🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 429
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 860
Амиии, Васко като го е  страх от мечки, да не ходи в гората.

# 4 861
Щайги с череши, вика! Joy. Е, как, бе, "аграрния еротизъм" е далеч от данкината префинена душа, която иска свобода и пари, за да упражнява тази свобода, чужди пари, че тя не бива да се тревожи за разни битовизми и работа, която и е под нивото на висотата. Joy
"Работа" за плебеите, за нея печатница за мангизи.
Пп Не мога да си представя в който и век да живеем, да си бия камшика и да замина някъде с приятели или приятел и да звънна на човека до мен от хотела в който съм отседнала. Ако все още държа на него, ще го изговоря, ако съм приключила изцяло с него е друго.
Няма вариант в който да забия из драките и да звънна на мъжа ми - аз съм в Русия, в Русия съм, с един приятел, налЕ, да се не чудиш. Мале, ако някой ми спретне такъв номер в чудо ще се види, ако ще и 25-ти век да сме.

# 4 862
Най-жалкото за нас самите е, че подкастът на Валидаца е с двойно повече гледания от филма за Милен Цветков. Пуснати са по едно и също време в ютуб.
 Слагаме на везните една особа, чийто фалш започва от връхчетата на косата и свършва в петите и. За която тук се наслушах, колко била интелигентна, обрана, жертва, желязно самообладание.
 Интелигентната, която слушала класици, като Рахманил (някой да ме светне, кой е тоз класик😁). Жертвата, която влезе да изрекламира себе си и продукта, който предлага. Консултации за дами, които искат да са успешни. Книга, която показва пълно неуважение към читателите си от към оформление, съдържание и отношение. В която граматиката е на ново ниво.
 Жена, която слага цена на отношенията. Огромен списък с претенции, срещу тях едно абсолютно нищо в замяна. Лъжа след лъжа. Хора, които успя да очерни и нарани без да се замисли, докато се натискаше за ефирно време и реклама на себе си и помията, която предлага.
 В другия край на везната просто Милен.
Ами и на Мартин има повече гледания, пък излезе е по-късно. Викащ комплексар с мания за величие.

# 4 863
Е ако може, хайде без толкова патетичност - Даца и Милен Цветков ще сравняваме. То не ябълки и круши, ами различни вселени са там. Малко като вайкането накъде отива обществото и как Ергена възпитава децата ни в началото на всеки сезон.

# 4 864
Ами, филма за Милен Цветков го даваха по БНТ и повечето потребители имат опция за връщане. За всеки влак си има пътници.

Ние си знаем защо гледаме Ергенът.

# 4 865
Според мен и Мартин наистина беше влюбен, и Даниела се увлече в идеята да стане мадам Джанъм. Всичко се разсъхна заради пристрастеността ѝ към едно герданче. Докато не се опита да пробута версията, че ѝ е от сестра ѝ, Мартин ѝ вярваше. Това събуди неговата и без това голяма подозрителност и в съчетание с намилането на момите, обърна играта. След това всичко продължи по режисура, всички видяхме промененото му отношение. Само Даниела, с великата си самоувереност на неустоима, не го забеляза и реши, че имат бъдеще. Навън вече мненията на родителите, хейтът и мартинките са дооформили филма в главата му. Убедена съм, че нищо от подозренията му с букета, заспиването и пътуването не е вярно, тя наистина се е надявала на продължение. Не си е дала сметка обаче, че мачът е вече свирен и Мартин гради не общо бъдеще, а аргументация за раздяла. От една страна, добре за нея, че той е енергично представи егоцентричната си същност и всичко свърши бързо, от друга - пълен крах на така рекламираните ѝ умения за прочит на мъжете. Добър урок и за двамата, подозирам обаче, с лоши последствия. Той ще е още по-подозрителен и деспотичен, тя - още по-малко емоционална и увлечена при следващи връзки.

# 4 866
Гледах и Миглена Ангелова. Очаквано разпердушини цирка в ПО и Мартин. Неочаквано не каза нищо за Даниела. Само защото е жена и нападната. Не ми е обективно. Освен това е факт, че в соченото от нея за мизогинистично предаване (така е), сочения от нея за женомразец, бе единствения, който, когато избра Даниела, не остави останалите да продължат и да се надяват, да си играе с тях и да разбие още по-зле нечие сърце. И е единствения, изградил и запазил приятелски отношения не само с жените от своя отбор, но и някои от другите. Дали го е направил (И) заради имиджа си, възможно е, но го направи.

Обаче другите двама нямаха тази свобода. И всъщност се подразних, че Мартин сочи Васил като лош пример, заради станалото с Роси, а удобно пропуска дългата продуцентска ръка.

В обобщение - макар да съм на страната на Мартин в отношенията между него и Даниела, съм на мнение, че Мирозданието е справедливо, но и милостиво, и всеки един от тях двамата е получил не само това, което заслужава, но и което би могло да му послужи за бъдещо личностно израстване. В крайна сметка и двамата се на(д)играха сами, но явно Мартин е този, който има по-голяма нужда да смири егото си, а Даниела - алчността си.

# 4 867
  • софия
Е ако може, хайде без толкова патетичност - Даца и Милен Цветков ще сравняваме. То не ябълки и круши, ами различни вселени са там. Малко като вайкането накъде отива обществото и как Ергена възпитава децата ни в началото на всеки сезон.
Или, като вайкането, че Даца била жертва. Нещо, което чета неспирно последните 100 страници.
 LadyCharming, оправдания много, фактите, обаче са на лице. Аз също съм в кюпа с гледащите и палещите се. Днес просто ми се наби в лицето, като скролнах в тубата и се замислих.
 Алу, Мартин също е в помията. Сравнението ми беше на база времето на пускане, ако ще те успокои това. Но идеята беше съвсем друга.

# 4 868
СлаБе, можем само да си мечтаем за общество, което цени хора като Милен Цветков повече от реалити клоуните.

# 4 869
  • Обран бостан ;)
Щайги с череши, вика! Joy. Е, как, бе, "аграрния еротизъм" е далеч от данкината префинена душа, която иска свобода и пари, за да упражнява тази свобода, чужди пари, че тя не бива да се тревожи за разни битовизми и работа, която и е под нивото на висотата. Joy
"Работа" за плебеите, за нея печатница за мангизи.
Скрит текст:
Пп Не мога да си представя в който и век да живеем, да си бия камшика и да замина някъде с приятели или приятел и да звънна на човека до мен от хотела в който съм отседнала. Ако все още държа на него, ще го изговоря, ако съм приключила изцяло с него е друго.
Няма вариант в който да забия из драките и да звънна на мъжа ми - аз съм в Русия, в Русия съм, с един приятел, налЕ, да се не чудиш. Мале, ако някой ми спретне такъв номер в чудо ще се види, ако ще и 25-ти век да сме.

Да не би розите да си ги гледа сама, у парнико ? Wink

# 4 870
Даци смяташе, че с гейша подходите ще продължи да води Мартин за носа и да плаща за гевгезлъците ѝ, понеже тя така е свикнала и такива привлича.
Обаче, Мартин е хиена – не е чак толкоз тъп, а и има опит с жените. Като му омекнат коленете и си вземе своето, после вижда кой какво прави.
Аз съм за – тя да си седи в средата на богатите чички, търсещи любовници и заслужена любов извън семейството. И да си продължи игричките на криеница.
А Мартин да си гледа страстния и шумен живот. И така.
Да пускаме кепенците.

# 4 871
Не бе, розите преди да ги наредят във вазите на магазина са ги снимали. А Даца понеже е учила математика в  Чепеларе, не може да сметне няколко хода напред и да помисли като как ще изглежда всичко.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 09:25 от LadyCharming

# 4 872
Хайде да видим колко женски сърца е разбил Мартин: Това на Майка си да го гледа в тоя цирк,  тези на дъщерите си, които не само трябва да се червят от срам в училище, ами гледаха баща си пиян, занимавайки се с няколко леки жени, обявявайки как е изневерявал на майка им в национален ефир и че ако някой си мисли, че не е изневерявал ще го обиди, развявайки официалната си бивша, с която те могат да си пият кафето, респективно и на съответната майка на тези деца едва ли ѝ е станало много приятно,  изгаври се с Йоана, изгаври се с Елвира, изгаври се с Ферай - това само в тази му изява.  Но не, той е бил най-честния измежду Ергените, които изобщо няма мизогиния в себе си - само да не дава господ жена да изневери, да не му поиска разрешение за нещо и не си мисли, че ще ти е верен, ще те вярва и ще те уважава, че ще го обидиш (и тези ги говореше за жените по принцип, не за Даца конкретно).  Само дето не го чухме да казва крилатата фраза (което не означава, че не искал) "Жената не е като човека..." и няма да е продължа, но е в тона на тая за балдъзата, която е супер приемлива от мъжки уста. 

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 10:04 от RoseofVersailles

# 4 873
На мен нещо друго ми направи впечатление, след като са излезли и нещата са загрубели, Мартин е държал отговорни Николов и Маги, затова което се случва. Звънял да крещи, изисквал Даниела да се обяснява пред него и Николов. Нещо като оперативки е имало. Това е някакъв абсурд, хора.
Ми хубаво, не са се разбрали навън, къде е драмата? Вярно, че не съм си имала гадже от около 10г. (Семейна съм), но доколкото помня, много често след първоначалната еуфория в първите месец/два голяма част от хората се разминават. Не е нещо нечувано и да излизаш известно време с някой и да разбереш, че този човек се вижда и с други хора. Та пак да питам - къде е драмата?

# 4 874
Драмата е в това, че продуцент целува за***а на участник. Не  е нормално да се организира медиен линч на участничка. Да напомня класиката „Който е безгрешен да хвърли пъвия камък“.

Общи условия

Активация на акаунт