🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 044
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 270
Тук не съм видяла едно мнение, което да лежи на опорката "защитавате я, защото сте същите". Но щом се чувствате длъжни да си го кажете, ок.
 Акълът не ми го побира, обаче, как успя да ви тригърне, толкова много, че биде въздигната на пиадестал. Темата стана нечетима от оплюване на всички, които по някакъв начин не са съгласни с теориите и.
 Евалата и правя, че успя да се измъкне суха и развяла знаме от всичката глупост, която натвори. Разбира се с огромната помощ на Мартин и компания. Но аз съм търпелива, шило в торба не стои. А и няма, толкова акъл, че да си замазва лъжите. Рано или късно ще гръмне балонът. Както при доста други реалити герои, които бяха ангелски сълзи в очите на част от публиката.
 А и да, доста често се изказва с негативна конотация, когато говори за жените, които искат да са равноправни партньори в една връзка. Поне на два нейни подобни рийла съм попадала. Единият е този в който с абсолютна увереност заяви, че Неделчо е слаб мъж, който няма финанси да издържа жена си, но пък иска от нея да ражда и да седи боса до печката. Доста се посмях на това и умозаключение.
Подкрепям мнението и допълвам: Темата е нечетима вече, защото няма никакви допълващи факти и подробности защо Даниела е Феята Камбанка- защото е нападната в ПО😉, защото титулованият с безброй епитети М я кори, в опит да изкупи простоватото си поведение във формата?! Кои са конкретните факти , превърнали Даниела във Феята Камбанка?
Всенароден вдъхновител е Тя, нищо че ни нарича”леля Пенка от Люлин с торбите”, Мартин е виновен и за това ѝ изказване, за поведението и произхода, които крие- пак Той е виновен…
Изобщо не го харесвам, още от ИВ, но грозните обиди и опрощаващото отношение към Даниела, ме напрягат и “зорлем” превръщат в пасивен наблюдател и защитник.
PS: Ако гневен чичо ошамари и напсува нагъл крадец или вербален тормозещ насилник … това прави ли го Феята Камбанка, а чичото Злодеят на Републиката?!
Уважавам мненията на всички съфорумци, ненавиждам манипулативни личности като двамата Лирически герои- М и Д. Нека да коментираме, без крайности и внушения.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 12:37 от ellis

# 6 271
Нямат микрофони, а са дали на Клаудия която само се въртешв като сурикат към камерата. Да си бяха подбрали агитката по-рано. Роси и тя седеше като фикус там. Ферайто щеше да спука ефира от бисери ако я бяха вкарали. Не че можеше да се вземе думата от Марто де, но все пак.

# 6 272
  • в сърцето на един мъж...
Проксима, голям фен съм ти! Heart

Аз пък не мога да разбера тая страст да намерим от къде са й парите на Даниела, кой й ги дава, кой й праща букети? Все едно от нас ги е взела тия пари или нас е прецакала да хванем богат улов. Кой с кого спи или с кого излиза не е наша работа. И не беше наша работа да го правят НН и Марто. Да не говорим, че много махленски го подредиха това - ние това чухме, ние това знаем, ние това ще кажем, ние така ще направим... Ами кажи де. Като си казал а, кажи и б. Иначе олекваш толкова, колкото и тя.
Тригърна ни факта, че тази жена, без значение каква е, я съдиха и тормозиха в ефир. Никой не заслужава да се държат така с него. Защото такова поведение е предпоставка да бъдат удряни и убивани жени с одобрението на обществото.

# 6 273
  • софия
За преувеличенията говорих, не за патоса. Наясно съм, че понякога звуча за някои от четящите, като лелката в ритуалната или като маг Маги.😃 За това и не оспорвам.
 Ей сега давам един съвет на Данка, ку иска да е, като Нилото. Трябваше да помисли малко, както въпросната се намести там, където парата е от тати. Целуват ръка, не работят, но имат стандарт. А тя баш на Марто номера от първия ден, като знае, колко болезнено ревнив и сбъркан е. Даже не стигна до мама и тати, че и без вино си останаха. Прекалено много енергия вкарва да поставя претенциите на масата, без да се замисли, как да задържи после провайдъра. Не е, като да не си е патила. Колко на брой баламурници ще хваща за малко и после ще подскача на друг и колко още ЧСИта ще я гонят, ако продължава по същия начин. Мисли бре, момиче, мисли. Вкарай таз енергия, дето я размяташ убедено три месеца от екрана в нещо, което ще е полезно за теб. А не в алабализми.

# 6 274
Сещам се,С2 пространно се разискваха гащите на Елена,тогава пак имаше мнения,че темата е нечетима.😁

# 6 275
  • Street of Dreams

Нито видях у нея лоялност към партньора, нито видях искреност, нито проява на някаква емпатия, чувства или нещо друго. Тя затова и все към женени мъже се стреми. Един наистина стабилен, необвързан мъж, няма да я изтрае повече от месец.
Koй от мъжете й е бил женен? Знаем за:
1. Мартин - разведен
2. Гаджето със синджира, който пита продукцията дали още си го носи
3. Онзи младеж от Инста, който я носи на ръце на Малдивите

Ти за кои знаеш?

# 6 276
  • софия
Geia, веднага ти казвам моята гледна точка, дано ти се изясни.
 Даниела три месеца от телевизора обяснява, че тя е жена, която има определени стандарти, не работи, очаква човекът до нея да и покрива всички изисквания, а тя в отплата ще го обгръща с женската си енергия. Надявам се до тук да сме съгласни всички. Също така твърди, че е влязла да си рекламира книгата, но с отворено сърце и ако се влюби е бонус. Отрича да е във връзка.
 Как аджеба, разполага с финанси след предаването, когато няма провайдър до себе си? Нали не работи и дължи стандарта си на мъжът с когото е? Обаче мъж няма, тя твърдо отрече.
 Виждаш ли дупките в логиката и? Не работи, няма мъж, но разполага със средства с които да развее морно тяло на Малдивите. И вярвай ми, на Малдивите не се ходи с част от приходите на книгата, която е изплагиатствала и е пуснала в 1000 броя тираж.
 Та в крайна сметка работи ли, гадже ли я издържа, кое е истината? Ей, за тези лъжи и насаждане на абсолютно погрешна представа и философия за живота не ми харесва. Защото има хлапета, които ще и се вържат. Тя дори продава консултации по темата. За мен това е всъщност проблемът и стигаме до последната точка от поста ти. Това, което проповядва поставя жената в неизгодна позиция, зависеща от мъжа до нея. От там крачките до насилието за което говориш се броят на пръстите на едната ми ръка и то, ако съм си отрязала два поне, докато приготвям салата на мъжа ми.😁
 Изобщо не ме интересува с кой си го слага, колко и плащат и т.н. Нейна си работа.
 Spiritlight, мой пропуск. Наистина не съм виждала подобно нещо.

# 6 277
Не смятам,че Даниела би си позволила да спекулира с името на Алекс Ковачев,защото видях стори как се обяснява,че съвместно ще обзавеждат апартаменти.
Не съм ѝ чела книгата и в бла-бла за женските енергии много не съм се вслушвала.
Да речем,че едно приказва,друго върши,послъгала си е.
И все пак не казаха кой е този с мАзонета при брокерката,тя твърди,че са в бизнес отношения,Мартин навърза други сценарии.

# 6 278
Браво, СлаБе. И мене източникът, който плаща сметките на Даниела, докато е сингъл, ме интересува точно затова - тя продава начин на живот. Менте ли продава? Ако продава менте, потенциалният потребител не е лошо да го знае. Има хора, които и ментета си купуват, знаейки, че са ментетета, тяхна си работа.

# 6 279
Не знам дали сте го коментирали, но Ники Николов спомена или по-точно го вметна без да отдава някакво голямо значение на това,  че преди да изелят за Шри Ланка още в началото е получил обаждане, в което му казват, че Даниела е обвързана, но мъжът, с когото е, искал да я подкрепи в популяризирането на книгата й, а тя можела да даде много на предаването. Той още каза, че не е имал доказателства за това и не е предприел нищо само са попитали Даниела в хотела при пристигането, дали е обвързана или от кога е необвързана и тя е реагирала остро в смисъла на естествено, че не съм обвързана. След това НН обяснява, без да я обвинява дирекно или да прави някакви заключения, че е забелязвал в различни ситуации, че нещо "не е наред"- пример: въпроса за годежа и пръстена, реакцията на сестра й и т.н. Не знам какво си е мислил, но дори това да е било слух, е по-добре да е бил добре проверен, иначе имаме ситуацията, която се случва в момента и факта, че някой например Даниела, е бил нечестен още от самото началото и са снимали цяло предаване с обвързан човек (евентуално, не мога да трърдя със сигурност) и с друг човек например Мартин, които пък е развил някакви чувства и са стигнали до финал. Даниела не вярвам да не е чувствала нищо към Мартин, мисля че и тя е имала симпатии,  силно увлечение, но след края на предаването може би се е завърнала към нещо/ някой, което й е било по-сигурно.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 12:30 от BobbyDyl

# 6 280
НН вкара все още омъжена участничка, щото имала право да тръси любовта. Какво се прави на ущипан?!
Не знам дали сте го коментирали, но Ники Николов спомена или по-точно го вметна без да отдава някакво голямо значение на това,  че преди да изелят за Шри Ланка още в началото е получил обаждане, в което му казват, че Даниела е обвързана, но мъжът, с когото е, искал да я подкрепи в популяризирането на книгата й, а тя можела да даде много на предаването. Той още каза, че не е имал доказателства за това и не е предприел нищо само са попитали Даниела в хотела при пристигането, дали е обвързана или от кога е необвързана и тя е реагирала остро в смисъла на естествено, че не съм обвързана. След това НН обяснява, без да я обвинява дирекно или да прави някакви заключения, че е забелязвал в различни ситуации, че нещо "не е наред"- пример: въпроса за годежа и пръстена, реакцията на сестра й и т.н. Не знам какво си е мислил, но дори това да е било слух, е по-добре да е бил добре проверен, иначе имаме ситуацията, която се случва в момента и факта, че някой например Даниела, е бил нечестен още от самото началото и са снимали цяло предаване с обвързан човек (евентуално не мога да трърдя със сигурност) и с друг човек например Мартин, които пък е развил някакви чувства и са стигнали до финал. Даниела не вярвам да не е чувствала нищо към Мартин, мисля че и тя е имала симпатии,  силно увлечение, но след края на предаването може би се е завърнала към нещо/ някой, което й е било по-сигурно.

# 6 281
Ако влезете в тик ток, ще видите че Даниела е най-малкия проблем на подрастващите.
За мен родителите, ако децата им гледат Даниела, имат отговорността да проведат разговор и да обясняват.
 НН защо влезе в подробности за браковете си и личния си живот? И на него му хареса да е под прожекторите явно.

# 6 282
Не знам дали сте го коментирали, но Ники Николов спомена или по-точно го вметна без да отдава някакво голямо значение на това,  че преди да изелят за Шри Ланка още в началото е получил обаждане, в което му казват, че Даниела е обвързана, но мъжът, с когото е, искал да я подкрепи в популяризирането на книгата й, а тя можела да даде много на предаването. Той още каза, че не е имал доказателства за това и не е предприел нищо само са попитали Даниела в хотела при пристигането, дали е обвързана или от кога е необвързана и тя е реагирала остро в смисъла на естествено, че не съм обвързана. След това НН обяснява, без да я обвинява дирекно или да прави някакви заключения, че е забелязвал в различни ситуации, че нещо "не е наред"- пример: въпроса за годежа и пръстена, реакцията на сестра й и т.н. Не знам какво си е мислил, но дори това да е било слух, е по-добре да е бил добре проверен, иначе имаме ситуацията, която се случва в момента и факта, че някой например Даниела, е бил нечестен още от самото началото и са снимали цяло предаване с обвързан човек (евентуално не мога да трърдя със сигурност) и с друг човек например Мартин, които пък е развил някакви чувства и са стигнали до финал. Даниела не вярвам да не е чувствала нищо към Мартин, мисля че и тя е имала симпатии,  силно увлечение, но след края на предаването може би се е завърнала към нещо/ някой, което й е било по-сигурно.

Предвид недостига на кандидатки за предаването, за което НН спомена, както и качеството на тези, които са проявили желание да участват, нищо чудно, че си е затворил очите. Особено, ако го е разбрал късно. Все пак той специално каза, че не е очаквал жена, като Даниела, да се запише за участие в предаването. Та най-вероятно е решил да приеме това, като клюка, защото иначе ще я изпусне, като участник. Не, че го оправдавам де - по-скоро обяснявам действията му. Предполагам, че ако го е разбрал в самото начало, можеше и да не я допусне напред.

# 6 283
Тези гривни пирони явно са задължителни. Емануела с две. Подкастът с нея щял да се излъчи утре

# 6 284
  • софия
Ако влезете в тик ток, ще видите че Даниела е най-малкия проблем на подрастващите.
От много такива малки проблеми се стига до големите. Тук нали коментираме Ергенът.
 Факт е, че тук в мнозинството си сме жени. Всички подскочихме в една или друга посока, и колкото да са ни различни мненията има едно нещо, което  ни обединява. Жената. Едните за  това, че се разигра публичен линч върху една жена, на която и отнеха правото да се защити. А другите, че тази жена проповядва 3 месеца от национален ефир, как ако  си зависима от партньора си, ти си връхта и ще живееш прекрасен живот. Феминизмът е мръсна дума.
 Николов даде трибуна, а после и участва в линча, сега  каквото и да каже, все тая. Само ще се замотава повече  в собствените си брътвежи.

Общи условия

Активация на акаунт