🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 911
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 060
  • # супернатурална #
Щом не го е зачекнал, (това с майката) значи не е Дайми-уличаващо.
Ако не се лъжа някой го разясни (май Даниела) Когато са се обаждали да проучват кои родители ще дойдат, се оказало, че майката на Даниела изобщо не е знаела, че вече е там, само сестра и.  И от там трябваше да дойде внушението, че не са си близки.
Голяма изненада за Мартин, възрастен човек да не уведомява родителите си своевременно към кое приключение се е насочил. Друго си е да криеш като се прибираш от Лондон ВСЯКА СЕДМИЦА с техните пари, за да се отдаваш на хотелска любов. Моноого по-искрени отношения между родител и дете (все още, а и до сега финансово зависимо от тях)

# 6 061
Щом не го е зачекнал, (това с майката) значи не е Дайми-уличаващо.
Скрит текст:
Ако не се лъжа някой го разясни (май Даниела) Когато са се обаждали да проучват кои родители ще дойдат, се оказало, че майката на Даниела изобщо не е знаела, че вече е там, само сестра и.  И от там трябваше да дойде внушението, че не са си близки.
Голяма изненада за Мартин, възрастен човек да не уведомява родителите си своевременно към кое приключение се е насочил. Друго си е да криеш като се прибираш от Лондон ВСЯКА СЕДМИЦА с техните пари, за да се отдаваш на хотелска любов. Моноого по-искрени отношения между родител и дете (все още, а и до сега финансово зависимо от тях)

Не, просто иска да каже много неща наведнъж и му прескача мисълта. Беше тръгнал да разказва и се отплесна, както и водещите.

# 6 062
  • # супернатурална #
От ПП съм останала с впечатление, че вербалното изразяване не му е силна черта. Представям си как се блъскат мисъл с мисъл и тактика с тактика и излиза само ..ъъъ.

НН е гледал "Адвокат на дявола" поне два пъти. Там Ал Пачино същите ги говореше "Аз само леко те насочвах, изборите са твои"

# 6 063
  • софия
Мартин го разясни.
 За мен всички се изложиха подобаващо. Кои в, кои след финала.
 Н.Н. в старанието си да изкара истинска любовна двойка, сам си е омазал положението с всички участници и като го слушам, още не може да разбере грешката си.
 Ако не помислят, как да направят така, че излезлите двойки (ако има такива и наистина е пламнало нещо)да се насладят на първоначалния пожар във връзката си, а не да се крият, като мишки, може и наистина някога, някъде да има действителна двойка. Яд ме е, че не отидоха в тази посока. Защото за мен това е огромен препъни камък.
 Излезе и нещо интересно за минал сезон. Генчо бил в шоГ, като гледал неговия сезон. Тогава бил разбрал, какво моме си е избрал.

# 6 064
Абсолютно и безусловно поставям Васко на първо място сред ергените. Извън предаването, вътре нито визията, нито присъствието ми допаднаха толкова. Лежерно, чаровно и интелигентно представяне в Надкаста. Цели, които го развиват комплексно - физика, психика, интелект. Нормални стандарти и мотивация, здравословни интереси и изпълними задачи.
Гледам отдолу пак му предлагат Росица... Тц, момчето не заслужава, поне дългосрочно, подобна шматка.

# 6 065
За мен НН няма никаква представа как се прави този формат. Наел се е да го прави зорлем и от алчност в последния момент, затова резултатът е такава катастрофа и се налага да прави този съшит с бели конци damage control. Много добре го осъзнава, затова хвърля кал върху всичките си финалисти и се оправдава с тях, освен Мартин, защото той му е помогнал да го избута.

# 6 066
  • Street of Dreams

Остават ми още десет минути от подкаста, но подозирам, че няма да се сетят да го питат той ли е подтикнал Даниела да разкаже за запорите и споменал ли ги е или само е намекнал.

Не, накрая пак казва как Даниела не била влязла за любов, в заключение.

# 6 067
Инициали НП...разговорът индиректно потвърждава, че колието е от БИВШЕ гадже на Даниела и тя лъже е според това, което казва Ники Николов, пак не доказва, че Даниела има семеен любовник.

# 6 068
Мартин го разясни.
 За мен всички се изложиха подобаващо. Кои в, кои след финала.
 Н.Н. в старанието си да изкара истинска любовна двойка, сам си е омазал положението с всички участници и като го слушам, още не може да разбере грешката си.
 Ако не помислят, как да направят така, че излезлите двойки (ако има такива и наистина е пламнало нещо)да се насладят на първоначалния пожар във връзката си, а не да се крият, като мишки, може и наистина някога, някъде да има действителна двойка. Яд ме е, че не отидоха в тази посока. Защото за мен това е огромен препъни камък.
 Излезе и нещо интересно за минал сезон. Генчо бил в шоГ, като гледал неговия сезон. Тогава бил разбрал, какво моме си е избрал.
Да, Мартин го разказа, но на Даниела версията беше друга.

НН е искал предаването да е за любов и тя да се случи. Няма лошо. В този си стремеж са направили хубави промени в сравнение с предишни сезони, но и той малко се е взел по едно време за "богът в машината" и е искал да вземе участие, отново в интерес на предаването/любовта, но го казах и преди подкаста - Мартин може с пълно основание да му се сърди, че го е разубедил да обезрози Даниела след отказаната целувка.
Много съм съгласна с предложението на новоизлюпените двойки да им се даде въздух. Само не знам дали изобщо е възможно Sad
А, да, вярно за Генчо. Но иначе в интервюта казваше, че още повече я е заобичал Вялката Joy

# 6 069
  • София
Евгени бил в шок… Може и да е така, но щом го казва НН -> едно наум 😂
Сега остава предните ергени, ергенки, продуценти и вся остольная… да почнат да се вихрят и обясняват, та ойдя коня у рЯката 😉

# 6 070
  • София
Абсолютно и безусловно поставям Васко на първо място сред ергените. Извън предаването, вътре нито визията, нито присъствието ми допаднаха толкова. Лежерно, чаровно и интелигентно представяне в Надкаста. Цели, които го развиват комплексно - физика, психика, интелект. Нормални стандарти и мотивация, здравословни интереси и изпълними задачи.
Гледам отдолу пак му предлагат Росица... Тц, момчето не заслужава, поне дългосрочно, подобна шматка.
О, да - Росица не е за Васко или по-скоро - Васко не е за нея, голяма лъжица е за нейната уста.
На мен пък и в предаването ми хареса Васко. Личеше си, че е скован заради публичността и камерите. Гледах и подкаста с Адриана, ами... интелектът и добронамереността си личат и при двамата.

# 6 071
  • Street of Dreams
Много съм разочарована от финалния подкаст, отново само подмятания и инсинуации. Така ще си остане явно и всеки през своята призма трябва да си прави изводите какво всъщност се е случило.

# 6 072
Не стана ясно Дайми дали е правила секс с Мартин, но поне продуцентът се похвали, че видял на Мартин, цитирам “карантиите”, като снимали скандала на стълбите, за който Мартин бил на пожар изваден от банята. В която се къпал сам. Аз повече сексуално напрежение долавям по оста продуцент-любимият Ерген на продуцента, отколкото между кои да е участници в сезона.

Въййй, смятай колко се е впечатлил чичо продуцент, че това намери място в споделянките му!
За Виктор не знам гей ли е, но тоз герой упорито подмазва мартиновата мъжественост, където и да поседне.

# 6 073
Мартин е казал на НН, че Виктор е планирал да не даде роза на никого. След катамарана Виктор дава синхрон, НН влиза, прекъсва го и му казва, че знае за плановете му, че навън в момента навсякъде се говори, че е гей и хубаво да си помислел какво иска да направи и как щяло да изглежда. Направо се размечтах как някой прави едно видео да анализира двете му изяви на НН в Надкаст и ПО и изкарва на показ какъв манипулатор е.

# 6 074
  • # супернатурална #
Вялка ли чух? Grinning
Тоя като не можа да "създаде" истинска двойка, що посяга на единствената такава? Добри/лоши по отделно и заедно, В и Е поне се харесаха и си бяха заедно поне година.

Общи условия

Активация на акаунт