🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 983
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 480
Изведнъж ми изкача  във фб пост със снимка на Джия , Динев младши , Мартина и Мартин -демонстративна, явно целяща си някаква тяхна провокация . И оооо под нея само положителни отзиви за Емануела , а така “популярната звезда” Мартин е сринат с негативни коментари . 1 млн глупаци едва ли е имало да изгледат надкаста със самовлюбения смешник , по скоро са впрегнати в каузата най, най джанъмките и платените лайкове. Мартин със всека следваща изява е все по-голяма карикатура.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 03:52 от gerido

# 6 481
На кино му е отишла пресата явно в тая Къща на инфлуенсърите. Те там ги държаха гладни, нали? Grinning

# 6 482
  • софия
Geia,последен опит да ме разбереш, ако имаш желание, разбира се.
 Наистина не ме интересува. Просто си противоречи. Жените не съм ги заклеймявала, напротив. А разликата с другите държави е, че ако мъжът, който ги издържа реши да ги подмени не ги оставя на улицата да се оправят сами със смешна издръжка. Законът го задължава да ги осигури.
 Деца не съм споменавала, съвсем целенасочено казах хлапета. За мен 18-25 да речем са си хлапета още. Има доста неориентирани, доста залитащи по тенденциите в социалните мрежи и ето едно гуро, което с убеденост плещи глупости и показва, колко е яко да си държанка. Че и консултации предлага. На базата на какво, на опит? Успешен ли? На образование?
 Дяволче, екстра. Сега освен момиче за милиони си имаме и момче.🤣
 Потривам лапки и за резила с Емануела.

# 6 483
Това е бившата на МърЧин нали? Дано да говори по-добре отколкото пише.
В реалния живот така ли изглежда ?
От тези филтри в ИГ , човек не може да каже. Всички на сайборги приличат. Аз погледнах последното видео, което качихте тук и изобщо не разбрах, че пеят две жени докато не прочетох заглавието накрая. 😂🥤💊🍿🌸

Скрит текст:

# 6 484
Простете невежеството ми, ама кой трябва да е Рахманил? Ясно, че му е объркано името. Някоя нова звезда или Рахманинов?

# 6 485
Рахманинов е. Толкова и е любим, че името не му знае. Сигурно си мисли, че “Стара каравана” е от него…😂

Простете невежеството ми, ама кой трябва да е Рахманил? Ясно, че му е объркано името. Някоя нова звезда или Рахманинов?

# 6 486
  • софия
Labubu8, същата. Ще има забава неделно. Като ги гледам как се хапят двамата бивши, този огън не е загаснал. Години минаха, но вратата явно не са затворили. Накрая ще вземат пак да се вземат. Еднакво отровни са, дано се неутрализират взаимно.

# 6 487
Да , аз останах с впечатлението , че скоро са се разделили, но тук някой каза преди повече от 5 години или нещо такова😱.
Labubu8, същата. Ще има забава неделно. Като ги гледам как се хапят двамата бивши, този огън не е загаснал. Години минаха, но вратата явно не са затворили. Накрая ще вземат пак да се вземат. Еднакво отровни са, дано се неутрализират взаимно.

# 6 488
Клипчето с въпросите е преди Виктор да влезе в Къщата на инфлуенсърите. Освен това в момента може би не тренира толкова, защото в Надкаст каза, че е получил травма при благотворителен мач, в който е участвал.

# 6 489
  • софия
Краули, отнася за всяка жена, която е зависима изцяло от мъжа до нея. Дали женена, дали с деца, дали не, разлика няма. Стигне ли се до там, съдбата да и отреди да се оправя сама, остава с нищо и започва от нулата.
 И погледнато в исторически аспект, точно в стари времена на жената е гледано, като предмет с цена. Продавана, без право на мнение, без право на глас. Даца сама си слага цена и се принизява до такъв, който ще краси някой с възможности. Та, колко да е напредничава. Напротив. Което щеше да е за нейна сметка и да не ме вълнува, но има едно НО. Тя го проповядва, като начин на живот. Инфлуенства по модерно му, три месеца от национален ефир.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 12:48 от Не се сърди, човече

# 6 490
Останаха някои въпроси, без отговори, не съм доволна. Какъв е бил компромата за Ферай, който разбира се, не се е потвърдил...

Аз имам предположения,но не и доказателства.Варна,все пак,е много малък град...
За нея още от преди се говореше,че дълго време е била с един добре познат рапър от познато трио — човек, който не просто пее, а отлично се ориентира и в други “летни индустрии” по Слънчев бряг. Казват, че връзката им била… отворена. А тя — влюбена до уши, изпълнявала всичко без въпроси.

# 6 491
  • # супернатурална #
Никъде не съм писала, че Даца е напредничава. Тя само тича в друг коридор. Тя не ми се пречка, аз на нея също..
Не е ли прекрасно, че жените имаме избор?
Защо автоматично приемаме нашия за правилен?

# 6 492
С Мартин две години май, преди да влезе в ИИ. А с Динев пред 9.
Да , аз останах с впечатлението , че скоро са се разделили, но тук някой каза преди повече от 5 години или нещо такова😱.

# 6 493
Краули, страхотни примери
Но за да се разберат, човек трябва да седне с тези две (особено Хайката) прекрасни книги в ръка и да се остави на многото гласове на ситуациите вътре
Хората гледат предаване и айде

Действително, както е в твоето обобщение, мога да допълня, че мъже, работили по мюсюлмански страни (повече от 2 десетилетия) са ми казвали, че в ежедневието в едно средно семейство там, никой не мачка жената така жестоко, както друга жена, която е била мачкана.

Даниела ако си изживее живота с много пари, правейки каквото си иска и до дълбоки старини е богата и щастлива, мога да се сетя, кой повече ще ядоса, мъжете или жените…

# 6 494
Не разбрах защо се дават примери за семейство, и Даниела,  и се вадят изводи...
Та Данка има бизнес отношения с мъжете, включващи секс и пари и нищо друго...при нея няма нещо което дори бегло да се доближава до дефиницията за семейство ?!

Общи условия

Активация на акаунт