Боледуване на децата ни - тема 90

• 19 060
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Щефи, и преди съм препоръчвала за Пловдив д-р Марков. Дори да няма свободни часове в Супердок, ако му звъннеш не вярвам да ви върне. Петров не го харесвам, супер прехвален е според мен, но само веднъж съм го посещавала. Преди години се чакаше по 2 месеца, за да ти изпише един лист формат А4 с хомеопатия.

# 721
  • shumen
Likeawind,не се маже с нищо.Моя си беше разбил устата в градината и тогава го водих на спешен и доктора каза,че не се лепи и не се маже.Ако трябва заведи детето и на зъболекар и направи снимка.

# 722
  • София
На моята и предложиха да я зашие, но според лекаря така или иначе щял да остане белег. Не остана... и мина буквално за дни. Бях доста учудена тъй като изглеждаше ужасно.

# 723
Hope90, не става в момента с това отпускарско време при д-р Марков

Записах час за д-р Митев в окръжна и още един в Каспела при млад доктор

Има часове за Милинич, но аз не я искам 🙂

За д-р Петров ще пробваме, не е изписал много неща, чакахме два месеца по случайност го открих на линия на телефона, в момента се чака по 6 месеца

# 724
От вътре на устата, евентуално може с крем ланолин (лансино или медела), понеже са безопасни при поглъщане.
Иначе и аз с нищо не съм мазала детето. Няколко пъти се е случвало 🙉 Бързо му минаха.

# 725
Hope90, не става в момента с това отпускарско време при д-р Марков

Записах час за д-р Митев в окръжна и още един в Каспела при млад доктор

Има часове за Милинич, но аз не я искам 🙂

За д-р Петров ще пробваме, не е изписал много неща, чакахме два месеца по случайност го открих на линия на телефона, в момента се чака по 6 месеца

Щефи, д-р Стефан Консулов е невероятен УНГ. В Каспела работи. Може да запазиш час през Супердок. Той оперира моето дете. Много доволни сме от него. Има страхотен подход към децата и е много обяснителен. Препоръчвам го.

# 726
Устничката може да се маже с анафтшм, помага за бързото зарастване. Тантум верде също става за травматични увреждания. Може да му дадеш да хапва сладолед, да го поохлади.

# 727
  • shumen
I.R.моя тогава беше казал доктора,че и да го зашие неможе.
И да ми е весело моя си идва днес от почивката с болящо гърло.
Мен пък цял ден ме приболява долу ниско в дясно и се вкарвам в едни филми дали не е апендесит.

# 728
Мен пък цял ден ме приболява долу ниско в дясно и се вкарвам в едни филми дали не е апендесит.

Дани, ако имаш камъни в бъбреците... Да не би да е тръгнал камъкът. Така опъва. Пари при ориниране и може да има и следи от кръв при изхвърляне. Ако е това и е слезнал в мехура до 2 - 3 дни ще го изхвърлиш. Пиии много вода.

Ако те съмнява апендисит утре си пусни ПКК.

# 729
  • shumen
Емилия,днес не ме е боляло.Имам проблеми с бъбреците отдавна и може и да е тръгнало нещо или пясъчинки и затова да ме е боляло снощи.Утре съл записала час за нефролог.
Моя се прибра тая вечер.С болящо гърло е,киха,подсмърча.От полета и ушите му са заглъхнали.Ще го следя утре и ако трябва в Петък ще го заведа при педи,че уикенда не искам да търся лекари.

# 730
Дани,  ако да бъбреци може да прочетеш за чая от полски хвощ. Цялото семейство сме с камъчета и песъчинки и чая много помага при по-леки случаи.

# 731
Здравейте, предстои ми махане на 3-та сливица на сина ми, който е на 4,6. Педиатъркара му ме насочи към Пловдив, клиника Каспела, въпреки че сме от Бургас. Знам, че има майки от Пловдив в темата. Може ли да ми дадете препоръки към кой УНГ да се насоча и много ли се чака за час за кон султация? Благодаря ви предварително.

# 732
  • София
Аз съм била на каутеризация като ученичка при Кулов в Каспела. Обаче не знам дали още практикува и дали е там.

# 733
  • shumen
Хоуп,пясъчинки са и възпален мехур каза доктора.Благодаря,ще го пробвам чая.
Ние утре ще ходим до педи.Моя го боли гърло и започна и да прокашля и е хремав.

# 734
Здравейте, предстои ми махане на 3-та сливица на сина ми, който е на 4,6. Педиатъркара му ме насочи към Пловдив, клиника Каспела, въпреки че сме от Бургас. Знам, че има майки от Пловдив в темата. Може ли да ми дадете препоръки към кой УНГ да се насоча и много ли се чака за час за кон султация? Благодаря ви предварително.

Моят син го оперираха в Каспела в Пловдив - д-р Стефан Консулов. Уникален човек и специалист. Може да запишете час при него през СуперДок и да прочетете отзивите.

Д-р Кулов не го препоръчвам. Едно дете беше при него за отстраняване на 3-та сливица и сливици и след това пи 2 АБ. Много е груб по мои наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт