🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 111
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 885
Фактите са следните. Даниела носи колие, което струва над 20 000лв. Твърди, че е подарено от сестра и. До колко сестра и изглежда на човек, който може да си позволи да правим такива подаръци, всеки да си прави изводите. В първият ден от пристигането си Даниела получава букет от 500 рози.Подарени и от приятелките и? Меко казано е съмнително. След това Даниела отива да купува мезонет с човека спряган за неин любовник. Според Даниела били бизнес партньори.Въпросът ми е Даниела с какво точно освен с женска енергия е влиза в този бизнес, защото мезонетите струват пари.
Даниела кани Мартин на почивка, платена от някой друг, но с условие да няма доказателства че са били там.
Това са факти, които Даниела не отрича.От тук нататък всеки може да си прави всякакви изводи.На мен лично ми е много трудно да повярвам, че някой ще купува мезонети и ще дава пари за почивка на някой друг ей така за нищо.

Това беше първото, което си помислих, когато двете започнаха да пробутват версията, че това колие е подарък от сестра й. Тя сестра й затова е отишла да бачка в Англия - за да събира пари и да купи такова колие на Даниела.

И да изкоментирам нещо смешно, което Николов каза в ПО - че не е очаквал такава жена да влезе в предаването. Интересно ми е, какво се крие зад определението "такава жена". Защото, ако говорим за платена държанка на богат, женен мъж, то миналата година си имахме такава - Маги. Ако говорим за красива жена, то до сега е имало много по-красиви от нея - Капитонова, Марта, Валерия и т.н. Ако ще говорим за хора с голям самоконтрол, то си имахме вече Мони Зенгинер. И т.н. и т.н. Та ще е добре Николов да обясни какво се има предвид под това определение, за да разберем кое точно й е специалното на Даниела, та чак е учудила всички, че е решила да се запише в предаването

# 3 886
Точно за някой арабин си е. Joy Няма да работи само ще го валидира с женската си енергия,но...с още няколко какички.Няма да е проблем,тя нали е уникална ще разбута конкуренцията.

# 3 887
"Момиче за милиони" си е велик филм, страхотен дует на Клинт Истууд и Хилари Суонк, това е от няколкото филма, на който най-много съм ревала.
Надявам се, Даниела поне да го е гледала и да не копира заглавието за заглавие на книгата, като само е чула, че има такъв филм и има парфюм на Пако Рабан с подобно звучене ( даже си мисля, че това е нацелила за заглавие).

# 3 888
Щом за Първичен инстинкт не беше чувала. Grinning

# 3 889
  • в сърцето на един мъж...
Фактите са следните. Даниела носи колие, което струва над 20 000лв. Твърди, че е подарено от сестра и. До колко сестра и изглежда на човек, който може да си позволи да правим такива подаръци, всеки да си прави изводите.

Това беше първото, което си помислих, когато двете започнаха да пробутват версията, че това колие е подарък от сестра й. Тя сестра й затова е отишла да бачка в Англия - за да събира пари и да купи такова колие на Даниела.

Е стана ясно, че не е колие за 20 000, ами за 4 Simple Smile Та сестра й спокойно може да й го купи.

# 3 890
Не искала само пари, поставила си изискванията пред Мартин и за цветя, пътувания, вечери. Голям хедонист-риторик.

# 3 891
Това колие стана ясно, че е от бивше гадже. Защо излъга за сестра й, не знам. Тя си е лъжкиня де.

# 3 892
Фактите са следните. Даниела носи колие, което струва над 20 000лв. Твърди, че е подарено от сестра и. До колко сестра и изглежда на човек, който може да си позволи да правим такива подаръци, всеки да си прави изводите.

Е стана ясно, че не е колие за 20 000, ами за 4 Simple Smile Та сестра й спокойно може да й го купи.

Не знам колко е ясно - това колие, което се показа тук на снимката, не ми изглежда, като онова, което тя носеше. Показаното на снимката е плоско и кухо в средата, а нейното ми се виждаше, че е плътно и обемно. Ако някой направи снимка на колието, докато е на врата й в предаването, ще можем да направим сравнение.

# 3 893
Има, има, много неща има. Даци, както отбелязахме, не е особено богата на обща култура, но пък равното психопатско поведение е топ. Simple Smile
Сега – който се хване, се хване, хитруша си е.

# 3 894
Не знам Даниела кой филм е гледала или по-точно кои, дали взаимства нещо от " Хубава жена" не знам( там едва ли е взела нещо, че героинята се води от емоции) , но аз съм гледала "Психиатрията Стоунхърст" и да ви кажа вече се чудя кой от тука може да оприлича на главния герой/героиня, че накрая е доста интересно, за тези които не са гледали.

# 3 895
Не знам колко е ясно - това колие, което се показа тук на снимката, не ми изглежда, като онова, което тя носеше. Показаното на снимката е плоско и кухо в средата, а нейното ми се виждаше, че е плътно и обемно. Ако някой направи снимка на колието, докато е на врата й в предаването, ще можем да направим сравнение.
Същото е. Преди някакво време в ИГ беше пуснала снимка и линк към сайта, защото някой от последователите ѝ я беше питал каква марка е. Това беше още преди цялата драма покрай него.

# 3 896
Съвсем тематично ми изскочиха думи на Клинт във фейса.

"Не търсете лукса в златните часовници и гривни, не търсете лукса в пищните домове и луксозните яхти...
Луксът е смях с приятелите, луксът е дъжда върху лицето ти, луксът е прегръдки и целувки.
Не търсете лукса по магазините, не го търсете в подаръците, не го търсете по партита, не го търсете в събитията...
Лукс е да те обичат близките хора, лукс е да те уважават, лукс е родителите ти да са живи, лукс е да можеш да играеш с внуците си...
Лукс е това, което не може да се купи с пари!"

Думи на 94 годишния Клинт Истууд.

# 3 897
Колието не струва 20 000, моля ви се! Вие я изкарахте Савската царица... Laughing

# 3 898
Ами да, Даниела е завършен психопат.
И да, умните и усещат че е лъжкиня, наивните и вярват на лъжите, едно и също върти Joy
И да, някои знаем повече от тук пишещите.
И да, още в началото като заявих че не е нормално починал родител да го криеш, надкачаха-ама не е редно да се обсъждат родителите. НЕ обсъждаме тях, а лъжите и.
И името и, и рози  и че живеела над....над...всички са безумни лъжи.
Много е. Който иска го вижда.

Това сигурно ли е? Защото от това, което каза в надкаст става ясно, че баща й е жив. А да го обяви така, ако не е, е много странно.

Същото е. Преди някакво време в ИГ беше пуснала снимка и линк към сайта, защото някой от последователите ѝ я беше питал каква марка е. Това беше още преди цялата драма покрай него.

Може - това съм го пропуснала. Аз покрай скандала с Мартин за въпросното колие доста го загледах и сега, като видях снимката, ми се вижда, че са две различни. Но може и аз да съм се объркала.

# 3 899
  • София
То това колие гаранция няма, че не е реплика, какво да го бистрим толкова. Гледам че през м. март и Атанаска Бачорска има снимка с огромен букет рози, нищо чудно да си го подмятат напред-назад, изобщо не вярвам, че е от мъж или приятелки, сама си го е набавила, за да го дразни, ама как уж е толкова умна пък не разбра, че Мартин не е добре да се дразни, защото е тежко отмъстителен.
Да не говорим пък каква поза на елитна дама е заела, а най-близките й хора са Бачорски, които знаем какъв селски катун са, но поне хората не се преструват на това, което не са, показват си откъде в Истанбул си пазаруват ментетата и хич не им дреме.

Общи условия

Активация на акаунт