Боледуване на децата ни - тема 90

• 19 397
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • shumen
Ваня,ако не се повлиява от друго аз бих капала Гентазон.

# 91
Ваня, може би е добре да видите каква е бактерията, че да не си играеш на проба грешка. Особено щом е зелен...

# 92
  • София
Здравейте, идвам да ви се оплача . Моята дъщеря вдигна температура в петък. Стана и лошо. И ми стана ясно , че вървим на зле.  В събота я заведох  да я прегледат защото каза, че я боли корем ,било вирус да давам Изопринозин и Бусколизин. В неделя я заболя  дясното ухо и хайде пак до  лекар с възпалено ухо  била и изписаха капки.  Днес много я болеше гърло пак на лекар вече е и с налепи  в гърлото и на Зинат.
Гадната Streptococcus pneumoniae  пак се вихри. И заради нея днес пропусна завършването си на първи клас.

# 93
  • shumen
Пуфето,да се оправя скоро.Добре,че вече са ваканция и няма да губите материал.
Ваня,пусни микробиология,за да видиш каква бактерия лекувате.

# 94
Пуфето бързо да се оправяте.
В нашата група вирее Стрептококи пневмоние. Лекувах синът ми с капки по антибиограма 10 дни. Оправи се. Спрях ги и след 5 тия ден пак подсмърква и си бърка в носът. Вади зеленикъв, твърд сопол. Киха чат пат. Отказвам се вече. Ако се влиши и се разболее и му текне носът тогава на лекар и секрет пак. Сега така ще си я кара.
В неговата група има момиченце, което е всеки месец на носен секрет и е бактерията. Тече и носът чат-пат и нищо друго. Ходи си на градина.
Днес на друго дете пуснаха секрет, обаче то накашля и е със жълт сопол - преполагам същата бактерия. В сряда майката ще сподели резултата от секрета.
Писна ми. Нищо не давам и не капя, защото няма нищо. Ще чакам.

# 95
Здравейте, и моето дете е с бактерия в носа, отново.
Преди 4 пъти беше с хомофилус инфлуенцае, сега е със стрептоки пневмони също. От днес започнах да му капя Моксифлоксацин по антибиограма, дано повлияят добре. Май и аз съм заразна, имам гъсти секрети, които ми се стичат в гърлото доста дни, ще купя капки и за себе си. Лично аз опитах да не давам аб капки за всяка бактерия, но направя ли го, започва ужасна кашлица и инхалации...
Моя приятелка говори с УНГ скоро - така щяло да е...до към 7 години ще имат бактерии в носа, с които трудно ще се справят, после уж намалява този проблем...

Емилия, може детето ти вече да се е справило само с бактерията, не бързай с капки. А ако почнеш капки, нека са различни от миналите, за да не стане резистентна бактерията.

# 96
И аз все чакам сама да се справи с бактерията, но уви накрая винаги се стига до капки. Иначе трябва да я държа сигурно повече от 1 месец вкъщи.

# 97

Здравейте мами, какво е това според вас, ходихме при личната каза най вероятно от прехапано или ударено, но вече доста време не се маха.

# 98
Имахме такова, седя с години и изчезна. Лекарка ми беше казвала как се нарича, но не помня, махало се с лазер ако е голям проблем.

# 99
Имахме такова, седя с години и изчезна. Лекарка ми беше казвала как се нарича, но не помня, махало се с лазер ако е голям проблем.
Благодаря, бях се притеснила че не изчезва от три седмици!

# 100
  • shumen
Деска,според мен е от прехапано това.
Ваня,как сте?Как е малечка?

# 101
На колко е детето?

# 102
на седем години е

# 103
на седем години е

# 104
А, то голямо. Реших, че може да е хемангиом, но те май се появяват при по-малки деца.

Общи условия

Активация на акаунт