сега весел,  обран и с носталгична нотка го усещам.
Не мога да го дишам вече.
Както някой сподели тук типичен Макиавели.

Къде го дават?

# 3 415
Това беше само някаква прелюдия. Мартин нямал търпение да си разкаже всичко както било в Надкаста. Имам чувството след панаира, който направи в ПО и сегашното му поведение, че е биполярен.
И пак седнал да нарежда другите ергени колко не стават. Само той топ, папърдакът на 40 , с две големи дъщери, най-желаният ерген в републиката.
мисля, че тези видеа са от преди 1-2 месеца

# 3 416
  • София
Ох, не мога 😂😂😂
Истински като снимка на прабългарин.
Да си взима прабългарката, дето го боготвори като Бог Тангра и да миряса 😜

# 3 417
Гледайте Мартин, сега обяснява колко се влюбил в Даниела.
Не разбрал как се случило неджентълменското предаване. Сега весел,  обран и с носталгична нотка го усещам.
Не мога да го дишам вече.
Както някой сподели тук типичен Макиавели.

Къде го дават?
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/martin-s … a-moja-otbor.html

Сега слушам Васил. Май наистина е точно след връщането им.

# 3 418
Видеото с Мартин, което е качено е снимано веднага след прибирането от Шри Ланка,има същото с Даниела в сайта на БТВ. Това е зад кадър с Туджаров

# 3 419
  • # супернатурална #
Ох, казах, че ще гледам само М и Д, ама хич не ми се гледат бее! И двамата са толкова хлъзгава...Даниела ми е интересна като поведение и самоконтрол, искаше ми се да чуя и нейната гледна точка, но, както писахте, ако пак задълбае във валидации женски енергии...бляк!
Може все пак да се навия-такива като нея не познавам. Мартиновци под път и над път.

Общи условия

Активация на акаунт