🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 362
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 145
Опа, Алу, няма такова нещо с гледанията на Дани.🌹
П.С. Гледам ги, че ми интересно общественото мнение. Освен, че спах няколко часа поради разни фактори, в които трябваше да чакам нещо. Това не го видях.🌹

# 5 146
Ивет и Туджаров наистина биха била много хубава двойка. Техният подкаст беше много спокоен и пак забавен, някаква такава уютна, ми идва наум, вдин с друг енергия имаха 🤗

# 5 147
Гледах каста с Роси, беше много приятен и непринуден. Тя млада, красива, образована, с професия, с дълги крака...... Така си представям сбъднатата мечта на едно момиче от Лос Анжелис. Наистина няма нищо общо с останалите ергенки.
На финала бях много разочарована, че Васил не избра нея. Днес се зарадвах, че се е отървала от него.

# 5 148
Още нещо, което не е коментирано, ама така е като само Даниела се чува... 😀
Виктор е харесвал визуално само две жени, Бранка и Росито. Това го е споделял лично на Мартин. Те са му били фаворитките.
А защо не се е получило с Роси? Ами, Виктор се е подвел по другите и така. Не е проявил емоционална зрялост и характер да защити Роси или да и даде нов шанс. По-точно, ергенките разделиха Роси от Виктор, нещо такова. Абе не помня точно как точно го описа, но нещо такова беше. Simple Smile
Това е много типично за момчетата в училище. Ако харесват момиче, но другите момчета ги дразни - автоматично и те спират да го харесват. Обикновено такъв тип поведение се израства. Инфантилчо си е Вики.

# 5 149
Ами Виктор е спортист, тренирал е постоянно по време на пубертета си и сега има време да мине през него.

# 5 150
Чакам да ни уважи с присъствие fastlane и донесе новини  от извора. Като вътрешен човек в Джанъм е много ценен, сега вече да ни информира как върви любовният живот на най-яркия и харизматичен ерген./Ох, почнах да мисля алегорично и ми просветна "Следобедът на един фавн"/

# 5 151
  • Някъде там...
По темата за Васил:

Относно лъжата на Васил за писмото. Каза, че на онзи етап от отношенията им и в това предаване, ако й беше казал истината, е нямало да я нарани по никакъв начин. Изказа се негативно за разговора между Васил и Косара, когато обсъдиха дали Васил й е казал, че е била втория му избор за писмото. Тогава Васил се оправда, че не искал да я нарани, а Косара го посъветва да не й казва. "Как ти отговаряш за човек, който ти дори не познаваш, откъде знаеш каква ще бъде неговата реакция и това да ти е извинението, че си излъгал някого? Защо ти взимаш решение за нечии чужди чувства?"
Попитаха я дали щеше да си тръгне, ако й беше казал истината на церемонията на розата, когато я получи вместо Косара. Каза, че вероятно да. И я контрираха, че така Васил остава без финал и е трябвало да мисли и за това. И пак издадоха нещо от интервюто с Васко, той бил казал, че едно от нещата, които би променил, е точно това. Не би я излъгал и много съжалява, че така е постъпил. Роси се усмихна, повдигна рамене и каза "Добре.".

За възглавницата и Маги
: много неловък момент е бил. Каза, че не е нейното, особено пък пред камери, но е успяла да я разчувства много, мислите са били като лавина. Дали й е помогнало - по-скоро й е потвърдило неща, които знае и върху които да работи. Получила е огромна подкрепа онлайн след този момент и благодари. Радва се, че има много хора, които са загрижени за менталното си здраве и праща прегръдки на всички, които в някакъв момент са се чувствали по този начин. Поговори малко за депресията и колко е важно да си обърнем внимание ако се чувстваме така. Дали чрез психолог, дали чрез разговор с близък приятел. Това е нещо, което влияе изключително много и на личния живот, и в професионален план, и на енергията и нещата, които привличаш в живота. Говори и за негативното влияние на СМ.

# 5 152
Чакам да ни уважи с присъствие fastlane и донесе новини  от извора. Като вътрешен човек в Джанъм е много ценен, сега вече да ни информира как върви любовният живот на най-яркия и харизматичен ерген./Ох, почнах да мисля алегорично и ми просветна "Следобедът на един фавн"/
Ей, нищо не разбираш, Мартин е мъжът от сънищата ти.

Тези, от които си напишквала леглото, като си била на 5. И после 12 години по-късно, я, ето го в дискотеката и ти маха...

# 5 153
Не мога в момента да прикача снимка и не знам коментирано ли е. Като влезете в профила на Даниеа има една черно-бяла снимка с черно сако - AI приложение, сложила е просто своето лице. Може да се потърси с google lens, днес ми излезе в една група.

Марто е селяк, но Даниела е превърлята играта и въобще не знам разбира ли кое е реано и кое не. Да си сагаш лицето на чужди снимки, свалени снимки от интернет на Малдивите....не знам. То е болестно състояние това.

Точно тази черно-бяла снимка обиколи целия тик- ток и беше “тренд” по едно време всяка да си я прави и да слага нейното лице с едно приложение, което се рекламираше.

# 5 154
Чакам да ни уважи с присъствие fastlane и донесе новини  от извора. Като вътрешен човек в Джанъм е много ценен, сега вече да ни информира как върви любовният живот на най-яркия и харизматичен ерген./Ох, почнах да мисля алегорично и ми просветна "Следобедът на един фавн"/

Сега са заети да броят гледанията в надкаст. Трябва да си докажат, че Марто е топа, като мине видеото с Елена.

Някой беше писал, че АМ ще се окаже права, че е комплексар. Този мъж е гладен за одобрение, пардон, валидация. Сега се сещам, че за Елвира напоително разказа колко искала той да я целуне на срещата и после как в Надкаста се отметнала - жегнало го е. Ферай захапа как казала за розата на Васил, че ѝ била най-важна/ценна или нещо под. За Мартина вика "беше много хлътнала, да не използвам по-силна дума". Косара си била за неговия отбор, но ѝ било неудобно. Ана Мария много го желаела, но я убедил да не си развалят приятелството. За Даниела Неделчо го пита мислиш ли, че се влюби в теб и той - след ултимативния тест, който ѝ бил направил (разбирай секса), бил сигурен.

# 5 155
Не мога в момента да прикача снимка и не знам коментирано ли е. Като влезете в профила на Даниеа има една черно-бяла снимка с черно сако - AI приложение, сложила е просто своето лице. Може да се потърси с google lens, днес ми излезе в една група.

Марто е селяк, но Даниела е превърлята играта и въобще не знам разбира ли кое е реано и кое не. Да си сагаш лицето на чужди снимки, свалени снимки от интернет на Малдивите....не знам. То е болестно състояние това.

Точно тази черно-бяла снимка обиколи целия тик- ток и беше “тренд” по едно време всяка да си я прави и да слага нейното лице с едно приложение, което се рекламираше.
Пропуснала съм го този тренд, но все пак не ми звучи адекватно. Grinning

# 5 156
Тъй... аз бях писала, че Елена няма стигане с нейните 725 сравнено с Валерия 269к. Може и да греша в цифрите, но идеята на моят пост беше, че трябва да се гледат надкастите с Даниела и Мартин, защото там ще е разделението на общественото мнение/спрямо тубата, де/ в ТОЗИ сезон.Предвид големите скандали, може и да задминат предходните, но единият има малко превес/с гледанията, и са пуснали другия много по-късно/ - защо така са решили, не знам тяхна си работа.

# 5 157
Само на мен ли ми се струва, че Мартин от Ергена си бута гледаемостта? Видеото му в Надкаст с половин милион, а на Даниела – с 100к по-малко, при положение че в началото нейният клип избухна в пъти повече. Някак си не ми се връзва… дали не е направил нещо, за да не се окаже, че тя го надминава?

Нека се гледа видеото му, така все повече хора го виждат какво представлява. Коментарите под видеото са един път. 😃

# 5 158
Роси ми е една от любимките този сезон, много стойностно, нежно и красиво момиче. В нито един момент не съм имала лошо впечатление от нея, само трябва да слуша повече интуицията си и да е по-стъпила на земята.

# 5 159
Да не остана по-назад и аз пуснах да чуя Рахманинов гейт. Четири пъти пусках и все "РъхмънИл" чувам (звукът "а" изобщо не присъстваше в нейната дума). Чак и на професионалните слушалки пуснах и пак това чувам.

Общи условия

Активация на акаунт