🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 157
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 315
  • Stockholm
Ами крият се да,ти от снимката на букет рози, разбра ли кой стои зад неговото изпращане?
Хайде да сме реалистични, за колко жени сте чували/познавали,които изпращат 500 червени рози на приятелки? Laughing Ние жените не правим такива жестове,но виж,това си е типично мъжка реакция.

Или пътуването до Малдивите,после Турция,другата седмица кой знае къде....като за безработни,явно им дават карти за безплатен международен транспорт:)

500-те рози са от някой бивш, който я е гледал в предаването, защото тя каза, че ако не получи роза, като излезе ще получи 500. Освен това тя се промени след посещението на сестра си. Получи някакво поздравче чрез нея. Същевременно Мърчин почна да си показва чертите на стиснат. Конспирира почивката на Малдивите като схема и т.н. Данка усети, че няма да текат кинти и се преориентира към сигурното. Нямаше акъл обаче да постъпи както Н.Н. е подозирал- да не приеме пръстена и да каже, че е постигнала целта си в предаването, подробни инструкции- в книгата. Така че тези, които я смятат за интелигентна, да са живи и здрави.

# 6 316
Той подозирал, но пак той плакал от умиление на финала с пръстена. Едно от двете мога да приема, но и двете заедно - не.

# 6 317
Не знам дали сте го коментирали, но Ники Николов спомена или по-точно го вметна без да отдава някакво голямо значение на това,  че преди да изелят за Шри Ланка още в началото е получил обаждане, в което му казват, че Даниела е обвързана, но мъжът, с когото е, искал да я подкрепи в популяризирането на книгата й, а тя можела да даде много на предаването.
Скрит текст:
Той още каза, че не е имал доказателства за това и не е предприел нищо само са попитали Даниела в хотела при пристигането, дали е обвързана или от кога е необвързана и тя е реагирала остро в смисъла на естествено, че не съм обвързана. След това НН обяснява, без да я обвинява дирекно или да прави някакви заключения, че е забелязвал в различни ситуации, че нещо "не е наред"- пример: въпроса за годежа и пръстена, реакцията на сестра й и т.н. Не знам какво си е мислил, но дори това да е било слух, е по-добре да е бил добре проверен, иначе имаме ситуацията, която се случва в момента и факта, че някой например Даниела, е бил нечестен още от самото началото и са снимали цяло предаване с обвързан човек (евентуално, не мога да трърдя със сигурност) и с друг човек например Мартин, които пък е развил някакви чувства и са стигнали до финал. Даниела не вярвам да не е чувствала нищо към Мартин, мисля че и тя е имала симпатии,  силно увлечение, но след края на предаването може би се е завърнала към нещо/ някой, което й е било по-сигурно.

А дали просто не е уговорил участието й, каквато е теорията на Ряпата? Чудя си се... НН си призна, че отначало не е харесвал Мартин, което би обяснило някои неща, но в последствие се сдружават и може би го е загризала съвестта.

# 6 318
Да си обвързан с някой обвързан не е по-сигурно, отколкото да си обвързан с някой, който ти е предложил годеж и връзка само с него.

# 6 319
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Акълът не ми го побира, обаче, как успя да ви тригърне, толкова много, че биде въздигната на пиадестал. Темата стана нечетима от оплюване на всички, които по някакъв начин не са съгласни с теориите и.

Веднага ти отговарям - Даниела несъзнателно я направиха жертва и бг жената много държи да подкрепи друга жена,нищо че въпросната жена Даниела ако се размине на улицата с тях ще ги подмине с гордо вдигната глава,защото за нея те са прошляци,а тя е лукс. Laughing

И никой не може да отговори на един елементарен въпрос "Ако Даниела е безработна, как си поддържа високия стандарт на живот?"
Или ще минем с номера от наеми, за имоти,които Даниелчето няма и една стотинка да плати?
Голяма защита/адмирация на платени любовници,голяма работа.. да се чуди човек това ли е нещото,което също искат за себе си?

# 6 320
Годеж в Ергенът - абсолютно нищо реално. Това е един от възможните финали на предаването.

# 6 321
  • София
Годеж в Ергенът - абсолютно нищо реално. Това е един от възможните финали на предаването.
Който понякога може и да е като подтикнат от продукцията, за да се завърши добри историята, която е предлагана на зрителите като съдържание.

# 6 322
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Той подозирал, но пак той плакал от умиление на финала с пръстена. Едно от двете мога да приема, но и двете заедно - не.

Той си го каза съвсем откровено.
Имало е слухове,но в същото време на място е виждал как се развиват отношенията им и дори каза,че в някои моменти Даниела изглеждала по-влюбената. Отказвал е да повярва на клюките и си е живеел в балона,че любовта наистина се е получила, че проекта му е голям успех.
И това му е проблема на НН - че е изигран и излъган.

Сам си каза "Ако тя беше отказала пръстена и беше казала в камерата "Ето момичета,така се сваля един богат мъж" и да си замине,щял да й стисне ръката." Защото все пак на финал е била откровена както с Мартин,така и с Продукцията и със Зрителите!!

# 6 323
Какво е щял, ние не можем да знаем.

# 6 324
Даниела може наистина да е харесвала Мартин , аз не виждам защо е невероятно това .😅

# 6 325
В интерес на истината, много по-интересна ми е темата за това как Даниела - от онова момиче отпреди 10 години, изглеждащо не особено уау, но все пак хубава и с харизма, с амбиции за собствен бранд и дрехи, шити в собствен шивашки цех - стига до това нещо, което е сега.
Предполагам, че на всички им е ясно, че бизнес мечтата ѝ от преди 10 години е била подкрепена и финансирана от въпросния човек. Какво се е объркало обаче - не знам.
Интересното е, че в профила ѝ в ИГ си седят снимки от този период, после има пауза, в която пуска само разни картинки, след това - снимки в гръб, като явно е започнал тунинга, и оттам нататък става еднообразно.

Имаше информация, че е била заедно със сестра си в Англия. Двете са работели във фирма за почистване на тогавашното гадже на сестра ѝ. В последствие Данка се прибира, сестра ѝ се разделя с гаджето и започва работа в туристическа агенция на острова.
Това е причина и Даниела да се справя отлично в бара, заедно с Мартин, на когото му личеше колко е зле.

Clementine89, страхотен анализ🌺
Аз мисля, че точно емоционалната резистентност и изобщо липсата на емоционална обвързаност на Даниела , погрешно се тълкуват като самообладание, самоконтрол, себевладеене и зряла реакция в ПО. Ако имаше емоционална, финансова или друга важна за Даниела обвързаност, щяхме да я видим в съвсем друга светлина! Доказателство: бурната реакция на новината с годежа и пръстена.

# 6 326

А дали просто не е уговорил участието й, каквато е теорията на Ряпата? Чудя си се... НН си призна, че отначало не е харесвал Мартин, което би обяснило някои неща, но в последствие се сдружават и може би го е загризала съвестта.

Ряпата е много духовит и с точни попадения, но той развива и теории, че тя е от типа жени с лоша слава, които ги знае всеки от определени среди в София, богаташите си ги менкат и се хвалят какво са правили с тях. Не ми се връзва - ако беше така, щеше да е изскочила повече конкретика за похожденията ѝ. Досега единственият, който виждаме, че е клюкарил за нея, е онзи с колието, който не твърди подобни неща в чата, а и тя явно не е скрила връзката си с него и още държи снимките му в профила си.
Това, което знаем за нея със сигурност е, че е некоректен длъжник, иска мъжът до нея да е богат и развива теории, включително в книга и в шоуто, че жените трябва да търсят стабилни мъже, като ще ги познаят по това колко са успешни и какво са готови да дават за жената до себе си. За всичко останало от житието и битието ѝ, просто спекулираме и ние тук, и Ряпата.

# 6 327
  • Обран бостан ;)
500-те рози са от някой бивш, който я е гледал в предаването, защото тя каза, че ако не получи роза, като излезе ще получи 500.

Ох, пак ли тия рози. Даже да ги е имало, отдавна са увяхнали. Ако ще се хвали, да се хвали с нещо неувяхващо.

Скрит текст:

Мартина,
Ше черпиш!
Sunglasses

# 6 328
Защо не се разследват толкова настървено доходите и на останалите участнички, защото аз така и не разбрах откъде има доходи Мартина, например. Прабългарката, бизнесменката, Ферайчето - откъде?

# 6 329
Не знам и аз , Мартина в ПО каза, че работи от малка -ок беше танцьорка по едно време , но сега какво работи е мистерия 🤣

Общи условия

Активация на акаунт