🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 056
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 6 450
  • софия
Ехххх, всичко изтървах. При трима ергени романтичната ми натура прошепва - "три сватби, куп бебета, и поне няколко любовни триъгълника", кажете ми, че съм на прав път!
Липсваше! И всичко позна!😄 Забрави само да споменеш продуцента, който ще кумува на всички двойки.
  П. П. А и триъгълниците са тъпоъгълни.

# 6 451
Моят мечтан финал беше Марто и Косара да избягат заедно, а Даниела - с часовника на Мартин. Васко да си тръгне с двете си финалистки, а Виктор сам.

# 6 452
Уцели, най-вече за триъгълниците и многоъгълниците
Ехххх, всичко изтървах. При трима ергени романтичната ми натура прошепва - "три сватби, куп бебета, и поне няколко любовни триъгълника", кажете ми, че съм на прав път!

# 6 453
  • софия
Моят мечтан финал беше Марто и Косара да избягат заедно, а Даниела - с часовника на Мартин. Васко да си тръгне с двете си финалистки, а Виктор сам.
Еее, Виксата с бармана-фризьор или поне с продуцента. Нека за всички има хепиенд.

# 6 454
Еее, Виксата с бармана-фризьор или поне с продуцента. Нека за всички има хепиенд.

Че той сам си е най-хепи🙂

# 6 455
  П. П. А и триъгълниците са тъпоъгълни.
При наличието на Виктор - не е нужно човек да бъде Ванга, че да познае в това отношение

# 6 456
Назад съм дала няколко примера откъде Данка печели пари. Някой след мен допълни, че отдавна в инста (не я следя) рекламира неща и сложи статия колко печелят инфлуенсърите. Защо трябва да се повтаряме, въртим се в кръг.

Хубаво, ама Данка сама каза че не работи и не иска да работи и мъжете са длъжни да я издържат.А и как да повярваме, че печели от сайта за дрехи, като точно заради него дължи 120 000?

# 6 457
И това “тия двамата се изядоха” също е много махленско, клюкарско, а и лично (за национален ефир), НН го изтряска в Преди обед. Без да мисли, че ги излага.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 23:19 от diziler

# 6 458
Тя по калъп/cv ги избира сигурно.
А как се казваше ?
Border genius

# 6 459
От всичките подкасти разбрах, че сценаристът е Мартин.
Само не успях да схвана защо Даниела е казала да не замесват майка й?

# 6 460
  • България
И това “тия двамата се изядоха” също е много махленско, клюкарско а и лично (за национален ефир), НН го изтряска с Преди обед. Без да мисли, че ги излага.

Той има много хашлашки изказ. Направи ми впечатление още от рекламата на Гривните преди да почне да се излъчва.
Много мазен и неприятен тип. Радвам се, че не си е отворил устата да злослови срещу участниците от Гривните.

Като е искал да си намери първосигнален актьор за Ергенът да беше поканил Кирцата. Laughing

# 6 461
Останаха някои въпроси, без отговори, не съм доволна. Какъв е бил компромата за Ферай, който разбира се, не се е потвърдил...
С какво е намесена майката на Даца в делата на продуцента...
Колко пъти е валидирана Даца в Шри Ланка, че не е запомнила случките...
Рахманил и гривня ще останат с мен поне месец.

# 6 462
  • Варна
Като е искал да си намери първосигнален актьор за Ергенът да беше поканил Кирцата. Laughing
Това е гениална идея.
Все ще има някоя за която парите не са важни и Киро разбира се ще избере нея. /Той ще избере всяка, която му върже/

# 6 463
  • България
За Ферай ще е или че е обвързана, че е лесбийка или че е наемна. Предаването е минало, няма закъде да се вадят компромати.

Пак се рови за майката на Даниела...

Трябваше да намерим жена на Кирцата, щеше да е много ентусиазиран по срещите с всичките. LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 6 464
  • софия
И това “тия двамата се изядоха” също е много махленско, клюкарско а и лично (за национален ефир), НН го изтряска с Преди обед. Без да мисли, че ги излага.
Лично, лично, колко да е лично. Че те "се изядоха" в същия този национален ефир.😄

Общи условия

Активация на акаунт