🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 088
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 915
  • somewhere over the rainbow

И да изкоментирам нещо смешно, което Николов каза в ПО - че не е очаквал такава жена да влезе в предаването. Интересно ми е, какво се крие зад определението "такава жена". Защото, ако говорим за платена държанка на богат, женен мъж, то миналата година си имахме такава - Маги. Ако говорим за красива жена, то до сега е имало много по-красиви от нея - Капитонова, Марта, Валерия и т.н. Ако ще говорим за хора с голям самоконтрол, то си имахме вече Мони Зенгинер. И т.н. и т.н. Та ще е добре Николов да обясни какво се има предвид под това определение, за да разберем кое точно й е специалното на Даниела, та чак е учудила всички, че е решила да се запише в предаването
Цялото му поведение и отношение към Дана и към другите крещеше "такъв б.клук".

Даниела няма ли кой да я светне, че и на 52 още ще си търси тоя богатия, умния, силния, успелия, борбения, стабилния, който е девствен или най-малкото няма жена? И на всичкото отгоре си търси плашило за бостана?
Айде по-сериозно!

# 3 916
И аз изгледах Даниела, ами дали е фалшива не знам, но като оратор я бива. Може и да е изпечена лъжкиня, както казва Мартин, но поне тече някаква мисъл между ушите за разлика от останалите. Хареса ми надкаста с нея, защото тече рвзговор постоянно. От нейните думи останах с впечатлението, че тя все още харесва Мартин. За АМ каза, че и тя не е влязла за любов вътре, което си е така. Тя е влязла за да пие на спокойствие. Ще чакаме утре другата гледна точка. Не видях Адриана и Васил да са ходили в Надкаст.

# 3 917
И да добавя, че за мен тя съществено се отличава от останалите, които минаха през подкаста и изобщо не съм изненадана, че Мартин реши да я добави към колекцията си.

# 3 918
  • Stockholm
Това колие стана ясно, че е от бивше гадже. Защо излъга за сестра й, не знам. Тя си е лъжкиня де.

За да може да си го носи без Елвиса да ревнува.

# 3 919
1000 % Мартин не е бил влюбен и никакво сърце не му е розбито. Нито е възнамерявал да гради семейство с Даниела както и тя не е. Кое го е подпалило така тогава? Даниела каза, че тя му е била дузпата. Дали това? Ако е планирал да го играят известно време влюбени, а тя го е изритала  ....без да го валидира даже? Може да е отлагала волидацията за в София, а после да му е била шута?

# 3 920
Цялото му поведение и отношение към Дана и към другите крещеше "такъв б.клук".

Даниела няма ли кой да я светне, че и на 52 още ще си търси тоя богатия, умния, силния, успелия, борбения, стабилния, който е девствен или най-малкото няма жена? И на всичкото отгоре си търси плашило за бостана?
Айде по-сериозно!
Виждала съм такива заигравки във Фейса, тип…

Направете си мъж. Може да изберете само 6.
1. Красив
2. Умен
3. Забавен
4. Богат
5. Верен
6. Добър в леглото
7. Добродушен
8. Търпелив

В същината си е вярно… Винаги с нещо трябва да направиш компромис. Важи и за двата пола.

# 3 921
Мартин е толкова жалък... Колко трябва да си озлобен и обсебен, че да ровиш в профила на жената която уж мразиш, за да дебнеш кой я следва и кой не. Болезнено ревнив нарцист, който никога няма да е щастлив, защото е мега отмъстителен.

# 3 922
Абе, я да питам аз, мине се не мине и прочета тук каква секс машина е Марто?! Какви са тия легенди? Да не сте му светили? Той ли ги пуска тия хвалби за себе си? От къде сте сигурни, че е такъв плейбой изобщо?

# 3 923
Мартин е толкова жалък... Колко трябва да си озлобен и обсебен, че да ровиш в профила на жената която уж мразиш, за да дебнеш кой я следва и кой не. Болезнено ревнив нарцист, който никога няма да е щастлив, защото е мега отмъстителен.

И аз се чудя как е възможно толкова хора да го защитават?

# 3 924
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ами щото повечето хора мислят, че трябва да заемат нечия страна и да решат кой е прав. Та тия дето не се кефят на Дана защитават него и обратно.
Ама ето граунбрейкинг идея: и двамата са кални и имате право да не харесвате и двамата 😁

# 3 925
Защо в надкаста не я попитаха защо отрече за сексаи кое  е истина .
Общо взето водещите не ми харесват.
Това беше 'най–уместният и важен' въпрос, зададен в предаването и то от водещата Dizzy Face

Мартин казва да, Дани не и се чудя как НН не каза, че ще извика графолог да потвърди или отхвърли това твърдение Laughing

Е това нещо драгия зрител най–вече го вълнува секс имало ли е.

# 3 926
Не толерирала лъжата и това я отблъснало в Мартин. /А тя е самата истина./ Мъжът трябвало да се бори за връзката във всякакъв аспект. Трудно може да я извади някой от равновесие. Баща й е жив. Иска да има 3-4 деца, семейство, да иде на сафари.
Мислела да прави неква женска концепция, но още не го е доизмислила.
...
Ох, едва я изтраях тази логорея. Едно и също плещи, противоречи си дори. След две-три години ще прочетем от нея, че в България няма мъж покриващ нейните критерии и отива да го търси навън.
Неделчо и Туджаров изобщо не й задаваха "горещи", провокативни въпроси. Скучно ми беше.

# 3 927
  • # супернатурална #
Абе, я да питам аз, мине се не мине и прочета тук каква секс машина е Марто?! Какви са тия легенди? Да не сте му светили? Той ли ги пуска тия хвалби за себе си? От къде сте сигурни, че е такъв плейбой изобщо?

Е, тя и АМ така говори за себе си, че е умна...някои дори се вързаха.

Лабубу, разбира се, че ще използваш които искаш. Любезно те помолих да не използваш точно тази, защото за мен, а предполагам за всички израснали тук, тя предизвиква много неприятни асоциации.
Знам, че учиш думите в движение, българският е богат език и съм сигурна, че можеш да намериш дума, която да те изразява, но да не означава това, което означава.

# 3 928
Добре, сменям темата, хайде пак Дани. Смятам че лъже демонстративно и манипулира много изгодно. 😉

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 08:42 от a.vasileva

# 3 929
Слушах Надкаст с Даниела (само го слушах, та не знам какви физиономии е правила)
Неделчо отдели много време да я пита какъв мъж търси ... ама успешен, ама амбициозен, ама силен и спокоен. Неделчо казва, че алфите не са спокойни. Данка, не търси алфа, ама силен.
Можело да се кара на служителите си, но вкъщи не ...
Та не знам за Неделчо, но аз не разбрах къде е вододела на силен и слаб мъж според Данка.
Абе не може да опише точно какво търси.
Като влизала предаването искала да провери дали изобщо има такъв мъж в България. Неделчо се оживява. На следваща реплика, сигурна била, че има, била срещала такъв, ама химия нямало ...

През цялото време говори за жените, какви грешки правели, все едно тя не от групата на жените.
(Според мен главно за себе си в миналото говори)

Най-лоши качества в мъжете, ако са нечистоплътни, ако не са амбициозни, ако изневеряват и ако се налага жената да ги издържа.
Излезе, че "слабите" мъже изневерявали повече от силните, защото силните влагали тази енергия в работа, то като работиш по 18 часа на ден, не ти остава време и сили дето се вика.

Та картинка за "слабите" мъже - некви супер вървежни дето изневеряват под път и над път, а вкъщи лежат по дивана по цели седмици без да си сменят дрехите и жена им ги издържа Simple Smile

Отделно искала 3-4 деца, а биологичния часовник трака.
Данка, 3-4 деца са супер ангажираща работа 24/7, сигурна ли си?

Толкоз засега, връщам се да ви чета.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 22:37 от Одри ♡

Общи условия

Активация на акаунт